Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Hayır oluşmaz.
Sadece her şeyi daha çok gözüne batar evlenince.

" O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi. "
Bu cümlesinden sonra bırakın kesinlikle. İnsan derki kendimi sevdiricem zamanla seversin bana bir şans ver ben seni çok seviyorum falan der. Lafa bak biz görücü usulu nişanlandık, severek değil.
Hayata bir kere geliyorsun! Kesinlikle sevdiğini al kesinlikle.. o nişan heyecanı, düğün telaşı o kadar güzel şeyler ki anlatamam sana okuduğum kadarıyla bunların hiç birini yaşayamıyorsun.
Ayrıca şunu unutmayın iyi bir insan iyi bir koca anlamına gelmez.. dışarıya çok iyi olur evde kan kusturur bunlar gerçekten şans.
Sevebileceğiniz aşık olabileceğiniz belki çook daha iyi insanlar çıkar karşınıza kendinize yazık etmeyin. Bugün ailen 1 - 2 hafta laf eder sonra alışır ama evlendikten sonra böyle bir şansın olmayabilir.
Bunlar sadece benim fikrim çünkü yazdıklarınızı okuduktan sonra, çok pişman olacağınızı hissettim.

Nişanlılık döneminde heyecan olmadan olur mu bilemedim
Hem birbirinizi görmeden, hissetmeden, uzaktan uzağa neyi ne kadar hissedebilirsinizki? Bu da ayrı konu...
Şu anda bir şey hissetmiyorsanız sonrası daha zor olur bence.
İyi düşünün derim.

aşk olmadan evlilik olmaz diye düşünenlerdenim..
zati aşk öyle zamanla oluşan bir şeyde değildir.

burada birçok evli kadın var birçok sorun yaşıyor yok aile baskısı çocuk falan bahane ediyorlar boşanmamak için
aslında en büyük sebep eşlerini sevmeleri
sevgi olmadımı evlilik olmuyor

seve de bilirsiniz sevmeye de bilirsiniz orası belli olmaz.
ben başta ısınamadığım birini sonradan sevemiyorum, bu karaktere bağlı bir durum.
ayrıca bir insanın efendi, terbiyeli, saygılı oluşu o'nu sevmeye yetmeyebilir.
kadın erkek arasında bir çekimdir o. kimi ten uyumu der, kimi midemde kelebkler uçuşuyor der ama bir şekilde tanımlanır bu his.

riske attığınız çok şey var. erkekler dokunmak için sevmeye ihtiyaç duymaz ama biz kadınlar öyle değiliz. sevmek isteriz.
sevemezseniz o evliliğin uzun sürmesi mümkün değil. aynı evin içinde aynı adamla bir ömrü sevmeden geçirebilecek misiniz?

uzak oluşunuz ısınmanıza engel değil. sesinden heyecanlanısınız, hayalini kurarsınız, duramazsınız göresiniz gelir. bir sürü insan internette yazışıp görmeden aşık oluyor (doğru ya da yanlış), yanlış numarayı arayıp muhabbete dalıp evlenenler var. bana eğer ısınacak olsaydınız şimdiye ısınırdınız gibi geliyor.

ancak nişanlınızın tavrı çok rahatsız edici, bizim görücü usulü oldu demek ne demek, sevmesek de olur demek mi?
günümüzde erkekler dahi (odun olmalarına rağmen) sevmek, aşık olmak, heyecanlanmak istiyor. bu tavır bana çok egositçe ve çıkarcı bir tavır gibi geldi.

ben olsam bitirirdim. hakkınızda hayrlısı olsun.

bende yıllar önce evlenmek zorunda kalıpta evlenmiştim. olmadı be olmadı. hep affettim hep affettim. ama bir yerden sonra ipler kopuyo. hayattan ve kendinden nefret etmeye başlıyorsun. mutsuzluğun gün geçtikçe içinde çığlığa dönüşüyo. ben boşanalı 1 yıl oldu ama hala öfkemi zehrimi atamadım. evlenmek için evlenmeyin. evlilik çokkk güzel ve önemli bir adım ama sadece doğru insanla!
onun doğru insan olduğunu hissetmiyorsanız sakın evlenmeyin!
olmadı boşanırım. ilk boşanan ben değilim ya diye düşünmeyin. boşanmayı siz isteseniz bile zorlu bir süreç.
kendinize bunları yapmayın... siz değerlisiniz, unutmayın!

