Evlendim cok durgunlastim

Ne güzel demissiniz.. tamamen kafami rahatlatmak icin acilmis bir konuydu benimle ayni seyleri yasamis ya da yasamadan da beni anlayabilen insanlarin olduğunu bilmekti amacim tesekkur ederim:)

1 yıldır evliyim ben de annemlere 2 saatlik uzaklıkta oturuyorum, gidip kalıyorum 1-2 ayda bi kaç gün ama insanın kendi evi kendi düzeni tamam ailemi özlüyorum evet ama en çok da kendi evimde rahat ediyorum evim evim güzel evim :))

Ben de böyle dicegim günleri iple çekiyorum ama bu bir süreç farkindayim :)

Sizin de zor gecmis allah yardimcimiz olsun

Ewt bayağı zor geçti ilk 1 yıl. 3. yılımı doldurcam biraz daha iyiyim. Hiç olmazsa sürekli ağlamıyorum alıştım. Anneme gittiğimde evimi özlüyorum mesela artık.Eşimden önce hadi kalkalım diye ben söylüyorum

Ne güzel demissiniz.. tamamen kafami rahatlatmak icin acilmis bir konuydu benimle ayni seyleri yasamis ya da yasamadan da beni anlayabilen insanlarin olduğunu bilmekti amacim tesekkur ederim:)
Rica ederim canım herşeyi yaşamaya gerek yok biraz empati ile de anlaşılabilir bazı şeyler :)))

Bu kadar naif ve olması normal bir konuda bile olumsuz yorumlar yapıyorlar ya ne diyim. Demek ki mutlu bir aile hayatı varmış konu sahibinin ne güzel özlüyor ailesini. Bunu bizler de küçük büyük yaşamışızdır.
Siz daha yoğun yaşıyorsunuz ama emin olun geçecek. Ben de uzuun süren ilişkim sonunda 28 yaşında evlendim. Evlendiğim ilk hafta bi gün hüngür hüngür ağladım annemi özledim diye :) Hem seni istiyorum hem annemi diye iç çekmiştim :) zamanla azalıyor hatta dedikleri gibi anne evine gidince kendi evini arıyorsun. Dönünce oh evime geldim diyorsun. 2 sene oldu evleneli geçen gün durgunlaştım canım sıkıldı annemle evimizdeki günlerimi çok özledim birden. Şimdi yemek yapardı ben yardım ederdim, bakkala giderdim pijamalarımla cola,ekmek alırdım diye diye burnumun direğini sızlattım. Hepsi güzel sızlamalar,rahat olun zamanla iyi olacaksınız

Iste cok guzel biyere değinmişsiniz dediginiz gibi cok mutlu bir aile icinde büyüdüm bu sebeple ailemi evimi cok ozluyorum hepsi bu bu kadar basit yani tesekkur ederim bakis acınız icin :)

Senin de derdin "dertsizlik" galiba hemşire.Sevdiğinle evlenmişsin , annenlere yakın yerde yaşıyorsun , eşin de ilgili birine benziyo anlattığından.Eşinle bol bol sevişin , alışır gidersin.
Balayinda adet geciktirici kullandım 5 gündür reglim munasebetimiz de olamıyor canim ya :))

Ilk bende de oldu m.etme geciyo evine alisiyosun bi süre sonra

Balayinda adet geciktirici kullandım 5 gündür reglim munasebetimiz de olamıyor canim ya :))
Sevişmek diyorum ayol , sarılın koklaşın ne biliyim bir sürü şey var yapılıcak.Evi ev yapan orda yaşadığın güzellikler bence.Eve kokunuz sinsin biraz Zaman geçsin.Gülün eğlenin , bu ne hüzün? Valla bana ilginç geldi.

Zamanla alışırsın. :)

Ben 18 yaşında başka sehirde yaşamaya başladım bu kadar zorlanmadim. Sen hiç ayrilmadigin için olmuştur zamanla alisirsin şuan çok yeni ve bunu hissetmen normal

Ben de böyle dicegim günleri iple çekiyorum ama bu bir süreç farkindayim :)
Bende ilk zamanlarda çok ağladım özellikle annemlere bize ziyarete geldiklerinde beni de götürsenize falan demişliğim vardır ya da annemlere gittiğimde sanki yeniden gelin çıkıyormuş gibi evden ağlayarak çıkardım

Geçecek bende herkesi işimi geride bırakıp güneydoğuda bir Allah’ın kulunu tanımadığımız ve aşırı sıcak eve geldim herşey ilk zordu . Ama sonra herşey Harika oldu . Eşime şubatta afrin görevi çıktı o gitti bende annemlerin evine . Gerçekten çok zordu evimiz eşim için çıldırdım bu seferde ora için ağladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…