Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Eşime bişey diyemiyorum haftaya türkçe altyazılıal film aldım ben bunu anlamadım yazıyı okurken film kaçıyor uykum geldi dedi gitti yattı biz başbaşa izledik bu fikirde görümcem ablam verdi

ayni evde mi yaşıyırsunuz? evetse neden?

şimdi okudum aynı evdesiniz . aslında bu tür şeyleri evlenmeden önce düşüncektıniz... ben eşimle bırak kayınvaldeyi kendi annemle bile yaşamak istemem. Nasıl karı koca olark rahat edıyorsunuz. Cinsel yaşam olsun arkadas misafir olsun bana göre değil.

Evet aynı evde yaşadık çünkü eşim asistanlık son senesi idi ben tıp fakültesi üçe geçmiştim ve ben yalnızdım annem dokuz yaşındayken vefat etti babam tekrar evlendi ilk aşık olduğum adam ile hemen evlendim durum şartlar öyle gerekti hayat

Esin gormuyor mu, ne yaparsaniz yapin en ufacik rahatsizliginda trip yapip hayatı dar ediyor size? Boyle insanlari memnun etme gibi bi secenek yoktur.. O nedenle biraz da kendi hayatina bakmak lazim..

Kaynana değil kuma sanki. Ne demek size ne kadarsa ona da o kadar? Arada bir götürmeniz bile lütuf bence. Sakın böyle düşünüp de eşitlemeye çalışmayın pişman olursunuz.

Hanımlar çok kötü şeyler oldu bu konuyu açtıktan sonra.

Bahsetmiştim kayınvalidem trip atıp erkenden gitti diye. Bende rahatsızdım odamda uzandım uyumuşum

Kendisi geldi ses volümü çok yüksektir. Evde kimse yok zannedip arkadaşını aradı. Bende onun sesine uyandım. Arkadaşına diyor ki bizim gelin gülmez sultan, suratsız, aman ne çocuğu olacak, yapmıyorlar kısır olacaklar. Bu sene kaçıncı tatilleri bilmiyorum(5 gün memlekete gittik 1 günde Bayram’da gittik) artık umrumda değiller. Gelin kimseye gülmüyor belki kocasına gülüyordur deyip kahkaha atmalar.
Kadına yok yok evde kimse yok diyor. Halbuki saklanmadım. Ayakkabılarım sigaram herşey ortadaydı. Allah göstermedi işte ona o an. Evd yalnız sandı kendini. Bi güzel dedikodumu yaptı. Telefonu kapatınca çıktım odadan wcye girdim. Eşim dışardaydı ona anlattım durumu. Seni alayım aşağı gel dedi.

Giyindim çıkarken de dayanamadım dedim ki bak şimdi gidiyorum asıl şimdi evde kimse yok şimdi ara arkadaşını dedim. Bana dedi ki “aaaaa gerizekalı nerden uyduruyorsun bunları” bende bişey demeden vurdum kapıyı çıktım.

Eşimle buluştuk çok ağladım, bunları haketmediğimi söyledim. Oda annemle konuşucam dedi. Eve geldik ben balkonda oturdum o annesiyle konuşmaya odasına gitti ve kapıyı kapattı.

Annesi tabi ki full inkar etti. Eksiği vardır fazlası yoktur aşağıda paragrafta yazdıklarımın aynısını söyledi;

Senin karın yalancı, sinsi, dedikoducu, dinsiz, imansız, saygısız. Ne bayram biliyor ne birşey. Elimi bile öpmedi(ki öptüm görümcem de bizdeydi eşimle ikisi şahittir) ama o ısrarla öpmedi dedi. Ben yılanmışım. Bu evde o gelinmiş ben kaynanaymışım. Arabaya o hiç binememiş hep biz binmişiz. O hiç gezmiyormuş. Kocam onu dışarı çıkaracağı zaman benden izin alıyormuş. Kocam hanımköylü bir kılıbıkmış. Benden önce beş vakit namaz kılarken ben onu alkolik yapmışım. Allah bizim belamızı versinmiş. Allah iki yakamızı bir araya getirmesinmiş. Her sabah kalkıp dua edecekmiş. Allah bize asla bir çocuk vermesinmiş. Zaten o biliyormuş bizim çocuğumuz olmuyormuş.

