Evlendim cok durgunlastim

Ilk zamanlar boyle hissetmen normal.ama sen biraz abartmissin.

Alisirsin zamanla.

Ben de ilk evlendigimde senin kadar olmasa da sanki yeni evime tatile gelmis ve babamin evine illa ki donecekmisim gibi hissediyordum hep.

Sonra gecti o his.
Sen de alisirsin

Dün görüştüm ailemle yarin memlekete gidicekler c.tesi gitme durumları vardi ama annemle konustum yarin gitmeye karar verdik dedi esim uyuyo cok yorgun geldi isten ama gormek de istiyorum ailemi

Guzel gunlerinizi bu sekilde heba etmeyin aile bagimlisisiniz malesef durum bu.. ama cok yanlis aileniz var ve guzel guzel evlenmissinz esinizinde hakkina girmeyin bence. Birqz empati yapin ayni seyi esiniz yapsa siz mutlu hevesli ama esiniz durgun mutsuz surekli ailem napiyorki fln diyr dusunen surekli ailesni arayan bi adam .? Ustelik cok kisa mesafedesiniz millet yurt disina gelin gidiyor haksizsiniz maaleesef cocukluk yapmayin evliliginizin hakkini verin sorumluluklarinizi farkina varin derim

Ben valla göbek atarım evlensem gitsem..bizimkiler tam psikopat takıntılı tipler azıcık huzur lazım

Esim boyle yapsa gercekten cok uzulurdum haklisiniz hakkini odeyemem inanilmaz anlayisli bana bu konuda

22 yasinda universite son sinifta evlendim.ilk bir ay surekli aglardim sizin gibi.ama hic gitmedim annemlere sirf evime alisabileyim diye.bu yasadiklarinizi genelde hepimiz yasiyoruz o yuzden gecici bi durum.5 yillik evliyiz simdi bi gece bi yerde kalsam evimi ozluyorum.insanin evi gibisi yok bu durumu yakinda atlatirsiniz

Cok şükür ki sizin gibi rahatlatan bunun normal oldugunu söyleyen insanlar var inanin bir olumlu yorum beni farkli bir boyuta taşıyabiliyor tesekkur ederim..

Masallah herkes de kiyamam yazik demiş.
Bana cok tuhaf geldi aslinda soyle dusundum ya esim boyle olsaydi! Yani anne babasiyla mustlu neseli istahli, basbasa kalinca mustuz bir eş! Sonra o eşe burdan ana kuzusu damgası yapıştırıliverirdi.

Lutfen artik evlendifinizin farkina varin. Siz hala annenizin biricik kizisiniz ama artik bir esiniz var. Hem de ne emeklerle birbirinize kavusmussunuz. Silkelenin ve kendinize gelin. Hic bir kadinin istemeyecegi koca profili gibisiniz. Annenize gelip gitmeleri biraz azaltin yeni bir yasam kurdugunuzun farkina varmanizi saglar. Ise baslayinca da daha cabuk toparlarsiniz.

Bu psikoloji bence normal degil. Herkes normal diyor fakat degil. Cidden degil. Birtek Türkiyede bu psikoloji'ye normalmis gibi bakarlar. Diger ülkelerde yetiskinler kendileri tasinnmak isterler. 20-23 yaslarinda yalniz yasamaya baslarlar.

Bizde ise bir kiz aglamali, mutsuz olmali. Kiz bu yasina kadar bunu görmüs ki öyle yapiyor.

B bayan_stress Ne kadar güzel tatildesin. Cocukta daha yok. Istediginizi yapin. Film gecesi yapin. Aksam esin eve geldiginde disarda gezin ve disarda yemek yiyin. Ne bilim, ben sonunda her aksam beraber uyucagiz diye seviniyordum ve aksam olmasini bekleyemiyordum hali ile

Tabi ki sadece uyumak icin beklemiyordum

5 senelik evliyim çok şükür keyfimiz huzurumuz mutluluğumuz yerinde daha ilk günden Evimi eşimi benimsemiştim sanki uzun yıllardır benim evim gibiydi :)
31 yaşımdayım ezelden beri kınasında salya sümük ağlayanlar evlenince ağlayanlar bana hep değişik gelmiştir sanki zorla evlendiriyorlar madem bu kadar üzüleceksiniz mutsuz olacaksınız evlenmeyin karşınızdaki insana da yazık eminim onunda anlayışı bi yere kadar devam eder en kısa zamanda toparlamaya bakın artık kendi yuvanız olduğunun farkına varın 6 yılın sonuna evlenmişsiniz bi de yıldırım aşkı ve hızıyla evlenseniz evet bu durumda olmanız anlaşılır ama 6 sene çok uzun bir zaman

Yapmayın böyle şeyler.her şey yolunda evliliğinizin en güzel günlerini böyle şeyler düşünerek geçirmeyin. Zamanla alışırsınız. Zorla evlenmediniz sonuçta.

Biz esimle hic yadirgamadik ya sanki yillardir ayni evdeymisiz gibi hissettik cok da mutlu bir aileye sahiptim
Sizin durum biraz fazla sanki karsi tarafi da dusunun hic iyi hissettirmezsiniz.
Bir de bu konu erkek uzerinden olunca ne kadar farkli yorum geliyordu sasirdim bu cifte standarta
Tez zamanda alisirsiniz insallah .

Kesinlikle çok normal aynı duygusallığı ben de yaşamıştım. Sanki aile evinden gelin olup çıkınca bi daha gelemeyecekmişim gibi geliyordu. Zamanla geçiyor. Şimdi evime gitsem de rahat etsem diyorum.

35 yasinda kocama deli gibi asik evlendim
1 yil boyunca hep agladim ama sonra alisiyor insan
Yasadiginiz surec normal endise etmeyin
Hayatiniz birden degisti
Kabullenmek bir surec kendinize biraz musade edin
Zamanla gececekgir bu his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…