İnanın öyle mutluluktan havalara uçtuğumuz da yok. Kendi halinde bir aileyiz. Benim deseniz kıskanılcak birşeyim yok. İşe giden akşamları en fazla 2 saat yüz yüze geldiğim bir insan bana neden bu kadar kin duyabilirBu kadın senin evinde sana sürekli huzurluk veriyorsa bu şekilde davraniyorsa hic de bakmak zorunda değilsiniz. Anne dediğin evladının iyiliğini ister gelini ile tartıştığını oğluna anlatmaz araları bozulmasın diye bu resmen fitne fesaf dolu bir kadın. Bence öncelikle yuvanın huzuru önemlidir. Bırakın kendi başına napacaksa yapsın. Resmen oğlunun mutlulugunu kıskanıyor.
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun.
Yoo daha fazla üzüleceğimi sanmıyorum. Yarın gidip ona aldığım hediyeyi iptal ettireceğim. Bir yerden beklediğim bir para var 2 aya tamamlanır. Şimdiki eşyalarıda satıp kendime bir hayat kurmaya çalışacağım. Üzül üzül bitmiyor çünkü
Yok bu tarz sorunların taşınma ile çözüleceğini düşünmüyorum. Ben komple bu aileden kurtulmayı düşünüyorum. 1 kez şans vermiştim zaten ama hiçbir şey değişmemiş
Bir de 1 kez şans verdikten sonra pişman olup “Aynı hata üst üste yapılınca, yapan aptal mı oluyordu?” isimli bir konu açmıştınız. Konu yine kayınvalidenizdi.
Bu insanlar düğünü ve mobilyaları kredi çektirtip size yaptırdılar. Hem maaşınızdan yararlandılar, hem de işten gelince bütün işleri yapmanızı beklediler, kayınvalidenizin iğrenç şekilde bıraktığı tuvaleti temizlemek dahil.
Aklıma geldiğinizde umarım boşanıp tek başına ayakları üzerinde durabilecek kadar para biriktirmiştir diye düşünüyorum. Mobilyalarınız dahil, kayınvalidenizin odasındaki kanepe dahil, sizin paranızla alınan her şeyinizi onlardan alın da dımdızlak ortada kalsınlar.
Abo.. O zaman eside az degil desenize
Annesiyle kalacak. Böylece annesi de oğluna doymuş olacakEşiniz ne olacak?
Çok çok rahat bir yaşam için yeterli param yok ancak idare edebilirim.İkinci şansı verdikten sonra pişman olup “Aynı hata üst üste yapılınca, yapan aptal mı oluyordu?” isimli bir konu açmıştınız. Konu yine kayınvalidenizdi.
Bu insanlar düğünü ve mobilyaları kredi çektirtip size yaptırdılar. Hem maaşınızdan yararlandılar, hem de işten gelince bütün işleri yapmanızı beklediler, kayınvalidenizin iğrenç şekilde bıraktığı tuvaleti temizlemek dahil. Bir de eşiniz size tüketici kredisi çektirip pahalı bir araba almaya uğraşıyordu.
Aklıma geldiğinizde umarım boşanıp tek başına ayakları üzerinde durabilecek kadar para biriktirmiştir diye düşünüyorum. Mobilyalarınız dahil, kayınvalidenizin odasındaki kanepe dahil, sizin paranızla alınan her şeyinizi onlardan alın da dımdızlak ortada kalsınlar.
Yok yapamam. Eşime dedim geldiler az önce bak şu ortalık bi durulsun size ben göstericem cinnet nasıl geçirilir bakalım bu evde kırılmadık tek eşya bulacak mısınız dedim. Ve seni ama bugün ama yarın boşıycam tek sebebi annen olacak bunu da onun yüzüne söylicem dedimŞu kadına iki tokat at da çık nolur belki kendine gelir
Allah zamanla herşeyi herkesin önüne getiriyor işte. Ve ayrıca şimdi araba benim üstümeAz değil tabii. Eşi bir de konu sahibi daha düğün ve mobilya borçlarını bitiremeden, tüketici kredisi çektirip pahalı bir araba almaya uğraşıyordu, çekmek istemeyince tartışma çıkarıyordu. Bir de arabanın annesinin üzerine olmasını istiyordu.
Az değil tabii. Eşi bir de konu sahibi daha düğün ve mobilya borçlarını bitiremeden, tüketici kredisi çektirip pahalı bir araba almaya uğraşıyordu, çekmek istemeyince tartışma çıkarıyordu. Bir de arabanın annesinin üzerine olmasını istiyordu.
Onca hakareti işittiğiniz eve bundan sonra maddi olarak da destek olmayın bence eşiniz bir zahmet anasına kendi baksın tabi kendine de.Anneme hırka ver yolda kendini yere attı ne demek goturup hastaneye teslim etseydiniz manyağı. Ay cok sınırlendım gece gece sızı dusunemıyorımYok yapamam. Eşime dedim geldiler az önce bak şu ortalık bi durulsun size ben göstericem cinnet nasıl geçirilir bakalım bu evde kırılmadık tek eşya bulacak mısınız dedim. Ve seni ama bugün ama yarın boşıycam tek sebebi annen olacak bunu da onun yüzüne söylicem dedim
Yok yapamam. Eşime dedim geldiler az önce bak şu ortalık bi durulsun size ben göstericem cinnet nasıl geçirilir bakalım bu evde kırılmadık tek eşya bulacak mısınız dedim. Ve seni ama bugün ama yarın boşıycam tek sebebi annen olacak bunu da onun yüzüne söylicem dedim
Ne kadar büyüttün kadın kafayı yemiş napayım diyorO ne dedi?
Hayır bir yanlışlık oldu sanırım. Ben liseden daha yeni mezun oldum açıktan oda. Başkasıyla karıştırdınız sanırımEvlendiğinde tip okuduğunu yazmışsın.okulun bitti mi dr musun simdi.peki esin ne iş yapiyor?
Vallahi kafam ağrıyor artık. Eşime göre büyütme abartma kadın kafayı yemiş diyor başka şey demiyorOnca hakareti işittiğiniz eve bundan sonra maddi olarak da destek olmayın bence eşiniz bir zahmet anasına kendi baksın tabi kendine de.Anneme hırka ver yolda kendini yere attı ne demek goturup hastaneye teslim etseydiniz manyağı. Ay cok sınırlendım gece gece sızı dusunemıyorım
Bence bundan sonra ki plan su annemin psikolojisi bozuk uzerıne gitme diyecekler .Bu adamdan da yar olmaz belliVallahi kafam ağrıyor artık. Eşime göre büyütme abartma kadın kafayı yemiş diyor başka şey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?