Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

bunun net bi cevabi yok, evlendikten sonra sevilebilir de sevilmeyebilir de.. ama cok buyuk risk.. hani dersin ki 'hoslandim, heyecan duydum' filan, belki bi derece anlarim da, senin hic duygun yok sanirim nisanlina karsi.. bu da sknti..
bir de adamin tavri da bana duvar gibi geldi 'biz severek nisanlanmadik zaten, gorucu usulu' demek yerine, sempatik bi tavirla 'seni asik edecegim kendime, zaman ver bana' dese boyle itici durmazdi.. is anlasmasi mi bu?
bir de 1 hafta cok ama cok kisa, pesinden de hemen nikah geliyomus..
milletin 'efendi, saygili' demesi yetmez, herhalde oyledir, dovecek degil ya insanlari!
haa, insanlar deli gibi seviyor evlenirken (sekil a. lavanta), yine de bi an geliyo dayanamiyorsun artik.. sevmeden nasil olur dusun..

Hadi yaa, bunu bilmiyodum ters tepki.
Peki sence, yani kadinlik hissinle.
Seni seviyomu bu erkek?
Size dair hayaller kuruyomu??

Hadi yaa, bunu bilmiyodum ters tepki.
Peki sence, yani kadinlik hissinle.
Seni seviyomu bu erkek?
Size dair hayaller kuruyomu??

Seviyor demeyim cünkü cok büyük bir duygudur sevgi ama hoslaniyor sanirim.kendisi evet hayaller kuruyor ama ben kurmuyorum kurmak istemiyorum. Onada her firsatta acik acik söylüyorum bu imzanin benim icin hic birsey ifade etmedigini.

O nasil bi tavir sergiliyo sen bu cumleyi kurunca?

Bana soruyor heyecanlimisin? Hayir diyorum benim icin hic birsey ifade etmiyor bu imza. Evet diyor benimkide soru özür dilerm diyor. Senin icin bisey ifade etmiyorum diyor. Yani bazen aciyorum diyebilirim o derece.

Acaba sen gorunusunumu kendine yakistiramadin? Seni ondan sogudan nedir. Neden isinamadin?
Bu arada kusura bakma yarin sinavim var su an uyumam gerek ben yine takipteyim seni.

insan sevdigi icin evlenir,evlendigi icin sevmez. ortada bir mantik evliligi var ama mantik kismi adaminki kesinlikle.pasaportu kapti mi donerciyi de acti mi oh gel keyfim gel

Bende görücü usulü evlendim üç gün içinde nişanlandık 3 ay sonra da evlendik bizim durum da senin durumun tam tersi o yurt duşunda yaşıyordu
Şu an o kadar mutluyum ki Rabbim herkese nasip Etsin inşallah böyle Mutluluğu :) Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

Bende mesela evden pek cikmayan bu günekkadar bir sevgilisi olmuş biriyim .bu konularda cokda tecrübeli sayilmam aslinda ama nolursa olsun kalbinin sesini dinle mantik bazen mutlu etmiyor insani zorla güzellikolmuyor hherkesi bir kenara koy sadece nisanlinla kendiniddusun yasicak olan sensin onunla. His olmadan çok zor.evlenip ayrilmaktansa nisanlanip ayrilmak daha iyi.bunu neden söyledim çünkü evlenince kaza ara çocuk olur ayrilmak istercçocuğu düşünürsün. Simdi insanlarınfdüşüncelerini onemdiyosn insanlaro zamanda kkonusur dul der başka bisey der boşver baskalarini komsu aile vb .kendin düşündüğünü yap bence.

Eh oglan oyunu beraber oynarsa? Sonucta kiz tr'ye gelse dahil halen avrupa pasporlu olur. Oglanda kiz geldiginde kizin kanina girmeye calisir, ikna eder ve yine kavusur avrupasina.

Ki sorun sadece bu degilki. Desen kiz onu cok seviyor, iyi taniyor, sadece avrupa sevdalisi oldumu diye korkuyor, o zaman bu taktigi bir nevi anlarim...

Amaaa ortada ask yok, sevgi yok, birbirini tanima yok. Kiz oglana "seni sevmiyorum" diyor, oglanda yüzsüz yüzsüz "cok mutlu olcaz" diyor. Yani oglan zaten avrupa icin yapiyor. Eger konu sahibi yüzügü atmazsa cok mutsuz olur

Aşk evliliği yapanların evliliği çoğu kez yürümüyor aşk olmadan nasıl olacak bilemedim. Ayrıca senin nişanlına söylediğini (sevmiyorum sevemedim) ben eşime söylesem ya da ima etsem o dakka boşar beni nasıl gururluymuş. Ayrıca aşık olmak için sürekli yan yana olmak gerekmiyor yani siz yüz yüze olmasa da telefon bilgisayar falan iletişim kuruyorsunuzdur yine de bişeyler hissedebilmen lazımdı, duygusal olarak hissedemediysen zor.. Bi de nedir bu yurt dışından kız takıntısı nişanlındaki iyi düşün derim.

adam mutlu olacak tabi, yurt dışı oturum amacı. daha önceki nişanlı da ne hikmetse yurt dışındanmış.
sizin gibi örnekleri çok görüyoruz malesef...
kendinize yazık ediyorsunuz, bile bile göre göre ateşe atlamak sizinkisi.

Evlendikten sonra neler oldugunu, sevip sevemedigini paylaşırsın umarım bizlerle. Pişmanlığın aynı sorunu paylaşıp bu konuyu okuyan bir çok gencin cesaretini toplayıp, nikah masasına oturmamasını sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…