- 1 Haziran 2018
- 204
- 320
- 103
- 31
- Konu Sahibi bayan_stress
-
Ne güzel demissiniz.. tamamen kafami rahatlatmak icin acilmis bir konuydu benimle ayni seyleri yasamis ya da yasamadan da beni anlayabilen insanlarin olduğunu bilmekti amacim tesekkur ederim:)Zamanla düzelecek inşallah canım normal bir süreç anne baba kardeş ve herşeyden önce yılların alışkanlığı var zamanla alışacaksın ve geçecek.olumsuz yorumları dikkate alma canım.buraya dert açıyorsun bazılar ı anlamadan cevap veriyor.kimse fırça yemek için konu açmıyor burada çözümsüz kaldığı konuda kafasını rahatlatmak bilmediklerini öğrenmek için açıyor bazıları kazma kürek dalıyor maşaallah :))
Ben de böyle dicegim günleri iple çekiyorum ama bu bir süreç farkindayim :)1 yıldır evliyim ben de annemlere 2 saatlik uzaklıkta oturuyorum, gidip kalıyorum 1-2 ayda bi kaç gün ama insanın kendi evi kendi düzeni tamam ailemi özlüyorum evet ama en çok da kendi evimde rahat ediyorum evim evim güzel evim :))
Sizin de zor gecmis allah yardimcimiz olsun
Rica ederim canım herşeyi yaşamaya gerek yok biraz empati ile de anlaşılabilir bazı şeyler :)))Ne güzel demissiniz.. tamamen kafami rahatlatmak icin acilmis bir konuydu benimle ayni seyleri yasamis ya da yasamadan da beni anlayabilen insanlarin olduğunu bilmekti amacim tesekkur ederim:)
Iste cok guzel biyere değinmişsiniz dediginiz gibi cok mutlu bir aile icinde büyüdüm bu sebeple ailemi evimi cok ozluyorum hepsi bu bu kadar basit yani tesekkur ederim bakis acınız icin :)Bu kadar naif ve olması normal bir konuda bile olumsuz yorumlar yapıyorlar ya ne diyim. Demek ki mutlu bir aile hayatı varmış konu sahibinin ne güzel özlüyor ailesini. Bunu bizler de küçük büyük yaşamışızdır.
Siz daha yoğun yaşıyorsunuz ama emin olun geçecek. Ben de uzuun süren ilişkim sonunda 28 yaşında evlendim. Evlendiğim ilk hafta bi gün hüngür hüngür ağladım annemi özledim diye :) Hem seni istiyorum hem annemi diye iç çekmiştim :) zamanla azalıyor hatta dedikleri gibi anne evine gidince kendi evini arıyorsun. Dönünce oh evime geldim diyorsun. 2 sene oldu evleneli geçen gün durgunlaştım canım sıkıldı annemle evimizdeki günlerimi çok özledim birden. Şimdi yemek yapardı ben yardım ederdim, bakkala giderdim pijamalarımla cola,ekmek alırdım diye diye burnumun direğini sızlattım. Hepsi güzel sızlamalar,rahat olun zamanla iyi olacaksınız
Balayinda adet geciktirici kullandım 5 gündür reglim munasebetimiz de olamıyor canim ya :))Senin de derdin "dertsizlik" galiba hemşire.Sevdiğinle evlenmişsin , annenlere yakın yerde yaşıyorsun , eşin de ilgili birine benziyo anlattığından.Eşinle bol bol sevişin , alışır gidersin.
