Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

İnanın öyle mutluluktan havalara uçtuğumuz da yok. Kendi halinde bir aileyiz. Benim deseniz kıskanılcak birşeyim yok. İşe giden akşamları en fazla 2 saat yüz yüze geldiğim bir insan bana neden bu kadar kin duyabilir

Eşiniz ne olacak?

Yok bu tarz sorunların taşınma ile çözüleceğini düşünmüyorum. Ben komple bu aileden kurtulmayı düşünüyorum. 1 kez şans vermiştim zaten ama hiçbir şey değişmemiş

İkinci şansı verdikten sonra pişman olup “Aynı hata üst üste yapılınca, yapan aptal mı oluyordu?” isimli bir konu açmıştınız. Konu yine kayınvalidenizdi.

Bu insanlar düğünü ve mobilyaları kredi çektirtip size yaptırdılar. Hem maaşınızdan yararlandılar, hem de işten gelince bütün işleri yapmanızı beklediler, kayınvalidenizin iğrenç şekilde bıraktığı tuvaleti temizlemek dahil. Bir de eşiniz size tüketici kredisi çektirip pahalı bir araba almaya uğraşıyordu.

Aklıma geldiğinizde umarım boşanıp tek başına ayakları üzerinde durabilecek kadar para biriktirmiştir diye düşünüyorum. Mobilyalarınız dahil, kayınvalidenizin odasındaki kanepe dahil, sizin paranızla alınan her şeyinizi onlardan alın da dımdızlak ortada kalsınlar.

Abo.. O zaman eside az degil desenize

Abo.. O zaman eside az degil desenize

Az değil tabii. Eşi bir de konu sahibi daha düğün ve mobilya borçlarını bitiremeden, tüketici kredisi çektirip pahalı bir araba almaya uğraşıyordu, çekmek istemeyince tartışma çıkarıyordu. Bir de arabanın annesinin üzerine olmasını istiyordu.

Son düzenleme:
Çok çok rahat bir yaşam için yeterli param yok ancak idare edebilirim.

Şu kadına iki tokat at da çık nolur belki kendine gelir
Yok yapamam. Eşime dedim geldiler az önce bak şu ortalık bi durulsun size ben göstericem cinnet nasıl geçirilir bakalım bu evde kırılmadık tek eşya bulacak mısınız dedim. Ve seni ama bugün ama yarın boşıycam tek sebebi annen olacak bunu da onun yüzüne söylicem dedim

Allah zamanla herşeyi herkesin önüne getiriyor işte. Ve ayrıca şimdi araba benim üstüme

O zaman bosasa hakkıdır. Kimse kimsenin kahrını cekmek zorunda değil

Onca hakareti işittiğiniz eve bundan sonra maddi olarak da destek olmayın bence eşiniz bir zahmet anasına kendi baksın tabi kendine de.Anneme hırka ver yolda kendini yere attı ne demek goturup hastaneye teslim etseydiniz manyağı. Ay cok sınırlendım gece gece sızı dusunemıyorım

O ne dedi?

Vallahi kafam ağrıyor artık. Eşime göre büyütme abartma kadın kafayı yemiş diyor başka şey demiyor

Allah sabir versin cok uzuldum durumunuza.cirkef insanla ugrasmak cok zordur.oylesiyle bas etmek icin ya onun anladigi dilden konusur siz daha cirkef olursunuz ya da yenilgiyi kabul edip kendi yolunuza bakarsiniz.sizi cok kiskaniyor kayinvalideniz.omur boyu huzur vermez hastalik sahibi eder bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…