- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi esmer010101
-
Birde adam burada ne iş yapıyor ki orada ne iş yapacak?
Çok yakın iki akrabam sizin gibi evlendi. Önce kız türkiyede yasamaya basladı baskılar sonucu yurtdışına gectiler zaten amac oydu belkide sonra ordada anlaşamadılar bir çocuk oldu ayrıldılar. Sonra oğlan orada yasamaya dewam etti bazı olaylar olmuş ve sınırdışı edilmiş yoksa amacına ulaşmıştı. Çocuğunu görmeye bile ığraşmadı pek. Bence siz şimdiden kendinizi bu olaylara hazırlayın tabi en mantıklısı bu işten vazgecmek ama aklınız durmuş anlaşılan.
evlenme sevgisiz evlilik sakın yapma çok pişman olursun sakınnnnnn sana arkadaş tavsiyesiÖrnekte gösteriyorum, sen etrafindaki kötü evliliklerden cok etkileniyorsun diyor. Onlar mutsuzsa benim ne suçum var bu konuda diyor.
Balikci fr ye geldiginde büyük ihtimal insaata gidecek ya da fabrikada calisacak dil bilmeyen icin baska secenek yok.
ben sizi anlamıyorum. hayatımı etkileyecek bir olayda kararımı kendim veririm, siz hala babam arkamda değil vs diyorsunuz. bu sizin hayatınız, mutsuzluğu acıyı en derinden siz yaşayacaksınız, sevmediğiniz bir adamla cinsel birliktelik yaşayacaksınız... babanız değil...Malesef ailem bunu görmüyor sadece bana diyolar ki bununla nisani bozsan baskasi cikacak karsina yine görücü usülü belki yine sevmeyeceksin. Aslinda babamdan destek alamiyorum diye birsey yapamiyorum yoksa simdiye kadar yüzügü atmistim. Nisanlim bunu cok iyi biliyor bunu bile bile kabul ediyor. Burdan beni okuyan kizlara sesleniyorum lütfen cevrenizdekileri dinleyerek böyle adimlar atmayin. Dünyanin en iyi insani bile olsa duygu olmadan olmuyormus.
Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.
Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.
rica ederim. inşallah hepimizde :)Kusura bakmayin sizi üzmek istemedim. InsAllah bundan sonra cok mutlu olursunuz.
Umarim sansina mutlu bi evlilik olur cunku suan kumar oynamissin milletin saygili efendi dedigi insanla ayni eve girip eş olacak sensin ve tabiki 1 hafta icinde nisan olup obur ay evleniyorsun ve ayri ulkedesin mumkun degil tanimiyorsun bile ... duygular olusur mu olusmaz mi bilemem şansin yaver giderse bu evlilik iyi olur ama cok buyuk hata yapmissin bunun olumsuzunun sonunda dert sahibi olmak var boşanmak var hic bunlari dusundun mu ? Son olarak herkesin saygili efendi diye ove ove bi kaldigi biriyle bende gonulsuzde olsam tanistim ama tanima sureci verdim tam bir adiydi "seytan ayrintida gizliydi anlayacagin" disari karsi kendine bu etiketleri koydurmus olabilir ama icini evlenince goreceksin ne yazikki ben hemen postalamistim... atese yuruyorsu
Bencededikkat ediyorum da yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız hem çok küçük yaşta evleniyor hemde aceleyle bikaç ay içinde oldu bittiye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?