Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Tm je te comprendre c'est ton pere mais sende rest cek istemiyorum de yani seni silah zoruylada otutturmazya nikah masasina baban biraz kuser sonra affeder sonucta sen cok kotu bisey yapmadin sadece kendi secimlerini yapmak istiyosun

Hata hatayla örtülmez, acil dönün kararınızdan.

Evet diyerek bi hata yaptınız diye şimdi idam mahkumu gibi davranmanıza gerek yok. Evet dediğiniz gibi hayır da diyebilirsiniz.

Evlenip çocuğunuz olduktan sonra pişman olursanız bundan bin beter batmış olacaksınız hala şansınız varken kaçıp kurtaracaksınız kendinizi.

Madem aileniz içime sinmedi, sevmiyorum demenizi bahane olarak kabul etmiyo başka bi bahane bulmaya bakın o zaman.

Başka kızla görüşüyo deyin, sosyal medya hesabında arkadaşıyla konuşurken yakaladım beni buraya gelmek için kullanıyo deyin. Bulun bi şey, getirin bi kargaşaya, atın şu sözü.

Evet yalan olacak belki ama seni sevmiyorum, evlenmek istemiyorum, ayrılıp ortak kararımız diyelim demişsiniz siz. O da buna rağmen sizi aile baskısıyla, zorla elinde tutmaya çalışmış resmen.

Böyle adama hiç de acımam. Siz de acımayın yoksa ya size ya direk ikinize yazık olacak.

Zorun ne.Niye evleniyorsun.

Ya Allah askina birakin bu isleri, bende avrupadayim. Cocuk yetistirmek burda zor diye gidip evladimizi sevmedigi biriyle mi evlendirecegiz, bu nasil mantik ya.

Tek cözüm okumak demissiniz de, Esmer zaten üniversite mezunu. Demek ki tek cözüm okumak degilmis. Biraz mantikli düsünmek tek cözüm.

Son düzenleme:
Valla Esmer ben daha yorum yapmayacagim sana.
Sen kimseyi dinlemiyorsun cünkü.
Sen bu adamla evlenirsin, suraya yaziyorum. Sonrada oturum iznini alinca, onu sevmedigi bir kadini nasil bosuyor görürsün.
Bu adam seni sürekli böyle cekecek mi zannediyorsun?
Zaten asIk degilim sana hoslanti var demis sana karsi. Bu adam seni cekmez. Oturum iznini alir, sanada yallah der.
Ne gurursuz bir adammis ya, hadi asIk olsa kiza diyecegim ki askIndan ölüyor adam cok seviyor herseyine katlaniyor.

Adamin tek aski, fransa oturum karti. Güzelde uydu.

Ailene sakin suc atma bu saatten sonra. Mutsuz olursan tek sebebi kendinsin.

Son düzenleme:
bir G guneslihava vakası daha,

hem konu açıp dert yanıyorsunuz hem de ayrılamam evlencem diyorsunuz

Konu actim evet duygularim sonradan olusur mu diye sordum. Ve benim icin degerli olan yorumlari tek tek okudum ve bu yüzdende tesekkür ettim herkese. Ben yorumlariniza hic tepki göstermedim ki zaten. Herkesin görüsüne saygim var. Belkide sevmeden evlenen insanlar vardir onlar yorum yapar ve tecrübelerinden bahsederler diye actim konuyu. Ve bazi yorumlar gercekten beni aydinlatti. Saygilar

Bak duramadim yine yorum yapiyorum.
Biliyorum fikir almak istedigini, ama simdi ne yapacaksin diye sordugumuzda cevap yok?
Seni aydinlattiysa bazi cevaplar o halde bitirmis olman lazim iliskinizi, cünkü burda tek kisi bile devam et demedi.
Ama sen hala evi dizdim, biletimi aldim diyorsun ah güzel kardesim, ne diyeyim sana.

Sen ayrilmak istiyor ama yapamiyorsun. Kararsizsin. Ve ne yazik ki bu kararsizlikla oturursun nikah masasina. Üzülüyorum senin gibi kizlarin böyle yapmasina. Okumussun, terbiyeli saygili kizsin, elini öpen alir, hayatini mahvetme.

Konu actim evet duygularim sonradan olusur mu diye sordum.

Bak kuzum, burdaki sorun senin sonradan sevip sevmemen degil ki. Sen sonradan sevsen bile ne olacak ki, herif uckagitci, seninle gercekten evlenmek, seni sevmek gibi bir niyeti yok ki. Adam evlenmek degil, vize pesinde 10 kere yazdik. Sev, sevme aranizda gercek bir evlilik olma olasiligi 0, cunku adam seni sevmiyor, deger vermiyor. O imzayi at da gerisi onemli degil kafasinda, sen gercekten evlenme niyetindesin ama o kesinlikle degil. Kendini kullandirma. Bu herif 2 ay sonra basar giderse , o zaman bosanma davasi acmak icin adami bul bulabilirsen. Muhafazakar cevredeyim demissin, 25 yasina gelmeden adin dul kadina cikacak, elalemin gorusu madem bu kadar onemli, bari boyle dusunup vazgec.