Öncelikle tekrar tesekkür ederim yorumlariniz icin, ben sesinden heyecanlanmiyorum hic aramiyorum zaten, sadece yazisiyoruz. Cünkü bu telasi beni kendinden tamamen uzaklastirdi, ben ucunda sadece avrupa sevdasi görüyorum o ne kadar hayir desede, sen nerde istersen ben orada olurum desede. Yani neye dayanarak cok mutlu olacagiz diyor ben ona o kadar sogukken. Belkide seneler sonra kendisi bana iyi davrandigi icin biseyler degisir belki bunu kast ediyor. Hayirlisi olsun herseyin artik akisina birakiyorum. Degerli yorumlariniz icinde sagolun.

Lütfen kendine bunu yapma aşkla evlen birşey hissetmediğin biriyle yaşamak çok acıdır eminim ve aşk o kadar güzelki...tabiki aşık evlenenleride görüyoruz fakat bu mantık evliliği bile olmicak senin için eziyet olcak

Siz severek mi evlendiniz yoksa görücü usülü mü?

sokaktan geçen bir adamı çevir evlen belki seversin belli mi olur
yapma arkadaşım kumar değil ki bu evliliğin temel taşıdır aşk sevgi olmadan olur mu hiç?
olabilecek tek şey karşı tarafın pasaportu oturma izni ..niyet o yani herkesin de dediği gibi

Malesef ailem bunu görmüyor sadece bana diyolar ki bununla nisani bozsan baskasi cikacak karsina yine görücü usülü belki yine sevmeyeceksin. Aslinda babamdan destek alamiyorum diye birsey yapamiyorum yoksa simdiye kadar yüzügü atmistim. Nisanlim bunu cok iyi biliyor bunu bile bile kabul ediyor. Burdan beni okuyan kizlara sesleniyorum lütfen cevrenizdekileri dinleyerek böyle adimlar atmayin. Dünyanin en iyi insani bile olsa duygu olmadan olmuyormus.

tek çare görücü usülümü.severek evelenemezmi insan.sevdiğiyle evlenmeli insan.ölçüp tartıp kafada hiç bişey bilmeden nasıl evlenirki insan...

Ne kadar görücü usulüyle baslamis bir beraberlik olsa da aylardır tanıdığıniz birine karşı nisanlilik evresinde bile biseyler hissedemiyor eğer bunca ay geçirmenize rağmen en ufak bir heyecan bir kıpır ti duyamiyor bu dönemde bile duygusal bir bağ olusamiyorsa evlendikten sonra bişeyler in düzelmesini beklemeyin ve sakin pişman olacağınız birsey yapmayın bence cunku eğer o adamla evlenirseniz saniyorum ki bu açtığınız son konu olarak kalmayacak Allah yardımcınız olsun

ya görücü usulü olur ama sonrasında söz nişan olur o evrede tanırsın görüşürsün falan filan sizinki böyle değil ki ...
hiç tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin adama yarın koca diyemezsin ki ..
ayrıca her görücü usülü gelen kişiyi sevmek zorunda değilsin ki sevdiğin de olabilir sevmediğin de ..
bence kimseyi dinleme baban da zorla evlendirmez herhalde ...
çevre iyi çocuk efendi çocuk der de içlerine girip bakacak halleri yok ..
millet teyzesinin halasının oğluyla evleniyor da neler oluyor kaldı ki yıllardır hem huyunu biliyorlar hem suyunu noldu hani tanıyordun..
bu senin hayatın zehir etme sakın ilk evliliğin olacak bir de mutlaka sevmen aşık olman hiç birşey olmasa tanıyabilmen gerekir karşındakini

bunları kabul ediyormuş gibi duran adam dereyi geçince bunların acısını senden nasıl çıkaracak göreceksin.her türlü eziyeti yapacak.nasıl sevmezmiş diye şimdi içi içini yiyordur.bunların acısı sonra nasıl çıkacak

sevedebilirsiniz, sevmeyedebilirsiniz..
nikahtan vazgeçmeyeceksiniz sever miyim acaba diye düşünmeyin sıkmayın rahat olun akışına bırakın her insan da sevilecek şeyler bulunur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…