- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi bayan_stress
-
kötü bir yorum yapmadım kiZaten mutsuz ve psikolojisi yıpranmış durumda olan birine neden böyle bir mesaj yazıyorsunuz? Üstelik yaşını bile bilmeden?
Su an tek avuntum o ben de kendimi buna inansirmaya calisiyorum, calismaya baslayinca degisecekYeni evliyim bende anneme çok düşkünüm ama alıştım artık anneme bile gidince kendi evime gitmek istiyorum. Alışma sürecindesin birde işe başlayınca daha kolay alışırsın
Fikir olarak olgunlaşmakla duygusal olmak arasında fark vardır. Beş senelik çalışma hayatı olan, kendi parasını kazanıp ayaklarının üstünde durabilen biri için olgunlaşmamış diyemeyiz. Ailesinden ayrılmak zor gelmiş olabilir. Bence anlayışlı yorum yazmakta fayda var.kötü bir yorum yapmadım ki
yaş değildi kastım
düşünce yapısı olarak
aileme yakınlığım 10-15 dakika bile diye belirtmemiş
12 dakika demiş 2 dakikaya kadar hesap etmiş yani.
fikir olarak olgunlaştığını düşünmüyorum
yaş kaç olursa olsun
Düşünce yapınız harika teşekkür ederimFikir olarak olgunlaşmakla duygusal olmak arasında fark vardır. Beş senelik çalışma hayatı olan, kendi parasını kazanıp ayaklarının üstünde durabilen biri için olgunlaşmamış diyemeyiz. Ailesinden ayrılmak zor gelmiş olabilir. Bence anlayışlı yorum yazmakta fayda var.
Umarim dedigin gibi olur inancimi yükselk tutmaya çalışıyorumMaksimum 4 ay ver kendine. Aralik olmadan gecmis olacak bu hislerin kuşum. Adaptasyon diye bisey var bu bi surec 26 yil yasadigin insanlardan ayri yasamak kolay degil.
Bunlar hep can sıkıntısından.Arkadaslar selam. 12 gün once evlendim balayindayken hicbir sıkıntı yoktu gayet mutluydum cok eglendik. Ama eve donunce inanilmaz bi durgunluk istah kapanmasi yasadim, yaşıyorum. Bunların sebebi ise baba evinden cikmis olmak. Surekli ailemle olmak istiyorum onlarlayken istahim acik cok guzel yemek yiyorum, neşeliyim eve dönünce tekrar bi halsizlik hissi geliyo. Buarada esimle ilgili hicbir problem yok. Surekli bi ağlama istegi hatta dün akşam yine agladim esim pisman misin mutsuz musun falan demeye basladi. Hakkini yiyemem cok fazla destek oluyo beni anladigini hissettiriyo. Bi de kizlar ben hic ailemden ayrilmadim 5 yıllık çalışma hayatim var evden ise isten eve durumundaydim. Esim calismaya basladi benim daha 6 günüm var iznimin bitmesi. Bi de sunu atlamiyim annemlere arabayla 12 dk da gidiyorum arabam var yani istediğim zaman gidebilirim hatta dün 6 saat falan orda kaldim ama o bile yetmiyo sanki. Evi benimsememek de değil bu esimle 6 yil sonunda evledik evimizi birlikte çalışarak para biriktirerek aldim duvarini kapisini herseyini biz boyadik tadilat yaptik esim mobilyaci her cm inde emegimiz var yani. Sıkıntım sadece ailemin yaninda olmak istegi sürekli onlari düşünüyorum bozagimdan tek lokma gecmiyor saat 3 e geliyor sudan başka bisey gecmedi boğazımdan. Sizce normal mi bu neolur ferahlatin icimi..
