Evlendiğinizde kocanıza ilk yaptığınız yemek neydi

Aaa ne degisik

Ayni evde mi yasiyorsunuz, odada kapali mi duruyorsunuz? Pek anlayamadim ama birinin yemek hazirlayip boslari almasina puanim 10 hahaha

yaa şu an bizde öyleyiz hemen evlenelim istiyoruz :) iş bulmamız lazım diye bekliyoruz . ama gerçekten aşıksınız demek ki bir yuvanızda olmuş ne güzel sevdiğiniz adamla :) amiin
Bı an evvel olur insallah.
Sevgilin atansa da kâfi olur diye düşünüyorum
Evlilik sürecinde o işteyken ders çalışıp eşinin peşinden de sen kazanirsin

Aaa ne degisik

Ayni evde mi yasiyorsunuz, odada kapali mi duruyorsunuz? Pek anlayamadim ama birinin yemek hazirlayip boslari almasina puanim 10 hahaha
Benim eşim yurtdışında kalıyordu. Vize işlemi için başvurmuştuk onu bekliyorduk. Yurtdışına geleceğim için ayrı ev açmadık onun için aynı evde kaldık belli bir zaman. Bizim orda geneli böyle evlenince gelin damadın evi ayrı olsa bile yine yemek yapıp götürülür. Hem gelin ailesinden ayrıldığı için hassas derler. Hemde Böyle şeyler ile uğraşmasın. Eşi ile birbirlerine alışıp güzel zaman geçirsinler diye.

Fırında tavuk patates soğan biber
Tel şehriye çorbası
Kaşarlı mantar
Bulgur pilavı
Salata
Bir de milföy börek yapmıştım

Fırında tavuk patates soğan biber
Tel şehriye çorbası
Kaşarlı mantar
Bulgur pilavı
Salata
Bir de milföy börek yapmıştım
Maşallah yemekteyiz menüsü gibi benim ki soğanı sarımsağı sevmez ben severim yemeklerde ayıklıyor nasıl alıştıracam diye düşünüyorum çocuk yemekleri gibi gizleyerek yediririm heralde

İlk defa bir adeti beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…