Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

ya oluşmazsa....
valla ben ömrü iki üç yıl olsa da o aşk denen duyguyu herkes tatmalı diyenlerdenim. elbette ki evlilik kararı mantıkla verilir ancak kalp carpmalı eller terlemeli. güle oynaya tüm kalbiyle evet demeli insan..
emin olamıyorsan cagır gelsin üç beş gün gezin. yine için kıpırdanmazsa bitir
gelmezse zaten bitir.
ama bence insan nişanlısıyla mesajlaşmada bile aşık olabilirdi. sizde pek ışık yok gibi..

bunu kkda bende dikkat ettim. sonrada mutsuz oluyorlar

Beklenen sonuc derim.

Ben anlamiyorum, oturma izni pesinde belli oldugu adamlara kizlarini zorla veriyorlar, neden ? Yani yurtdisinda adam mi yok ? Cok mu saflar, yoksa bu adamlarin aileleriyle mi anlasiyorlar, ortada donen baska hesaplar mi var nedir anlayamadim acikcasi. Bazi aileler gercekten cok garip.

dikkat ediyorum da yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız hem çok küçük yaşta evleniyor hemde aceleyle bikaç ay içinde oldu bittiye geliyor

izinleri az ya galiba ondan birde halk arasında şu kanı var ...

en azından benim çevrem öyle yurt dışında çalışıyor para çok nasılsa diye kızlarını veriyorlar yurtiçinden isteyen olsa yada kızın sevgilisi ona sıcak bakmayıp yurtdışından isteyen olunca 1 le 3 ay içinde evleniyor seneye gelince karnı burnunda oluyor

bende şok ne zaman evlendin hangi ara sevdin evlilik nasıl olduda düzene girdi bir hamilesin

Ilk sayfalari okudum sadece, arkana bakmadan kac bu adamdan. Zaten o da seni sevmiyormus sadece bos degilmis, e guzel bir kizsan her bekar erkek ayni ifadeyi kullanir zaten... karsilikli hicbir duygusal bag yokken nasil ayni yatagi paylasacaksiniz? 3 gun sonra ikinizden birinin bir baskasina aşık olmayacagi ne malum (lutfen her evlilikte var bu ihtimal demeyin, normal biz evlilikle gozun baskasina kayma ihtimali yuzde 20 ise, sevmedigin biriyle yaptigin evlilikte yuzde 80 dir cunku kendini boslukta hissedersin, sevgiye aclik duyarsin vs vs)

prki şu an yaptığı iş nedir ?

evlendikten sonra duygular değişebilir tabi..ama olumluda olabilir bu olumsuzda..kader bir yerde..ama siz kendinizden emindeniz evlenmeyin..şuan bitirmek daha kolay..evlendikten sonra işler değişir..hiç kimse hiçbirşeyi kabul etmiyorsa biraz tanımak için süre isteyin..bu arada kararınız netleşir...

Değişebilir tabi ki de ama hayatının belki de en önemli kararı için kumar oynamaya değer mi?

Nişanlına yurtdışı merakını açık açık sormuşsun o da "hayır" demiş. Sence böyle bir niyeti olan insan dürüstçe evet der mi?

Ayrıca o kişiyle evlenip yaşayacak sensin. İnsanlar tabi ki iyi biri der. Dışarıdan görenler ve binlerce km öteden anlaşılmıyor bu iş.
Ben senin mutlu olabileceğini düşünmüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Evlenir de mutlu olamazsan, hem sevmiyordum hem de evlendim neden kendimi yaktım ki dersin. Ama aşık olup evlenirsen, mutlu olursan sevdiğim adamlayım dersin; mutlu olamazsan da aşık oldum da evlendim zamanında o duyguyu tattım dersin. Yani 1 hafta yanında durduğun biriyle evleneceksin. Nişan attığı kızın da yurt dışından olması dikkat çekici. Neden acele ediyorsun ki? Tekrar gel buraya tanışın vakit geçirin, gerekirse turist olarak nişanlında oraya gelsin. Tanımaya çalış ama sakın evlendikten sonra severim gibi düşünme.

hayır hissetmezsin ve çok pişman olursun,

sırf efendi diye olacak iş değil.

b

KİŞİSEL FİKRİM....SONRDAN OLUŞAN DUYGULAR VAR AMA BU ARTI MI EKSİ Mİ OLUR O SENİN EVLENDİKTEN SONRA YAŞAYACAKLARINA EVLENDİGİN İNSANDA GÖRDÜKLERİNE BAGLI .....

Benim ailemde seninkine benzer bisey yapti onlar bnden buyuk ve maddi durumu olan birini istediler soze kadr gitti mesele oysa ben baskasina asiktim x kisiye olmayacagni ailemin zoruyla olsada mutlka bosanacagmzi ve onun kadini olmayacgmi soyledim o gurursz bnim pesimi birakmadi bnde yuzugu evde biraktim sevdgimle kactik ve evlendik 1.5 yillik evliyim ve coook mutluyum iyiki ailemn baskisiyla o adamla evlenmemism.Sevgi ask sonradan hissedilmesi cok guc seyler hayatinla evlilignle kumar oynama kendni harcama hic birsey hic kimse senden yasayacgn asktan kiymetli degil...

Mutlu olmaniza gercekten cok sevindim insAllah hep öyle kalirsiniz. Peki sakincasi yoksa bisey soracam aileniz sizinle baristi mi ? Yoksa evlenmediniz diye sizi sildiler mi?

Ailem bnmle baristi hatta dedem bile ozur diledi keske basindan beri seni zorlamasaydik dye cok sukur gelinlgmi giydm biseyi gozumde birakmadi esim ama keske ailmde yanimda olsaydi oda onlarn hatasydi sakin evlenme derim sevmedgn biriyle ayni sofrayi paylasrsn ayni evi paylasrsn ama ayni duygulari ayni yatagi asla..

Evt abla haklisin ama benim durum biraz farkli cünkü basta zorlamadilar beni. Ben sadece karakteri iyi diye zamanla severim sandim o yüzden kabul ettim. Ama simdi cok pismanim. Evide diziyorum bu arada. Biletimi de aldim yakinda gidiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…