Ilk bende de oldu m.etme geciyo evine alisiyosun bi süre sonraArkadaslar selam. 12 gün once evlendim balayindayken hicbir sıkıntı yoktu gayet mutluydum cok eglendik. Ama eve donunce inanilmaz bi durgunluk istah kapanmasi yasadim, yaşıyorum. Bunların sebebi ise baba evinden cikmis olmak. Surekli ailemle olmak istiyorum onlarlayken istahim acik cok guzel yemek yiyorum, neşeliyim eve dönünce tekrar bi halsizlik hissi geliyo. Buarada esimle ilgili hicbir problem yok. Surekli bi ağlama istegi hatta dün akşam yine agladim esim pisman misin mutsuz musun falan demeye basladi. Hakkini yiyemem cok fazla destek oluyo beni anladigini hissettiriyo. Bi de kizlar ben hic ailemden ayrilmadim 5 yıllık çalışma hayatim var evden ise isten eve durumundaydim. Esim calismaya basladi benim daha 6 günüm var iznimin bitmesi. Bi de sunu atlamiyim annemlere arabayla 12 dk da gidiyorum arabam var yani istediğim zaman gidebilirim hatta dün 6 saat falan orda kaldim ama o bile yetmiyo sanki. Evi benimsememek de değil bu esimle 6 yil sonunda evledik evimizi birlikte çalışarak para biriktirerek aldim duvarini kapisini herseyini biz boyadik tadilat yaptik esim mobilyaci her cm inde emegimiz var yani. Sıkıntım sadece ailemin yaninda olmak istegi sürekli onlari düşünüyorum bozagimdan tek lokma gecmiyor saat 3 e geliyor sudan başka bisey gecmedi boğazımdan. Sizce normal mi bu neolur ferahlatin icimi..
Bu bir surec farkindayim gecicek insallahIlk bende de oldu m.etme geciyo evine alisiyosun bi süre sonra
Sevişmek diyorum ayol , sarılın koklaşın ne biliyim bir sürü şey var yapılıcak.Evi ev yapan orda yaşadığın güzellikler bence.Eve kokunuz sinsin biraz Zaman geçsin.Gülün eğlenin , bu ne hüzün? Valla bana ilginç geldi.Balayinda adet geciktirici kullandım 5 gündür reglim munasebetimiz de olamıyor canim ya :))
Zamanla alışırsın. :)Arkadaslar selam. 12 gün once evlendim balayindayken hicbir sıkıntı yoktu gayet mutluydum cok eglendik. Ama eve donunce inanilmaz bi durgunluk istah kapanmasi yasadim, yaşıyorum. Bunların sebebi ise baba evinden cikmis olmak. Surekli ailemle olmak istiyorum onlarlayken istahim acik cok guzel yemek yiyorum, neşeliyim eve dönünce tekrar bi halsizlik hissi geliyo. Buarada esimle ilgili hicbir problem yok. Surekli bi ağlama istegi hatta dün akşam yine agladim esim pisman misin mutsuz musun falan demeye basladi. Hakkini yiyemem cok fazla destek oluyo beni anladigini hissettiriyo. Bi de kizlar ben hic ailemden ayrilmadim 5 yıllık çalışma hayatim var evden ise isten eve durumundaydim. Esim calismaya basladi benim daha 6 günüm var iznimin bitmesi. Bi de sunu atlamiyim annemlere arabayla 12 dk da gidiyorum arabam var yani istediğim zaman gidebilirim hatta dün 6 saat falan orda kaldim ama o bile yetmiyo sanki. Evi benimsememek de değil bu esimle 6 yil sonunda evledik evimizi birlikte çalışarak para biriktirerek aldim duvarini kapisini herseyini biz boyadik tadilat yaptik esim mobilyaci her cm inde emegimiz var yani. Sıkıntım sadece ailemin yaninda olmak istegi sürekli onlari düşünüyorum bozagimdan tek lokma gecmiyor saat 3 e geliyor sudan başka bisey gecmedi boğazımdan. Sizce normal mi bu neolur ferahlatin icimi..
Hahahaha çok güldüm ya. Moralim de bozuktu.büyümeden evlenmeseydiniz keşke
eşinize yazık
Bende ilk zamanlarda çok ağladım özellikle annemlere bize ziyarete geldiklerinde beni de götürsenize falan demişliğim vardır ya da annemlere gittiğimde sanki yeniden gelin çıkıyormuş gibi evden ağlayarak çıkardımBen de böyle dicegim günleri iple çekiyorum ama bu bir süreç farkindayim :)
Allah yardimciniz olsunBenim 13 saat biz ölelim o zaman. 10 ay oldu gormeyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?