Bu ve buna benzer bir araba laf saydı benim duyduğumu bile bile. Diyor ki ben kendimi öldürecem geride de öyle bişey bırakıcam ki sizin başınız beladan kurtulmıcak. Dışarı gitmek istedi. Eşime dedim sende git yalnız bırakma. Giderken bana diyor ki yaylan yaylan oh yan gel yat. Hiç bişey demedim.

Gittiler beş dakka sonra eşim geldi anneme bi hırka ver yolda kendini yere attı üstünü başını parçaladı dedi. Hırka verdim gitti. Ve hala dönmediler.

Bakar mısınız yaptığı dedikoduyu inkar etmek için neler yaptı. İnanamıyorum hala şoktayım

Bu kadın da insanım diye geçiniyor mu?

Ne diye geçindiğini bilmiyorum. Oğlunun eşine söylediklerine bakın. 4 yıl olacak ben bu ailenin içindeyim asla yaranamamışım. Şuan her yerim sancıyor

Zaten yaranmayı bekleme . Ben tecrübeyle sabitledim. Bende bir görümce var kaynana Melek kalır o derece. Seni anlıyorum bir an önce taşın derim

Ne diye geçindiğini bilmiyorum. Oğlunun eşine söylediklerine bakın. 4 yıl olacak ben bu ailenin içindeyim asla yaranamamışım. Şuan her yerim sancıyor

Ah canım ya kiyamam sana. Kadinin ruh sagligi bozuk olabilir mi? Yani sanirsam esini. Kaybetti. Kiskanclik söz konusu olabilir mi? Yani ben yasamadim oda yasamasin gibi? Esinize de acıdım. Kolay degil böyle insanla ugrasmak

Hayretle okudum.Allah sana ve eşine sabır versin canım.çokda üzülme yıpratma kendini.yaranamazsın zaten böylesine

Zaten yaranmayı bekleme . Ben tecrübeyle sabitledim. Bende bir görümce var kaynana Melek kalır o derece. Seni anlıyorum bir an önce taşın derim
Yok bu tarz sorunların taşınma ile çözüleceğini düşünmüyorum. Ben komple bu aileden kurtulmayı düşünüyorum. 1 kez şans vermiştim zaten ama hiçbir şey değişmemiş

Ah canım ya kiyamam sana. Kadinin ruh sagligi bozuk olabilir mi? Yani sanirsam esini. Kaybetti. Kiskanclik söz konusu olabilir mi? Yani ben yasamadim oda yasamasin gibi? Esinize de acıdım. Kolay degil böyle insanla ugrasmak
Eşi boşandıktan sonra ölmüş. Zaten adamı istemiyormuş zaten. Ben bu gece emin oldum ki beni inanılmaz kıskanıyor

Hayretle okudum.Allah sana ve eşine sabır versin canım.çokda üzülme yıpratma kendini.yaranamazsın zaten böylesine
Yoo daha fazla üzüleceğimi sanmıyorum. Yarın gidip ona aldığım hediyeyi iptal ettireceğim. Bir yerden beklediğim bir para var 2 aya tamamlanır. Şimdiki eşyalarıda satıp kendime bir hayat kurmaya çalışacağım. Üzül üzül bitmiyor çünkü

Tek başına geçinemez yoksul kocası yok tek erkek evladı var. Bizde yaşlanıcaz bizde ana baba olucaz Allah için
Bu kadın senin evinde sana sürekli huzurluk veriyorsa bu şekilde davraniyorsa hic de bakmak zorunda değilsiniz. Anne dediğin evladının iyiliğini ister gelini ile tartıştığını oğluna anlatmaz araları bozulmasın diye bu resmen fitne fesaf dolu bir kadın. Bence öncelikle yuvanın huzuru önemlidir. Bırakın kendi başına napacaksa yapsın. Resmen oğlunun mutlulugunu kıskanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…