- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
- 53
- Konu Sahibi salsadance
-
Ya bu kriter artıyor da nesi?Yoo kriter artmıyor yelpaze daralıyor.30-40 yaş arası biriyle evlenebilir ama onu en çok 35 üstü mutlu eder bence daha çok kıymet bilir.
:)
40 yaş erkek için çokta geç değil. Anne babasına bakacak birini mi istiyor anlamadım? Neden evlenemiyor?
Kardesinizi degil de komsunun oglunu anlatir gibi anlatmissiniz
Sonlara dogru topicte kız arıyor duygusunu yasatarak adrenaline neden olmaniz da cabası.
Evlenmemin yaşı yoktur.
70 inde bile insanlar evleniyor.
evet..fotoğraf çeker,bisiklete biner, tenis oynar bir dünya şey ..çok aktif ve sosyal de..ama bir çok arkadaşı olmasına rağmen evlilik daha ciddi birşey..o yüzden razı olması da etmesi de zor..
Benimki artiyor ya. Eskiden esmer olsun derdim simdi kumral olsun diyorum.
Erkek kardeşinin 34-34 arası gösterdiğine mi, ailesinin (?) sorunlarından dolayı evlenememesine mi, şansı var mı diye bize sormanıza mı yoksa konu başlığına mı şaşırsam diye düşünürken beynim eror verdi yeminle
Hımm anladım. Çünkü kimse anne babaya bakmak zorunda değil. Zaten kızları dururken geline de düşmez. E bulun o zaman iyi huylu bir kız.azıcık kardeşiniz de nefes alsın kendi düzenini kursun.evlenemediği için bizden yardım istedi..olmamış çevresindekiler ile..anlatması..
+ Renkli goz de istiyorum. Eskiden goz rengi de muhim degildi.ahha belki o artış değil düşüştür..
Kendisi evlenmeye razı zaten hayatına giren insanları mı razı edemiyor?
Hayatına giren insanlarla hayat görüşümü tutmuyor. Şöyle söyliyim Amerikada dil eğitimine gitmiş ama dönmüş annesinin bulduğu 17 yaşındaki kızla evlenen mimar komşumuz var. Tercihi nedense bu şekilde oldu.
+ Renkli goz de istiyorum. Eskiden goz rengi de muhim degildi.
çok fazla aktif ve okumuş biri olmasına rağmen yaşının olgunluğundan çok daha az hayat tecrübesi var. kendi çevresinden de artık bulacağına inanmıyor. çok ısrarcı olmadığını düşünüyorum. ilişki bağlamında da çok tecrübesi olduğunu sanmıyorum.dışarıdan görüldüğünde yakışıklı,okumuş ve kültürlü biri olarak tanınıyor hep...
çok fazla aktif ve okumuş biri olmasına rağmen yaşının olgunluğundan çok daha az hayat tecrübesi var. kendi çevresinden de artık bulacağına inanmıyor. çok ısrarcı olmadığını düşünüyorum. ilişki bağlamında da çok tecrübesi olduğunu sanmıyorum.dışarıdan görüldüğünde yakışıklı,okumuş ve kültürlü biri olarak tanınıyor hep...
biz evlenip yıllar önce gittik..o onlarla her daim beraberdi..tabiki yardımcı olduk ama ne kadar elden gelir..
Artma değil bu depişim ama:)Benimki artiyor ya. Eskiden esmer olsun derdim simdi kumral olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?