- 25 Ağustos 2014
- 21.210
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi esmer010101
-
Bu saatten sonra buna inanmasi mumkün degil cunku ben burda ev dösüyorum. Maalesef ev dosemesinide cabucak yapmaya basladim ailemin israriyla. Yani anlayacaginiz o hazira konacak. Beyaz esyalari aldim. Bir koltuk takimi kaliyor geriye ve yatak odasi. Yoksa hepsini aldik. Artik orda yasayacagimiza inanmaz.
Hadi yaa, bunu bilmiyodum ters tepki.
Peki sence, yani kadinlik hissinle.
Seni seviyomu bu erkek?
Size dair hayaller kuruyomu??
Seviyor demeyim cünkü cok büyük bir duygudur sevgi ama hoslaniyor sanirim.kendisi evet hayaller kuruyor ama ben kurmuyorum kurmak istemiyorum. Onada her firsatta acik acik söylüyorum bu imzanin benim icin hic birsey ifade etmedigini.
O nasil bi tavir sergiliyo sen bu cumleyi kurunca?
Bana soruyor heyecanlimisin? Hayir diyorum benim icin hic birsey ifade etmiyor bu imza. Evet diyor benimkide soru özür dilerm diyor. Senin icin bisey ifade etmiyorum diyor. Yani bazen aciyorum diyebilirim o derece.
Bende mesela evden pek cikmayan bu günekkadar bir sevgilisi olmuş biriyim .bu konularda cokda tecrübeli sayilmam aslinda ama nolursa olsun kalbinin sesini dinle mantik bazen mutlu etmiyor insani zorla güzellikolmuyor hherkesi bir kenara koy sadece nisanlinla kendiniddusun yasicak olan sensin onunla. His olmadan çok zor.evlenip ayrilmaktansa nisanlanip ayrilmak daha iyi.bunu neden söyledim çünkü evlenince kaza ara çocuk olur ayrilmak istercçocuğu düşünürsün. Simdi insanlarınfdüşüncelerini onemdiyosn insanlaro zamanda kkonusur dul der başka bisey der boşver baskalarini komsu aile vb .kendin düşündüğünü yap bence.Evet abla, cok iyi yorumlamissi benim sevgilim pek olmadi ve fazla cikan bir kiz degilim. Okula gidip geliyordum universite mezunuyum su an is ariyorum. Ama okul is haric pek cikmiyorum aslinda. Yani anlamoyorum bana biri seni sevmiyorum dese ben bir dakika kalmam onunla.o bana diyor sen iyi kizsin, ailen iyi,guzelsin, ailene duskunsun. Yani dediginiz gibi bunlar da etki yapiyor ama sanirim yurt disi daha da agir basiyor. Yoksa guzel olan ailesine duskun olanlar da cok turkiyede. Fizik olarakta bende 1000 kat daha guzelleri var. Yani bilmiyorum nasil yorumlayim bu tavirlarini. Birde onun cok sevgilisi olmus. En son sevgilisinden maddi konu yuzunden ayrilmislar. Kizin durumu cok iyi kendisinin durumu iyi degil diye. Ona bakarsak o zaman bizimde durumumuz iyi cok sukur neden beni kabul etti. Cunku biz evi dizecez hersey bizden cikiyor damat trden geldigi zaman gelin ve ailesi herseyi dösüyor. Bence bunun etkisi de var.
Orda? butun hesaplarini yurtdisina ayarliyor gibi bu adam.
Seni hic aldatmiycam felan bos laflar, icra onemli laf salatasina gerek yok.
Sana sunu anlatmak istiyorum canim. Bizde yurtdisinda kaliyoruz.
Benim kuzenim birini sevdi turkiyeden. Evlenmek istediler.
Teyzamgiller karsi cikti cunku oglani cok iyi tanirlardi sonucta teyzemin kayninin ogluydu. Kuzenimin gozu hic biseyi gormuyordu seviyordu.
Neyse is olmadi cunku oglan hasta cikti.
Sonra oglan bi baskasiyla nisanlandi. Oda ayni bu sehirden.
O kizda sansa bak kuzenimin kucuk kardesinin arkadasi cikti.
Sonradan o arkadas ogrenmiski oglani ablasi hep fiseklemis. Yurtdisindan birini bul namussuna gec sonra mecburen senle evlenmwk zorunda kalir demis.
Velhasil bu oglanin niyeti belli oldu, Ogrenmis oldukki kuzenimin verilmis sadakasi varmis.
Ve tabi diger kizinda.
Sana tavsiyem cok dikkatli ol.
Sen bu gunler o dedigimiz taktigi uygula butun hayallerini turkiyeye gore ayarla.
yalandan hayal kur.
orda meslagimi yapabilirmiyim acaba de. Sonra baktim internete oluyormus de. Sonra orda evlerin fiyati ne de.
at baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?