Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Çok yakın iki akrabam sizin gibi evlendi. Önce kız türkiyede yasamaya basladı baskılar sonucu yurtdışına gectiler zaten amac oydu belkide sonra ordada anlaşamadılar bir çocuk oldu ayrıldılar. Sonra oğlan orada yasamaya dewam etti bazı olaylar olmuş ve sınırdışı edilmiş yoksa amacına ulaşmıştı. Çocuğunu görmeye bile ığraşmadı pek. Bence siz şimdiden kendinizi bu olaylara hazırlayın tabi en mantıklısı bu işten vazgecmek ama aklınız durmuş anlaşılan.

Birde adam burada ne iş yapıyor ki orada ne iş yapacak?

Örnekte gösteriyorum, sen etrafindaki kötü evliliklerden cok etkileniyorsun diyor. Onlar mutsuzsa benim ne suçum var bu konuda diyor.
Balikci fr ye geldiginde büyük ihtimal insaata gidecek ya da fabrikada calisacak dil bilmeyen icin baska secenek yok.

evlenme sevgisiz evlilik sakın yapma çok pişman olursun sakınnnnnn sana arkadaş tavsiyesi

ben sizi anlamıyorum. hayatımı etkileyecek bir olayda kararımı kendim veririm, siz hala babam arkamda değil vs diyorsunuz. bu sizin hayatınız, mutsuzluğu acıyı en derinden siz yaşayacaksınız, sevmediğiniz bir adamla cinsel birliktelik yaşayacaksınız... babanız değil...
neyin cesaretsizliğidir bu anlamıyorum, başkalarının kararına göre savrulurum diyorsunuz. canınızın kendinizde kıymeti yokki başkasında olsun bundan sonra...

Nikah olmadan once esin yanina gelsin veya sen yanina git bir sure ve yakindan tanimaya calis sevcekmisin bak bakalim.SEVMEDEN ASLA EVLENME. 1 ay cok az kalmis.Ailenle konus ve sure iste isinana taniyana kadar bekle.Sakin kendini mecbur hissetme.Hem uzaksin hemde dugunu aceleye getirmesinler.Hayatinin en onemli kararlarindan biri bu iyice dusun ve acele etme.

Tabi ki hissetmezsiniz. Yaşınız kaç ki böyle alelacele evleniyorsunuz? Yalnız erkek tarafının politikası çok net: ya yurtdışı ya yurtdışı...

nişanlınızın cevabı hiç hoşuma gitmedi yanı mantık evliliği gözüyle bakıyor (ki yurtdışına gelmek istiyorsa çok mantıklı) ve hissetmemize gerek yok diyor demekki kendide birşey hissetmiyor. sizinde ona karşı bir şey hissetmemeniz de vardır bir sebep zorlamayın bence

Hem sevmiyorsun hem sevilmiyorsun ( tabii senin bu sevilmemekten bir gocuntun yok o da senin için avantaj ) daha neden evleniyosun yahu??? Sakın derim sakın

mutlu olabileceğine en ufak bir emare bile yok. Adamda diyor ki biz zaten severek nişanlanmadık bence bu kadar da bile bile lades deme, yazık kendini yakma.

muhtemelen yurt dışına gelmek istiyor aldanma.

evlendikten sonra körkütük aşık olan insanların bile aşkı köreliyor. değil ki sonradan sevmekten bahsediyorsun. biraz düşük bi ihtimal gibi geldi bana.

sevmediğin bi adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak zor olur sanırım. iyi düşün.

post: 38988334, member: 630270"]Umarim sansina mutlu bi evlilik olur cunku suan kumar oynamissin milletin saygili efendi dedigi insanla ayni eve girip eş olacak sensin ve tabiki 1 hafta icinde nisan olup obur ay evleniyorsun ve ayri ulkedesin mumkun degil tanimiyorsun bile ... duygular olusur mu olusmaz mi bilemem şansin yaver giderse bu evlilik iyi olur ama cok buyuk hata yapmissin bunun olumsuzunun sonunda dert sahibi olmak var boşanmak var hic bunlari dusundun mu ? Son olarak herkesin saygili efendi diye ove ove bi kaldigi biriyle bende gonulsuzde olsam tanistim ama tanima sureci verdim tam bir adiydi "seytan ayrintida gizliydi anlayacagin" disari karsi kendine bu etiketleri koydurmus olabilir ama icini evlenince goreceksin ne yazikki ben hemen postalamistim... atese yuruyorsu[/QUOTE]
Aynen hemde kime göre neye göre iyi dışardan herkes iyi kimse aynı çatı altında yaşamadan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…