Evlendim cok durgunlastim

bayan_stress

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
204
320
103
31
Arkadaslar selam. 12 gün once evlendim balayindayken hicbir sıkıntı yoktu gayet mutluydum cok eglendik. Ama eve donunce inanilmaz bi durgunluk istah kapanmasi yasadim, yaşıyorum. Bunların sebebi ise baba evinden cikmis olmak. Surekli ailemle olmak istiyorum onlarlayken istahim acik cok guzel yemek yiyorum, neşeliyim eve dönünce tekrar bi halsizlik hissi geliyo. Buarada esimle ilgili hicbir problem yok. Surekli bi ağlama istegi hatta dün akşam yine agladim esim pisman misin mutsuz musun falan demeye basladi. Hakkini yiyemem cok fazla destek oluyo beni anladigini hissettiriyo. Bi de kizlar ben hic ailemden ayrilmadim 5 yıllık çalışma hayatim var evden ise isten eve durumundaydim. Esim calismaya basladi benim daha 6 günüm var iznimin bitmesi. Bi de sunu atlamiyim annemlere arabayla 12 dk da gidiyorum arabam var yani istediğim zaman gidebilirim hatta dün 6 saat falan orda kaldim ama o bile yetmiyo sanki. Evi benimsememek de değil bu esimle 6 yil sonunda evledik evimizi birlikte çalışarak para biriktirerek aldim duvarini kapisini herseyini biz boyadik tadilat yaptik esim mobilyaci her cm inde emegimiz var yani. Sıkıntım sadece ailemin yaninda olmak istegi sürekli onlari düşünüyorum bozagimdan tek lokma gecmiyor saat 3 e geliyor sudan başka bisey gecmedi boğazımdan. Sizce normal mi bu neolur ferahlatin icimi..

Yaaa
Kendimi bir an yerine koydum, kısmetse yakında ben de aynı hisleri yaşayacağım, hep böyle hissederim gibi geliyor. Ben eminim bu durumu yaşayacağımdan, o yüzden bence normal yaşadıklarınız. Onca yıl geçirdiğiniz ev, aileniz, hatıralarınız... En kötü ayrılığınız bu sebepten olsun inşallah Zamanla alışıp bağlanacaksınız evinize de, bence aileniz de size sık sık gelsin oranın size ait ev olduğunu benimsemenize yardımcı olur diye düşünüyorum..

ben 13 senelik evliyim..evlendiğimde üniversite öğrencisiydim 21 yaşında evlendim..ilk 1 sene annemlerin arkasından hep ağladım..yaşımın küçük oluşuda etkendi sanırım..ama geçiyor o mahzunluk ..şimdi kendi evimi özlüyorum anneme gelsemde ..bence normal bir süreç bu

Çok normal canım bunlar, ben de aynı şeyleri yaşadım ama sonra kendi evini benimsiyorsun ve çıktığın evi yabacılıyorsun. Kendine zaman ver. Hepsi düzelecek.

Umarim yasamazsiniz gercekten cok zor bir durum

aynı ben.
Bikere akşam oradayken eve geri giderken onların yanında nasıl ağladım anlatamam.
Şuan 9 aylık evliyim neredeyse. Alıştım ama hala hep onlarla olmak istiyorum. Bu çok normal, her kadının aynı şeyi yaşadığına eminim. Zaman verin kendinize. Zamanla düzelecek.

Ya ben sizi anliyorum galiba. Ben ayri eve ciktim,evlenmedim. Hatta annemle aram da hic iyi degildi ama ona ragmen evimi ozluyorum. Bu biriyle alakali degil yani ne bileyim o evin aile sicakligini ozlemekle ilgili. Bence zamanla alisacaksiniz.
Daha cok erken. Bunu dusunup kendinizi uzmeyin, zamana birakin derim.
Esinize yansitmamaya calisirsaniz onu da uzmemis olursunuz.
Mutluluklar dilerim. :)

Bu kadar duygu seline ne gerek var ki.

Sevdiğin adamla yıllarca bekleyip evlenmissin, e daha ne istiyorsun?

12 dakikalık mesafede ki aileni özlemek ya da yemeden içmeden kesilecek kadar histerik olmak çok tuhaf.
Biraz da karakterimle alakali sanirim asiri duygusal bir insanım

senin ailen eşin artik ,işte bizim toplumda ya erkek ya da kadin gercek ailesinin eşi oldugunu kabullenmedigi icin evlilikler sıkıntili gecior;sen artik o evin sahibisin evini guzellestir yemekler yap esine surprizler hazirla yani kocana kanalize ol ,kuşlar bile ucmayo ogrenince yuvalarina donmezler.hatta bizde adettir gelin evden cikarken asla geriye baktirmazlar

Cogu insan universiteye gidince ailesinden ayri kalmayi ogrenir ilk kez.

Siz bu asamalari yasamamissiniz sanirim.

Aile onemli tabi ki ama biraz güclü olmaya calisin.Destek lazim ama herkes hayatta tek basina ve kendinden sorumlu.

Siz de zamanla alismak zorundasiniz.

Esim de calismadigin icin diyor ise basladiginda degisecek koşa koşa eve gelmek istiyceksin diyor. Haklisiniz zaman herşeyin ilaci

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Umarim dediginiz gibi olur

Cok normal bende öyleydim :) vakit gectikce... insanin kendi evi gibisi yok beee diceksiniz

Yeni evliyim bende anneme çok düşkünüm ama alıştım artık anneme bile gidince kendi evime gitmek istiyorum. Alışma sürecindesin birde işe başlayınca daha kolay alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…