- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi esmer010101
-
Hayır oluşmaz.Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.
Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.
seve de bilirsiniz sevmeye de bilirsiniz orası belli olmaz.
ben başta ısınamadığım birini sonradan sevemiyorum, bu karaktere bağlı bir durum.
ayrıca bir insanın efendi, terbiyeli, saygılı oluşu o'nu sevmeye yetmeyebilir.
kadın erkek arasında bir çekimdir o. kimi ten uyumu der, kimi midemde kelebkler uçuşuyor der ama bir şekilde tanımlanır bu his.
riske attığınız çok şey var. erkekler dokunmak için sevmeye ihtiyaç duymaz ama biz kadınlar öyle değiliz. sevmek isteriz.
sevemezseniz o evliliğin uzun sürmesi mümkün değil. aynı evin içinde aynı adamla bir ömrü sevmeden geçirebilecek misiniz?
uzak oluşunuz ısınmanıza engel değil. sesinden heyecanlanısınız, hayalini kurarsınız, duramazsınız göresiniz gelir. bir sürü insan internette yazışıp görmeden aşık oluyor (doğru ya da yanlış), yanlış numarayı arayıp muhabbete dalıp evlenenler var. bana eğer ısınacak olsaydınız şimdiye ısınırdınız gibi geliyor.
ancak nişanlınızın tavrı çok rahatsız edici, bizim görücü usulü oldu demek ne demek, sevmesek de olur demek mi?
günümüzde erkekler dahi (odun olmalarına rağmen) sevmek, aşık olmak, heyecanlanmak istiyor. bu tavır bana çok egositçe ve çıkarcı bir tavır gibi geldi.
ben olsam bitirirdim. hakkınızda hayrlısı olsun.
bende yıllar önce evlenmek zorunda kalıpta evlenmiştim. olmadı be olmadı. hep affettim hep affettim. ama bir yerden sonra ipler kopuyo. hayattan ve kendinden nefret etmeye başlıyorsun. mutsuzluğun gün geçtikçe içinde çığlığa dönüşüyo. ben boşanalı 1 yıl oldu ama hala öfkemi zehrimi atamadım. evlenmek için evlenmeyin. evlilik çokkk güzel ve önemli bir adım ama sadece doğru insanla!
onun doğru insan olduğunu hissetmiyorsanız sakın evlenmeyin!
olmadı boşanırım. ilk boşanan ben değilim ya diye düşünmeyin. boşanmayı siz isteseniz bile zorlu bir süreç.
kendinize bunları yapmayın... siz değerlisiniz, unutmayın!
ikisi de değil. benim hikayem çok farklı ve üzücü.Siz severek mi evlendiniz yoksa görücü usülü mü?
ikisi de değil. benim hikayem çok farklı ve üzücü.
sokaktan geçen bir adamı çevir evlen belki seversin belli mi olur
yapma arkadaşım kumar değil ki bu evliliğin temel taşıdır aşk sevgi olmadan olur mu hiç?
olabilecek tek şey karşı tarafın pasaportu oturma izni ..niyet o yani herkesin de dediği gibi
tek çare görücü usülümü.severek evelenemezmi insan.sevdiğiyle evlenmeli insan.ölçüp tartıp kafada hiç bişey bilmeden nasıl evlenirki insan...Malesef ailem bunu görmüyor sadece bana diyolar ki bununla nisani bozsan baskasi cikacak karsina yine görücü usülü belki yine sevmeyeceksin. Aslinda babamdan destek alamiyorum diye birsey yapamiyorum yoksa simdiye kadar yüzügü atmistim. Nisanlim bunu cok iyi biliyor bunu bile bile kabul ediyor. Burdan beni okuyan kizlara sesleniyorum lütfen cevrenizdekileri dinleyerek böyle adimlar atmayin. Dünyanin en iyi insani bile olsa duygu olmadan olmuyormus.
Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Saygilar.
ya görücü usulü olur ama sonrasında söz nişan olur o evrede tanırsın görüşürsün falan filan sizinki böyle değil ki ...Malesef ailem bunu görmüyor sadece bana diyolar ki bununla nisani bozsan baskasi cikacak karsina yine görücü usülü belki yine sevmeyeceksin. Aslinda babamdan destek alamiyorum diye birsey yapamiyorum yoksa simdiye kadar yüzügü atmistim. Nisanlim bunu cok iyi biliyor bunu bile bile kabul ediyor. Burdan beni okuyan kizlara sesleniyorum lütfen cevrenizdekileri dinleyerek böyle adimlar atmayin. Dünyanin en iyi insani bile olsa duygu olmadan olmuyormus.
Saygilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?