- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi damlacross
-
Yaaa ayni hissediyoruz ne yapayim dönemiyorum eve zaman yetmiyorBende bir hafta için gitmem 20 gün bile yetmiyor :)
Ben esimin ailesi tarafından doldurulmamasi için , başında nöbet tutacağım öyle mi?Bu s
Benim esimin de hic yok. Hatta halen yok . Ama uzun sure bos birakirsaniz onlarla gorusunce onlar gibi dusunmeye baslar.
Eşiniz olmadan mı?20 gün uzun mu ?ben de sorun mu var acaba anneme gittigimde en az bir ay kalirim bazen 2 ay kaldigim olur
Nobet tutmaktan bahsetmiyorum hanfendi. Gozden uzak olan gonulden irak olur. Kankanizdan bahsetmiyosunhz kocanizdan bahsediyosunuzm ben doldurulmaktan bahsetmiyorum. Kimle yasarsaniz ona benzemeye baslarsiniz. Gitmesin diyende yok . Su muhalefeti ayaklarini birakip biraz gercekci bakin. Burda neler okuyoruz. Nelere uzuluyoruz. Evlilik danismalari ayni ev icinde yatak bile ayirmamaktan bahsediyor siz kalkmis bana nobetten bahsediyosunuz. Herkes algilamak istedigini algilar. Siz de haklisinjzBen esimin ailesi tarafından doldurulmamasi için , başında nöbet tutacağım öyle mi?
Ne değişik ya
1 hafta kalan var
1 ay kalan var.
Eşi normal olan var. Anormal olan var.
Konu sahibinin eşi şimdilik normal görünüyor . Bu da demek oluyor ki kız istediği kadar kalır ailesinde.
Bi süre sonra da eşini özler döner evine. Eşini özlediği için döner.
Dış güçler tarafindan doldurulmasin diye değil
Herkesin kendi düzeni var. Kimsenin doğrusu genel-geçer degildir.
Eşi sorunsuz olan herkes kafasina göre takılabilir.
Evet eşim olmadanEşiniz olmadan mı?
Çok güzel anlatmışsınız.Bir üyenin yorumu yaşamın farklı şekillerinin tadına sizsiz bakabilir yahu adam zaten işten eve zor geliyor asker olduğu için tahmin edersiniz sırf bayramda buruk olmayayım diye bunu düşündü benim söylemek istediğim sürekli gitmem neden başkaları tarafından sorun olarak algılanıyorBen esimin ailesi tarafından doldurulmamasi için , başında nöbet tutacağım öyle mi?
Ne değişik ya
1 hafta kalan var
1 ay kalan var.
Eşi normal olan var. Anormal olan var.
Konu sahibinin eşi şimdilik normal görünüyor . Bu da demek oluyor ki kız istediği kadar kalır ailesinde.
Bi süre sonra da eşini özler döner evine. Eşini özlediği için döner.
Dış güçler tarafindan doldurulmasin diye değil
Herkesin kendi düzeni var. Kimsenin doğrusu genel-geçer degildir.
Eşi sorunsuz olan herkes kafasina göre takılabilir.
