Evlendikten sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu s

Benim esimin de hic yok. Hatta halen yok . Ama uzun sure bos birakirsaniz onlarla gorusunce onlar gibi dusunmeye baslar.
Ben esimin ailesi tarafından doldurulmamasi için , başında nöbet tutacağım öyle mi?

Ne değişik ya

1 hafta kalan var
1 ay kalan var.

Eşi normal olan var. Anormal olan var.

Konu sahibinin eşi şimdilik normal görünüyor . Bu da demek oluyor ki kız istediği kadar kalır ailesinde.

Bi süre sonra da eşini özler döner evine. Eşini özlediği için döner.

Dış güçler tarafindan doldurulmasin diye değil

Herkesin kendi düzeni var. Kimsenin doğrusu genel-geçer degildir.

Eşi sorunsuz olan herkes kafasina göre takılabilir.

Nobet tutmaktan bahsetmiyorum hanfendi. Gozden uzak olan gonulden irak olur. Kankanizdan bahsetmiyosunhz kocanizdan bahsediyosunuzm ben doldurulmaktan bahsetmiyorum. Kimle yasarsaniz ona benzemeye baslarsiniz. Gitmesin diyende yok . Su muhalefeti ayaklarini birakip biraz gercekci bakin. Burda neler okuyoruz. Nelere uzuluyoruz. Evlilik danismalari ayni ev icinde yatak bile ayirmamaktan bahsediyor siz kalkmis bana nobetten bahsediyosunuz. Herkes algilamak istedigini algilar. Siz de haklisinjz

Ben annemle ailemle aynı sehirdeyim.anneme gittiğimde 1 haftadan fazla kaldığım da olur.bazen 2 günlüğüne de giderim.esim çalıştığı için bazen yemek yer eve döner bazen bizimle kalir.ama iş yeri anneme uzak diye eve gider genelde.kardesim başka şehirde çok uzak değil ama gittiğimde 15 gün kalırım.bir hafta gitmezsem bir hafta giderim anneme.annemde çalışmadığı zamanlarda gelir kalır.yani bence gidip kalınması normal.tabii bunu eşinizle kararlastirin.bana çok gelmedi süre.esin de git bayramda yanlız kalma demis.

Çok güzel anlatmışsınız.Bir üyenin yorumu yaşamın farklı şekillerinin tadına sizsiz bakabilir yahu adam zaten işten eve zor geliyor asker olduğu için tahmin edersiniz sırf bayramda buruk olmayayım diye bunu düşündü benim söylemek istediğim sürekli gitmem neden başkaları tarafından sorun olarak algılanıyor

Kendisi evde olmayacaksa 20 gün yalnız oturmanız saçma olur tabii. Daha mantıklı olur gitmeniz

O zaman baskalarini kafaya takmayin esiniz ve siz mutlu ve sorunsuzsaniz yolunuza devam edin dert etmeyin. Siz sordunuz yanlis mi dusunuyorum diye ben de size fikrimi soyledim. Sorun olmadi isterseniz bir sene kalin

Biz burda neler okuyoruz kadın dizinin dibinden ayrılmasa bile olacak olan yine oluyor ?

Sevgili konu sahibi; maalesef kendi kocasının sorun ettiğini bütün erkeklerin sorun ettiğini sanan insanlar var.

Bazı adamlar karısının yokluğuna alışıp memnun olabilir. Amenna.

Ama bunun tam aksi durumlar da var.

Özlemek iliskiye canlılık da kazandırabilir.

Yani genel kabul gören bir olgu yok ortada.

Fazlasıyla kişisel, öznel bir durumdan bahsediyoruz

Bazıları eşini 10 gün bırakamaz. Bazıları 2 ay bırakabilir.

Eşlerin ruh haline , hayata bakışına vb göre değişir.

Ben alt sokaktaki annemde 5 gün kaldığımı bilirim

Eşim de zaman zaman gider ailesine. Istediği kadar kalır.

Annemle kalmak çok güzel . Ama eşimi de özlerim yalan yok.

Bu kadar küçük ayrılıklar gönülden ırak etmez insani kolay kolay.

Eşiniz ile sizin aranizda bir şey bu. Nasıl isterseniz öyle yapın.

Eşiniz iyi bir adama benziyor. Onun da kalbini kırmadan orta yol bulursunuz.

Eş olmadan uzun bir süre bence. Eşimle 19 yıldır birlikteyim, 1 günlüğüne şehir dışında çıksa özlüyorum. O yüzden bana fazla geldi. Evli insanların bu kadar uzak kalması uygun değil bence
Yaa ne güzel ayri duramiyorsunuz ,ben hiç özlemiyorum eşim beni özledigini söylüyor. Ben tuhafim galiba

Su yorumunuzdan sonra , cevre icin sorun degil de , cevreyle yaptiginiz sohbetleri sizin yanlia algiladiginizj dusunuyorum. Daha fazla laf anlatamicam. Umrumda da degil. İyigeceler
Bu yorumunuzdan sonra bende sizin yazılanları yanlış yöne çektiğinizi düşünüyorum.İyi geceler.

Bir iki günden sonra özlemesi normal olan. Bu kadar uzun kalma demiyor mu? Evliliğin kimyasını bozar bu durum
Ne gibi kimyasını bozacak bu durum ? Evli olsak bile iki tarafın kendine özel alanları olacak bu kadar kısıtlamaya gerek yok

Benim eltiminde ailesi 10 saatlik uzaklıkta bir buçuk iki seneye yakın gitmemişti pandemi nedeniyle simdi gitti 3 ay falandır orda ama eşi ve kv ile arasını bozmasına sebep oldu bu süre..

Bende ilk evlendiğimde 7 saatlik uzakliktaydim ailemden ama bir haftadan fazla kalmadım hic 6 ayda bir gidiyordum yani ben olsam kalmam ama kalanada niye o kadar kalıyorsun demem oyle bi hakkım da yok zaten

Eş ile anlaşmaya bağlı ve kv neden buna karışıyor benim kaç gün kalacağım eşimi ilgilendiren bir durum eltinize üzüldüm...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…