- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi damlacross
-
Acik acik yazmayip yorumumun sonunu uygun bir dille diye bu sebeple bitirmistim.Komsunla da ne guzel konusmussun oyle, sacini da yolup eline vereydin bari
Cidden komşunuza böyle mi dediniz‘sanane istersem haftada bir giderim seni ne ilgilendirir’dedim
kişiden kişiye göre değişir bu bence. biz çift olarak 2 ayı geçtim 20 gün bile uzun. eşim asker görevleri hariç hiç ayrı kalmadık henüz. ailelerimize giderken de birlikteyiz max 1 buçuk hafta kalmışızdır. evimi özlüyorum hemen20 gün uzun mu ?ben de sorun mu var acaba anneme gittigimde en az bir ay kalirim bazen 2 ay kaldigim olur
Bence gerçekten sizde sıkıntı var. Bende kalırım uzun süreler ama evimi eşimide özlerim yani. Eşinizi sevdiğinize emin misiniz?Yaa ne güzel ayri duramiyorsunuz ,ben hiç özlemiyorum eşim beni özledigini söylüyor. Ben tuhafim galiba
Merhaba kızlar,
Sekiz aylık evliyim ailemden uzaktayım.Eşimin ailesi ve benim ailem aynı memlekette en son Ocak ayında gidip ailemi gördüm eşim bayramda çalışıyor ve benim ilk bayramım olduğu için buruk olmamayım diye nisan ayına bilet aldı ailemin yanına gideceğim onunda yıllık izni başlıyor benden 20 gün sonra gelicek yanıma , kızlar komşum geçen gün daha yeni gelmedin mi sen yeni evlisin neden durmadan gidip geliyorsun dedi bende ‘sanane istersem haftada bir giderim seni ne ilgilendirir’dedim sorum şu ki eşimin ailesinden bir kaç kişide öyle dedi eşim gereken cevabı verdi acaba ben mi bu gidip gelme olaylarını abartıyorum ailesinden uzakta olanlar ne kadar zamanda bir gidip geliyorlar kendimi bu konuda eşime karşı suçlu gibi hissediyorum ama yeni evli olduğum içinde ailemi çok özlüyorum...
Ve son olarak kayınvalidemde eşim gelene kadar kalmayı düşünmüyorum belki gündüz annemle gidip oturabilirim ayıp etmiş olur muyum ?
Merhaba kızlar,
Sekiz aylık evliyim ailemden uzaktayım.Eşimin ailesi ve benim ailem aynı memlekette en son Ocak ayında gidip ailemi gördüm eşim bayramda çalışıyor ve benim ilk bayramım olduğu için buruk olmamayım diye nisan ayına bilet aldı ailemin yanına gideceğim onunda yıllık izni başlıyor benden 20 gün sonra gelicek yanıma , kızlar komşum geçen gün daha yeni gelmedin mi sen yeni evlisin neden durmadan gidip geliyorsun dedi bende ‘sanane istersem haftada bir giderim seni ne ilgilendirir’dedim sorum şu ki eşimin ailesinden bir kaç kişide öyle dedi eşim gereken cevabı verdi acaba ben mi bu gidip gelme olaylarını abartıyorum ailesinden uzakta olanlar ne kadar zamanda bir gidip geliyorlar kendimi bu konuda eşime karşı suçlu gibi hissediyorum ama yeni evli olduğum içinde ailemi çok özlüyorum...
Ve son olarak kayınvalidemde eşim gelene kadar kalmayı düşünmüyorum belki gündüz annemle gidip oturabilirim ayıp etmiş olur muyum ?
Siz aranızda anlaştıktan sonra kime neEşim jandarma o zaman görevde ve ben evde tek olacağım için ilk bayram olduğu için kendisi teklif etti hemen 20 gün sonra o gelicek aramızda anlaşıyoruz zaten sadece bazı insanların tepkisi sanki bu evliliği onlar yaşıyor
Bende 7 aylık evliyim. Ailem yakında ama çalıştığım için çok gidemiyorum haftada 1 bazen iki haftada bazen ayda 1. Ama çalışmayıp haftanın 4 günüde gitsem evimi eşimi ihmal etmediğim sürece eşim haricinde laf etmek kimsenin haddine değil eşde biyere kadar laf edebilir. Kendi kızlarına gelince hergün gelsin isterler gelin gidince rahatsız olurlar. Oldu başka ? Eşinle ayarlamışsın güzelce git işte kayınvalidende kalmasanda olur ama uğra derim yinede. Sana da laf ederlerse kayınvaliden falan 18 yaşından küçüğümde haberim mi yok de gül cevap veremezler.Merhaba kızlar,
8 aylik evliligin 2 ayi annede mi? Evlenmeseymissiniz keske. Boylece annenizden ayrilmamis olurdunuz.20 gün uzun mu ?ben de sorun mu var acaba anneme gittigimde en az bir ay kalirim bazen 2 ay kaldigim olur
20 gun boyunca evinizden uzak sikilmayacak mısınız?yeni evli bir cift icin 20 gun çok uzun .Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?