evlenemedim..

Sizde evlilik konusunda çok muzdaripsiniz ama evlenmemek dünyanın sonu değil, bu kadar sıkıntı yapmayın.
Ama yine de birdeee bize soor birdeee bize sor( bu kismin melodik okunmasini rica ederim))
Ya aslında mesele evlenmek diil tabiki. Yıllar ilerledikce insan kendini yarım kalmis, diger yarısını bulamamis ve treni kacirmis gibi hissediyor.

Günümüzde artık eğitimli ve meslek sahibi kadınlar zaten 30-35 yaş arası evleniyor. Olaya tren kaçtı diye bakmayın.

insanın bi evleneceği gün bi de öleceği gün belliymiş derler.

ama ben şuna inanıyorum, %80 şans, kısmet işi bu işler. geriye kalan %20 ise insanın kendi çabaları.

mutlu bi evlilik olsun, başarılı bi iş hayatı olsun bunların hepsinde hem şans hem de çaba gerekli.

bir de olaya ''çok entelektüel, maddiyatı iyi, kültürlü ama neden bulamıyor'' diye bakmayın. tabiki bunlar da önemli ama daha da önemlisi hisler.
karşıdaki kişi eğer bu insana bi şeyler hissetse, aşık olsa bu insan kültürsüz, maddiyatı kötü biri de olsa evlenebilir.

ama hisler de insanın elinde değil işte. ''bu adam çok iyi biri hadi buna aşık olayım, kalbim deli gibi çarpsın'' deyince aşık olunmuyor.
belki de arkadaşınızın aşkı bulma vakti hala gelmemiştir.

Ya ben sunu anlamadım; neden 40 yasındakı kardesınız kendısı aramıyor uygun bırını ? ıs yerınden veya bır sosyal ortamdan pekala bulabılır..bılmıyorum ben bellı yasa gelmıs ınsanların aılesı de olsa 3.kısılerı aracı koyup onların aklına basvurmalarını yadırgıyorum..herkes kendı secımın kendı yapmalı bence...bır de bence bu noktada karsılıklı anlasma; partnerın karakterı, zekası, kultur duzeyı, ahlakı, yaştan cok daha on planda olmalı dıye dusunuyorum...ama gene de 2 cıns arasında maksımum 5 yas akrandır; fıkren ve enerjı sevıyelerı daha ıyı uyusur dıye dusunuyorum..

Bravo cok guzel analız etmıssınız durumu...

Aynen katılıyorum
Aynen katılıyorum..hatta bu +40lık tayfanın cok rahatlıkla %90ı bu kafada benım gozlemledıgım kadarıyla...

Yas aralıgına da sız karar verdınız demek..40 yasındakı entellektuel olgun bı adam kendı hayatıyla ılgılı en temel kararı bıle aılesıne bırakıyor...bı de altına ımza...tebrıkler...

Son düzenleme:
Valla bu haksızlık.Bayanlar niye o yaşta bir 28 le evlenemiyor.Bence 28 yaşında bir kız da 40 la evlenmemeli.İnsan aynı insan.
Yoo bu toplumun ezelden beri bır kadını degerlendırmeye alırken neredeyse tek krıterı yaşki bacım...hayat arkadası degıl geysa arayan bı toplumda yaşıyoruz..fazlasına ne hacet!

Bu da guzel bı ornekmıs ayol...cumleten anasının buldugu kadınla evlenen kulturlu zekı gormus gecırmıs kendı hayatının sorumlulugunu alabılen adam sorunsalına bagladık yani..[/QUOTE]

Konu sahibi konuyu açtı ve yorumlardan sonra yok oldu, neden acaba
Çevrimdışı olarak takip ediyor konuyu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…