Evleneceğiz ama beş para yok :(

sağol bitanem, Allah razı olsun... Gerçekten çok iyisiniz.
dediğim gibi herşey yoluna girdi. 5 ay kadar daha beklersek borçların tamamına yakını ödenmiş olacak.
rahat rahat düğünümüzü yaparız inşallah...

İnşallah canım
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
mutluluğunuz daim olsun

Maşallah ne güzel...
Allah her işinizi kolaylaştırsın, gönlünüze göre versin inşallah..
Tamamına erdiğini paylaşırsınız umarım.
Mutluluklar..

ben kredi çekin derim. borç yiğidin kamçısıdır. ufaktan başlarsınız çekmeye, sonra büyürsünüz.
ya da ticarete girişsin erkek arkadaşın. riskli ama bazı durumlarda gerekli.
risk almak istemiyorum diyorsanız her hafta loto oynayın. belli olmaz şans işi.

öncelikle allah kolaylık versin canım zor bi durum bizde eşimle evlenirken ailesi çok sıkışıktı babası işten çıkmıştı ikimizde orta halli ailelerin çocuklarıyız borç harç krediyle evlendik çok sıkıntı çektik ilk zamanlar bugünümüze çok şükür üstelikte ben evlenmeden önce çalışıyodum ama evlenince eşimin işi başka şehirde olduğu için ve kadrom olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. elinde peşin para olmayınca ne yapacaksın mecbur borç olmadan bişe olmuyo.rabbim can sağlığı versin çalışıp para kazandıktan sonra herşey olur zamanla.

gözlerim doldu ciddennnn rabbimmm yüzünü güldürsün inş kocaman bi yüreğin varmış iki insan biribirmini sevdikten sonra el ele verip herseyi beraber atlatabilirler. zaman en büüyük dayanak ... umarım konuyu acan arkadasımızda güzel bir yuvası olur duam seninle tatlım <3................................................................

çok sağol canım dostlar sağolsun yakında 40 gün olacak vefat edeli babaannem..
bak ne güzel işte nefes alıyorsak umut var demektir :) asla umudmuzu yitirmeyelim :) unutmayalım ki insan parayla mutlu olmuyor sadece :) temel ihtiyaçlar giderilsin yeterki, gerisi zamanla gelince kıymeti biliniyor.. şimdi senin çeyizini eğer ailen ödeseydi sen onun değerini bilemeyecektin.. ama şimdi biliyorsundur ne kadar kıymetli olduğunu emeğin :)
Allah mutluluğuzu daim etsin inşallah canım.. Allah ayırmasın her zaman böyle sırt sırta omuz omuza bir ömür geçirmenizi dilerim

hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar. kendi çabamızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Böyle daha güzel daha zevkli oluyor. Hani derler ya "Allah yuva kurana yardım eder" diye
gerçekten doğru, şükürler olsun Rabbimiz yardım ediyor. Alabildiğimizin en iyisinide alıyoruz çok şükür. Allah herkese yardımcı olsun. Evlenmek , sıfırdan bir ev kurmak, düzen kurmak zor iş, Rabbim niyeti yuva kurmak olan ve çabalayan herkese yardım etsin inşallah..

Arkadaşlar biz evlendik... Şimdilik mutluyuz. Fakat bayağı bir borcumuz var.. Rabbim yardım eder inşallah herkesede bizede...

ilk önce şunu sormak istiyorum sizin önceliğiniz sevdiğinizle evlenip mutlu bi şekilde beraber bi hayat sürmek mi yoksa evlilikte olmazsa olmazmış gibi 4/4 lük bi düzen kurmak mı ?

Eğer siz birlikte mutlu olmak istiyorsanız boşverin herşeyin tam olmasını....
Bi ev tutun...Misafir salonu yerine 2 çekyat alın....
Çok pahalı bi yatak odası yerine uygun fiyatlı bi yatak odası alın onada mı para yetmiyor alın bi çekyat daha .... Düğün yerine nikah yapın...
Siz ikinizde anlayışlı insanlarsanız bunların aranızda sorun olacağını sanmıyorum...Önemli olan sizin mutluluğunuz olmalı... İkinizde çalışıyorsunuz azda olsa biriktirirsiniz paranızı...Hemen olmasada yavaş yavaş tamamlarsınız eksiklerinizi... Sabreden insanlar her zaman feraha kavuşmuştur...

Ama yok ben herşeyim olsun her şey 4/4 lük olsun istiyorum diyorsan o zaman uzun bi süre beklemeniz gerekicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…