evlenemedim..

salsadance

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
35
7
1
47
erkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.

evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..

sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..

Tövbe tövbe.bu işin ısmarlamasımi olur.soyle olur böyle olur dersek varmı cevrenizde öyle biri

evet.. böyle bir isteği olduğunu da yeni öğrendik..hep bulur diyorduk..

30-40 yaslari arasinda biriyle evlenebilir neden olmasin? Ama yaş ilerledikce kriterler artiyor ve yelpaze daraliyor bence.

Erkek üye misiniz?
Ben evlenemedim diye başlık, kardeşin anneye babaya bakamasından dolayı evlenemesi falan
Yani erkek değilsenizde kardeşinizin anne babası sizin neyiniz ?

Tabiki de şansı var hem de malesef hemcinslerimizden daha fazla çünkü yaş skalası daha geniş. 40 yaşında olsa da 25 yaşında biriyle rahatça evlenebilir. Malesef toplum kadına aynı lüksü tanımıyor. Kadın da istese evlenebilir ama onun ailesinden kendi ailesine kadar herkesle mücadele ederek. Bunun bir örneğini arkadaşımda gördüm. En yakınındaki arkadaşları bile arkasından bir ton laf etti.

Erkek kardeşiniz sosyal biri mi? Kurslara gezilere katılıyor mu?

40 yaş erkek için çokta geç değil. Anne babasına bakacak birini mi istiyor anlamadım? Neden evlenemiyor?

30-40 yaslari arasinda biriyle evlenebilir neden olmasin? Ama yaş ilerledikce kriterler artiyor ve yelpaze daraliyor bence.
Ya bu kriter artıyor da nesi?Yoo kriter artmıyor yelpaze daralıyor.30-40 yaş arası biriyle evlenebilir ama onu en çok 35 üstü mutlu eder bence daha çok kıymet bilir.
:)

evet..fotoğraf çeker,bisiklete biner, tenis oynar bir dünya şey ..çok aktif ve sosyal de..ama bir çok arkadaşı olmasına rağmen evlilik daha ciddi birşey..o yüzden razı olması da etmesi de zor..

bana zor gibi geldi zira kendini ifade sıfır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…