Yaa cok tesekkur ederim yorumunuz icin sanirim boyle pozitif dusuncelere ihtiyacim varTatlım yeni evlilik psikolojisi iste bak ne güzel rüya gibi anlatmışsın kendiniz boyamışsınız kurmuşsunuz ailen 12 dk mesafede arabamla gidiyosun geliyosin işin var esin anlayışlı
Kız sen deli misin musmutlu olman lazım ne güzel bir hayatın var
Bence zamanla alisirsin çünkü alisilmicak bir hayat değil maşallah çok güzel lütfen sınır sistemini böyle boş şeylerle yıpratma
Su an tek avuntum o ben de kendimi buna inansirmaya calisiyorum, calismaya baslayinca degisecek
Rica ederim ne demek :) Hiçbirimiz -en azından ben- psikolog değiliz ama adapte olmak diye de bir şey vardır, bunun farkında olsa insanlar keşke.Düşünce yapınız harika teşekkür ederim
Haklisiniz sukretmek gerekir herseye eşimde dunki konuşmamizda bu ornegu verdi aslında örnek cok ama oyle bir psikoloji ki gittikce ice cekti beni12 dakikalık mesafe nedir ki ?
Evlenip ülke değiştirenler var, şanslısınız bence böyle düşünün.
Hemen kendime ufak bir yapilacaklar listesi hazirliyorum :)Rica ederim ne demek :) Hiçbirimiz -en azından ben- psikolog değiliz ama adapte olmak diye de bir şey vardır, bunun farkında olsa insanlar keşke.
Bir de bence kalan 6 gününüzü şöyle geçirin; "işe başladıktan sonra neler yapamayacağım?" diye düşünüp güzel şeyler yapın. Ben olsam evimi güzelleştirirdim, fotoğraflar çıkartırdım vs.
Zaman gercekten herşeyin ilacı galibaÇok normal canım bunlar, ben de aynı şeyleri yaşadım ama sonra kendi evini benimsiyorsun ve çıktığın evi yabacılıyorsun. Kendine zaman ver. Hepsi düzelecek.
Arkadaslar selam. 12 gün once evlendim balayindayken hicbir sıkıntı yoktu gayet mutluydum cok eglendik. Ama eve donunce inanilmaz bi durgunluk istah kapanmasi yasadim, yaşıyorum. Bunların sebebi ise baba evinden cikmis olmak. Surekli ailemle olmak istiyorum onlarlayken istahim acik cok guzel yemek yiyorum, neşeliyim eve dönünce tekrar bi halsizlik hissi geliyo. Buarada esimle ilgili hicbir problem yok. Surekli bi ağlama istegi hatta dün akşam yine agladim esim pisman misin mutsuz musun falan demeye basladi. Hakkini yiyemem cok fazla destek oluyo beni anladigini hissettiriyo. Bi de kizlar ben hic ailemden ayrilmadim 5 yıllık çalışma hayatim var evden ise isten eve durumundaydim. Esim calismaya basladi benim daha 6 günüm var iznimin bitmesi. Bi de sunu atlamiyim annemlere arabayla 12 dk da gidiyorum arabam var yani istediğim zaman gidebilirim hatta dün 6 saat falan orda kaldim ama o bile yetmiyo sanki. Evi benimsememek de değil bu esimle 6 yil sonunda evledik evimizi birlikte çalışarak para biriktirerek aldim duvarini kapisini herseyini biz boyadik tadilat yaptik esim mobilyaci her cm inde emegimiz var yani. Sıkıntım sadece ailemin yaninda olmak istegi sürekli onlari düşünüyorum bozagimdan tek lokma gecmiyor saat 3 e geliyor sudan başka bisey gecmedi boğazımdan. Sizce normal mi bu neolur ferahlatin icimi..
Evet evet aslinda evlendim de boyle oldu demek de yanlis annem memlekete gitti kisin yine agladim hungur hüngürYa ben sizi anliyorum galiba. Ben ayri eve ciktim,evlenmedim. Hatta annemle aram da hic iyi degildi ama ona ragmen evimi ozluyorum. Bu biriyle alakali degil yani ne bileyim o evin aile sicakligini ozlemekle ilgili. Bence zamanla alisacaksiniz.
Daha cok erken. Bunu dusunup kendinizi uzmeyin, zamana birakin derim.
Esinize yansitmamaya calisirsaniz onu da uzmemis olursunuz.
Mutluluklar dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?