- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi salsadance
-
Erkek kardeşiniz olduğundan emin misiniz?
Hahaha kızlar cin gibisiniz valla ben ilk okuyunca hiç gözüme batmamıştıErkek üye misiniz?
Ben evlenemedim diye başlık, kardeşin anneye babaya bakamasından dolayı evlenemesi falan
Yani erkek değilsenizde kardeşinizin anne babası sizin neyiniz ?
valla he başlığı kendi adına evlenemedim diye yazmış konuya erkek kardeşinden girmiş :)Erkek kardeşiniz olduğundan emin misiniz?
)) Evet dimi: )) sanki ben erkekiim ve evlenemedimm bi deee caktirmadan surda kosede kadin rolu ile sansimi deniyeyim gibi duruyor degil mi? : ))
erkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.
evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..
sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..
Kendisinden en az 6 yaş küçük olacak yani size göre de... Öve öve bitirememişsiniz yalan yanlış olduğuna emin olduğum şeylerle. Kendinizden bahsettiğiniz de çok açık. O yüzden kendi anne babanıza annesi babası deyip duruyorsunuz, sanki siz değilmiş gibi göstermeye çalışırken. Saf olabilirsiniz ama naiflik anlamında değilyani elbetteki böyle düşünüyor olabilirsiniz..bir şey diyemem....Biz ona 28 34 yaş aralığını uygun gördük..forumdan görüş almak istedim.annesine babasına baktı çünkü onlarla halen yaşıyor.biz onlarla değiliz.
ben sadece fikirlerden faydalanmak istedim.. ama sandığınız gibi değil gerçekten..ne yapabiliriz diye sormak istedim sadece..
İş görüşmesinde en beğenmediğini yönünüz nedir diye sorarlar insanlar da kendilerini en iyi gösterecek şeyleri söylemeye çalışırlar ya...olumsuz tarafları, sorumluluğa alışık olmaması, bir de yeterince olgunlaşmamış olması...
benim bildiklerim bunlar...bizim zaten şu ana kadar mesafeli bir ilişkimiz oldu hep...
Güzel kadınsınız. Umarım esarbinizi her zaman profildeki gibi ortmuyorsunuzdur.Ben de evlenemedim.31 yasindayim.isim gucum var ama olmuyor bir turlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?