- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi salsadance
-
haklısınız son yazdığınız da....30 yaş üstü bekar bir çok meziyete sahip kız arkadaşlarım da var..olmayabiliyor...
Var ama erkekler daha şanslıyken nasıl bulamıyorlar şaşıyorumhaklısınız son yazdığınız da....30 yaş üstü bekar bir çok meziyete sahip kız arkadaşlarım da var..olmayabiliyor...
Geçiniz efenim bunları. Kardeşinizin(!) eksik, yanlış, kötü taraflarını da yazınız biraz.
haklısınız .. ama bu çocuk yazar aynı zamanda..dünya görüğü sığ biri değil..çok entellektüel biri..yurtdışı görmüş,tatillere giden..ama kısmet gerçekten de..onun istedikleri olmamış,onu isteyenlerle de farklı problemler çıkmış..reklam falan dendiği için detaya giremiyorum..
Yok canım saf bir çocukmuş, hiç kötü yanı olur mu?
Tabi ama hayatına gire gire iki kadın girmiş o da doğruysa. Ney di o söz, kuzguna yavrusu şahin görünür müydü?
Tabi ama hayatına gire gire iki kadın girmiş o da doğruysa. Ney di o söz, kuzguna yavrusu şahin görünür müydü?
O yaştaki biri için ''saf'' deyince aklımda zeka seviyesi hafif geri, antisosyal biri canlanıyor, ama siz bambaşka bir karakterden bahsediyorsunuz.
Kusura bakmayın kendinizi çok ele veriyorsunuz ilk okuduğumda anlamamıştım, hatta aptal gibi bir konu linkini paylaştım ama siz %100 erkeksiniz.
İnternette eş arayacak kadar çaresiz olmamalı bir insan.
nasıl da yargılıyorsunuz anlamıyorum..o kadar da değil artık..kimse internetten eş aramıyor.bildiğim kadarıyla tanıttım..sorduğum soru şansı var mı..? kaç yaş aralığı makbuldür..bu kadar..e pes yani..
nasıl da yargılıyorsunuz anlamıyorum..o kadar da değil artık..kimse internetten eş aramıyor.bildiğim kadarıyla tanıttım..sorduğum soru şansı var mı..? kaç yaş aralığı makbuldür..bu kadar..e pes yani..
Ben bu açıdan hiç bakmamıştımAbi kızma lütfen yargılamıyoruz ama bu şekilde bulamazsın. Yanlış bir yol seçmişsin kendine
Iyi bir isi varsa yasi 50 de olsa evlenir.30 yas makbuldur. Daha kucugude olmazerkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.
evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..
sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?