evlenemedim..

Erkek kardeşinizin sağlık sorunları olan ailesi, ilgilendiği anne babası sizin neyiniz oluyor pardon? Tıpkı bir yabancıdan bahseder gibi bahsetmişsiniz de. Ayrıca nasibin nereden nezaman çıkacağı belli olmaz çok şeyyapmamak lazım

hiç asosyal değil...karşı cinse de kötü yaklaştığını sanmıyorum....ama çapkın,gözü açık gibi değil..kendi halinde,alçak gönüllü biri..

Evlenemeyen bu bey siz olmayasınız! buradan talip bulmayı mı düşünüyorsunuz, cöpcatanlar vardir yardimci olur diye düşünmüş olabilir misiniz?
Ne şirin olur sitenin müzmin bekarlarına:)Ama onlarda şans ne gezeerr.Sapık çıkar valla:)

yeteri kadar olsaydı..gelip te söylemezdi....çok haklısınız..iş biraz onda bitiyor..

Ne şirin olur sitenin müzmin bekarlarına:)Ama onlarda şans ne gezeerr.Sapık çıkar valla:)

arkadaşlar değili..benim 7 yaş küçük kardeşim..el elden üstündür diye bilgilenmek istedim..ben evleneli 20 sene oldu...

haklısınız..zaten çok zor durumlarda o sorumluğu abimle paylaştık..o zaten görevini yeterince yapmıştı...

47 yasındasınız kardeşinizi siz tanıyorsunuz ama bi okadarda hem kardesimize vede bütün ailenize yabancısınız. Tahminen hayat tecrübenizde yaşınıza bakarak fazladır diye düşünüyorum. Kardeşinizin evlenip evlenmeyeceğini "evlenemedim (!)" Başlığı ile bize mi soruyorsunuz. Çay var içer misiniz

hiç asosyal değil...karşı cinse de kötü yaklaştığını sanmıyorum....ama çapkın,gözü açık gibi değil..kendi halinde,alçak gönüllü biri..

Alçak gönüllülükle ya da çapkınlıkla alakası yok durumun. İlişki tecrübesi yok, belli ki bir kadına nasıl yaklaşacağını da bilmiyor. Yoksa bu yaşına kadar hayatına birileri girer çıkardı. Bu tecrübeler kırk yaşından çok çok önce edinilmesi gereken şeyler. Hani deseniz ki birileri oldu hayatında ama evliliğe gidecek ilişkiler yaşamadı anlarım. Ama bırakın kırkı yirmibeş yaşında bir adam hiç kız arkadaşım olmadı dese ona da aynı şeyleri söylerim.

Bekar kardeşinizi duyunca aklıma şu konu geldi nedense

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-kaldim.970735/

arkadaşlar değili..benim 7 yaş küçük kardeşim..el elden üstündür diye bilgilenmek istedim..ben evleneli 20 sene oldu...

Iyi de neden evlenemedigini birakin o dusunsun.

ya maddi durumu da çok iyi..saf bir çocuk işte... tonla arkadaşı var..dans eğitmeni aynı zamanda..ama saf...

40 yasinda cocuk.

Burada evde kalma konulari var diye uzerine atlayacaklarini mi sandiniz.

Bunun icin chat siteleri var. Karistirmissiniz.

tam inanacak gibi oldum..
hangisi abi mi ? kardeş mi?

kardeşim..

hayatında 2 kişi oldu..bu kadar..onları da tanıştırmıştı gelip bizle..

ya maddi durumu da çok iyi..saf bir çocuk işte... tonla arkadaşı var..dans eğitmeni aynı zamanda..ama saf...

dans eğitmeni miiii, daha fazla detaya girmeyelim tanıdık çıkacak
konu sahibi bence kendinden bahsediyorsun kullanıcı adı falan.
sizin sektörden bir arkadaş da 41 yaşında şu an 3 yıl önce benim 28 lik kankayla evlendi. oluyor öyle sıkıntı yok

Iyi de neden evlenemedigini birakin o dusunsun.

40 yasinda cocuk.

Burada evde kalma konulari var diye uzerine atlayacaklarini mi sandiniz.

Bunun icin chat siteleri var. Karistirmissiniz.

ya arkadaşlar ben sadece fikir istedim..zaten görücü usulü biri ile tanıştırdık...

57 yaşındayım müzmin bekarım aşırı sosyal ve ultra zengin bide inanılmaz yakışıklıyım elim karşı cinsin eline değmedi çünkü çok safım taliplerimi bekliyorum

evet ben aldım kullanıcı adını hiç bir şey olmadı..hepsi alınmış...biz de 28 üstü düşünüyoruz tabi nasip herşey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…