Kendisi evde olmayacaksa 20 gün yalnız oturmanız saçma olur tabii. Daha mantıklı olur gitmenizEşim jandarma o zaman görevde ve ben evde tek olacağım için ilk bayram olduğu için kendisi teklif etti hemen 20 gün sonra o gelicek aramızda anlaşıyoruz zaten sadece bazı insanların tepkisi sanki bu evliliği onlar yaşıyor
O zaman baskalarini kafaya takmayin esiniz ve siz mutlu ve sorunsuzsaniz yolunuza devam edin dert etmeyin. Siz sordunuz yanlis mi dusunuyorum diye ben de size fikrimi soyledim. Sorun olmadi isterseniz bir sene kalinÇok güzel anlatmışsınız.Bir üyenin yorumu yaşamın farklı şekillerinin tadına sizsiz bakabilir yahu adam zaten işten eve zor geliyor asker olduğu için tahmin edersiniz sırf bayramda buruk olmayayım diye bunu düşündü benim söylemek istediğim sürekli gitmem neden başkaları tarafından sorun olarak algılanıyor
Eş olmadan uzun bir süre bence. Eşimle 19 yıldır birlikteyim, 1 günlüğüne şehir dışında çıksa özlüyorum. O yüzden bana fazla geldi. Evli insanların bu kadar uzak kalması uygun değil benceEvet eşim olmadan
Biz burda neler okuyoruz kadın dizinin dibinden ayrılmasa bile olacak olan yine oluyor ?Nobet tutmaktan bahsetmiyorum hanfendi. Gozden uzak olan gonulden irak olur. Kankanizdan bahsetmiyosunhz kocanizdan bahsediyosunuzm ben doldurulmaktan bahsetmiyorum. Kimle yasarsaniz ona benzemeye baslarsiniz. Gitmesin diyende yok . Su muhalefeti ayaklarini birakip biraz gercekci bakin. Burda neler okuyoruz. Nelere uzuluyoruz. Evlilik danismalari ayni ev icinde yatak bile ayirmamaktan bahsediyor siz kalkmis bana nobetten bahsediyosunuz. Herkes algilamak istedigini algilar. Siz de haklisinjz
Su yorumunuzdan sonra , cevre icin sorun degil de , cevreyle yaptiginiz sohbetleri sizin yanlia algiladiginizj dusunuyorum. Daha fazla laf anlatamicam. Umrumda da degil. İyigecelerBiz burda neler okuyoruz kadın dizinin dibinden ayrılmasa bile olacak olan yine oluyor ?
Sevgili konu sahibi; maalesef kendi kocasının sorun ettiğini bütün erkeklerin sorun ettiğini sanan insanlar var.Çok güzel anlatmışsınız.Bir üyenin yorumu yaşamın farklı şekillerinin tadına sizsiz bakabilir yahu adam zaten işten eve zor geliyor asker olduğu için tahmin edersiniz sırf bayramda buruk olmayayım diye bunu düşündü benim söylemek istediğim sürekli gitmem neden başkaları tarafından sorun olarak algılanıyor
Yaa ne güzel ayri duramiyorsunuz ,ben hiç özlemiyorum eşim beni özledigini söylüyor. Ben tuhafim galibaEş olmadan uzun bir süre bence. Eşimle 19 yıldır birlikteyim, 1 günlüğüne şehir dışında çıksa özlüyorum. O yüzden bana fazla geldi. Evli insanların bu kadar uzak kalması uygun değil bence
Bu yorumunuzdan sonra bende sizin yazılanları yanlış yöne çektiğinizi düşünüyorum.İyi geceler.Su yorumunuzdan sonra , cevre icin sorun degil de , cevreyle yaptiginiz sohbetleri sizin yanlia algiladiginizj dusunuyorum. Daha fazla laf anlatamicam. Umrumda da degil. İyigeceler
Bir iki günden sonra özlemesi normal olan. Bu kadar uzun kalma demiyor mu? Evliliğin kimyasını bozar bu durumYaa ne güzel ayri duramiyorsunuz ,ben hiç özlemiyorum eşim beni özledigini söylüyor. Ben tuhafim galiba
Ne gibi kimyasını bozacak bu durum ? Evli olsak bile iki tarafın kendine özel alanları olacak bu kadar kısıtlamaya gerek yokBir iki günden sonra özlemesi normal olan. Bu kadar uzun kalma demiyor mu? Evliliğin kimyasını bozar bu durum
Eş ile anlaşmaya bağlı ve kv neden buna karışıyor benim kaç gün kalacağım eşimi ilgilendiren bir durum eltinize üzüldüm...Benim eltiminde ailesi 10 saatlik uzaklıkta bir buçuk iki seneye yakın gitmemişti pandemi nedeniyle simdi gitti 3 ay falandır orda ama eşi ve kv ile arasını bozmasına sebep oldu bu süre..
Bende ilk evlendiğimde 7 saatlik uzakliktaydim ailemden ama bir haftadan fazla kalmadım hic 6 ayda bir gidiyordum yani ben olsam kalmam ama kalanada niye o kadar kalıyorsun demem oyle bi hakkım da yok zaten
Eşim karismiyor kalmama sadece beni unutuyorsun ve sen hic özlemiyor musun gibisinden sitemlerde bulunuyorBir iki günden sonra özlemesi normal olan. Bu kadar uzun kalma demiyor mu? Evliliğin kimyasını bozar bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?