Cok güzel ve net bir cevap olmus. Olay bu.

Zaten burda defalarca kez ask evliligi mi, mantil evliligi mi; eski sevgili unutmadan baskasiyla evlendim, sevmedigim ama beni cok seven biriyle evlensem mutlu olur muyum vb konular acildi ama gercekten bu konunun o konularla hicbir alakasi yok. O konular kalp ustune, bu konu kandirilmak ustune.

Teveccuhunuz

Cok haklisiniz ben ailemede söyledim kaç kere bana inanmiyorlar istese baska yoldanda gelirdi diyorlar. etrafina o kadar terbiyeli o kadar saygili ki kimse onun hakkinda böyle birseyi düsünemiyor. Benim üzüldügüm nokta nerdeyse damatlarini benden cok sevdiklerini düsünecem öyle olmasa bile. Gitmeden önce bana bisey olsun da hersey burda bitsin diye de düsünüyorum bazen.

Burnuma kötü kokular geldi.
Hangi devirde yaşıyoruz yahu sevmeden evlenilir mi?
Şans oyunu oynamak gibi bir şey bu. Ya olursa diye.
Bence bitirmelisin, mutlu olacakmış gibi durmuyorsun.

Aynen öyle ya, resmen kizi kullaniyor cocuk.
Ama ben artik sucu kimsede bulmuyorum. Bak simdi de diyor ki gitmeden önce bana birsey olsunda hersey burda bitsin.
Allah'immmm Allahimmmmm.. Genclerimize akil fikir ihsan eyle.
Kendini ne kadar yipratiyor, onu sevmeyen ve gurursuz bir adam icin.
Aklima kendi hikayem geldi. 17 yasindayim daha, beni Türkiyeden x ogluna istiyor, cektiler beni kenara konusuyorlar.
Iste tanidiksin, ailedensin, cok iyisin falan filan. Dedim ki madem tanidik ariyorsunuz a'nin kizida size ayni yakinlikta onu alin. Ikincisi beni senede iki hafta görmekle iyi oldugumu nasil biliyorsunuz? ücüncüsü güya ogullari beni 4 sene beklemis mis, dedim ki bu genc delikanlinin 4 sene boyunca hic ciktigi sevdigi tanistigi biri olmadimi? Birde Türkiyede oturmaniz gerekmiyor kizim, isterseniz senin yasadigin yerde oturun dediiileeer tamam dedim hakliymisim hislerimde. Sonra pes ettiler.
Banada küstüler, ogullarini red etmisim diye. Tihahahayyy.
Iyi ki de olmamis. Ha ask evliliklerinde de cok problem oluyor, ben esimle yasamiyormuyum yasiyorum tabiki, ama en azindan birbirimize olan kizginligimiz gectigi zaman kiyamiyoruz birbirimize. Sevgi var arada cünkü. Sevmedigine nasil yapacaksin? Esmer insallah bu tecrübelerden biraz kendine pay cikarir.

arkadaş çok güzel takdik vermiş. geri dönmek istediğini söyle. dene bakalım" burası karışık. müslümanlara iyi gözle bakmiyorlar. cocuklarimi bu ortamda büyütemem" gibi birşey de . geri dönmek için geçerli sebep

Daha önce yazılanları yazmak tekrara girecek ama beklediğin cevap "evet bu hisler sonradan da oluşuyor" cümlesini duymaktı ama olmadı.İstisna da olsa bu hisler sonradan oluimaz şahsi kanaatim.İnsan ev arkadaşına dahi tahammül edemiyor ki sen sevmedigin bir insanla nasıl yatabilirsin nasıl dokunmasına izin verirsin.nasıl sevişebilirsin.
Bu soruları kafanda yanıtla once.
Belki yakıştırmazsın belki yok canım olur mu öyle şey dersin ama özetle evleneceğin insan bir duygusuz. Amacı yurtdışına kapak atmak ve cinsel ihtiyaçlarını da karşılayabilecek biriyle beraber yaşamak.Koca olur mu bilemem bu işten karlı çıkan karşı taraf olacak kesinlikle siz değil.İyi düşünün.

Diyelim ki adam gerçekten çok iyi biri.. bu iyi bir eş ya da iyi bir baba olacağının garantisi nasıl olabilir ki? Dışarıya karşı melek gbi olup evde karısını döven erkeklerin sayısı milyonlarcadır heralde.. ki zaten bu beyefendinin de sizi sadece yurt dışına çıkış yolu olarak gördüğü kanısındayım..

Ailenize karşı dirayetli olmak zorundasınız.. evliliğin şakası olmaz.. sonra pişmannım diye konu açmayın da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…