evlenemedim..

Bu 40 yaş ve üstü bekar erkek takımından bazıları var ki hayatına girecek kadin kendinden en az 15 yaş küçük olsun, iyi bir işi olsun aynı zamanda manken gibi olsun, harcatmasın harcasın, kıskanç olmasın bazı zamanlar aptala bağlasın vs vs ister.

Bunları isterken hiç kendine bakıp da ben neyim demez ama. Siz de onlardansanız işiniz zor.

Erkek üye misiniz?
Ben evlenemedim diye başlık, kardeşin anneye babaya bakamasından dolayı evlenemesi falan
Yani erkek değilsenizde kardeşinizin anne babası sizin neyiniz ?
Hahaha kızlar cin gibisiniz valla ben ilk okuyunca hiç gözüme batmamıştı

Her yerde slogan gibi söylüyorum nasip bu işler ya bi de karaktere bağlı. Bazı insanlar kolay sevemiyor, sevmeden de evlenmek istemiyor, kimisinin beklentileri çok fazla

Ahahahahaha bu ne ya şaka mı
Erkek kardeşiniz ama başlık evlenemedim ve ailenizden "ailesi" diye bahsediyorsunuz
Uydurmasyon yapacaksınız bari mantıklı olsun

Yaşınız 40 değil galiba 38 gösteriyor profilinizde.
Her sayfanızda safım safım safım demişsiniz,40 yaşına kadar saf kalan adam evden hiç çıkmamış adamdır benim gözümde.
İyi&kötü birçok yönünüz olabilir,bunlar ayıp değil.
Evlenmemiş olmanız da kötü ayıp bir şey değil,bahanelere sığınmayın.
İstedim olmadı diyin,bu kadar basit ve net.
Hiç kimse 4*4lük değil ama herkes kendine göre denginde istediği birini buluyor,bulabiliyor.
Yaşınız da geç değil,hakkınızda hayırlısı olsunç

Mesaj basligi ile sizin bilgiler karisik olmus ,bu durumda iki ihtimal beliriyor.

1-Siz ona burdan bir talip ariyorusunuz?

2-Siz aslinda bahsettiginiz kisisiniz :)

Bazı erkekler özellikle bu yaşlara kadar evlenmiyor ki hayatını yaşasın, sonra annesi ona 18 yaşında saf bir kız bulsun. Sosyal biriymiş madem eminim bir sürü kız arkadaşı vs olmuştur o zaman. Ama onlar evlenilecek kız değilmiştir tabi, hem de yaşıtlarıymıştır. Şimdi o da ailesine döndü yaşı gelince bana kız bulun diye. Siz de beklemiyormuşsunuz şok oldunuz Burada yaş aralığını bize sormanıza gerek yok. Kardeşinize sorun, büyük ihtimal 18-24 falan diyecek.

Kendisinden en az 6 yaş küçük olacak yani size göre de... Öve öve bitirememişsiniz yalan yanlış olduğuna emin olduğum şeylerle. Kendinizden bahsettiğiniz de çok açık. O yüzden kendi anne babanıza annesi babası deyip duruyorsunuz, sanki siz değilmiş gibi göstermeye çalışırken. Saf olabilirsiniz ama naiflik anlamında değil Ayrıca KK'ya gelip bir erkeği anne babasının bir dediğini iki etmez, onlara bakmaktan hayatını yaşayamadı diye övmek ayrı bir absürdlük.

olumsuz tarafları, sorumluluğa alışık olmaması, bir de yeterince olgunlaşmamış olması...
benim bildiklerim bunlar...bizim zaten şu ana kadar mesafeli bir ilişkimiz oldu hep...
İş görüşmesinde en beğenmediğini yönünüz nedir diye sorarlar insanlar da kendilerini en iyi gösterecek şeyleri söylemeye çalışırlar ya...

Evlenemez. Boşverin. İlk gördüğünüz çukura atıp üstünü toprakla kapatın. Evlenmeyen insanlara böyle yapılmalı çünkü

evlenmek isteyen siz olmayasınız
buraya yazdıysanız durumunuz bayağı vahim olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…