evlenemedim..

Valla biz bulamadık.Kendisi inşallah bulur.Erkek ne de olsa şansı fazla.

şansı daha fazla değil, daha az detaycı erkekler.
benim büyük görümce 40 yaşında, son 5 yıldır evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor, defalarca kez farklı adamlarla tanıştırıldı, hepsi onu beğendi ve olumlu yaklaştılar, o ise hepsine kusur buldu.
erkekler çok kusur aramıyor, biz kadınlar detaycıyız, özellikle de 35 den sonra çok didikliyoruz her şeyi, bunu eleştiri olarak söylemiyorum, ben de öyleyim çünkü, şu an bekar olsam çevremde evlenilecek adam diyebileceğim bir tek adam yok mesela :) ama erkeklerin çoğu, eli yüzü düzgün, huyu da biraz güzelse evlenelim bi sıcak çorbamızı yapsın diye dalıyorlar olaya.

Beş kez falan okudum bişey anlamadım.
Neyse ben kaçayım bari.
Umarım evlenebileceğiniz birini bulursunuz. Ama kadınlar konusunda kendinizi geliştirmeye çalışın.

ned

yani benimle konustuğunda bir çok kıza arkadaşlık teklif ettiğini ama olmadığını söyledi. Şimdi nasıl ettiğini bilmiyorum ama yaş konusundan dolayı da rahat değil...ama bu forum gerçekten benim de ufkumu açtı..bende çok kısa sürede tanısıp evlenmiştim...çok uzun zamandır kardeşimden duyana kadar hiç dertleşmemiştim bu tip konularda..

Ne kadar huzurlu bir hayatı vardır şimdi adamın. Bırakın huzur içinde yaşasın.

Nasıl bir soru sorma biçimi anlayamadım :)erkek kardeşim demişsin ama ailesinin sağlık sorunlarından dolayı annesine babasına bakmaktan demişsin. Senin annen baban olmuyor mu, senin ailen değil mi bu

Kendi anne babasından bahsetmiş dimi yine annesi babası diyerek. Mesajı anlamaya çalışıyorum hala.

he kendini dışardan biri gibi anlatmaya çalışınca hatlar karışmış..
halbuki yazmıştım arkadaşımın kardeşi,abisi diye açsaydı konuyu bu kadar eğreti durmayacaktı..

haklısınız .. ama bu çocuk yazar aynı zamanda..dünya görüğü sığ biri değil..çok entellektüel biri..yurtdışı görmüş,tatillere giden..ama kısmet gerçekten de..onun istedikleri olmamış,onu isteyenlerle de farklı problemler çıkmış..reklam falan dendiği için detaya giremiyorum..

Nasıl bir soru sorma biçimi anlayamadım :)erkek kardeşim demişsin ama ailesinin sağlık sorunlarından dolayı annesine babasına bakmaktan demişsin. Senin annen baban olmuyor mu, senin ailen değil mi bu

doğru orda bir hata yaptım...ailemiz yazmak yerine 3.şahıs gibi bahsettim..

çok teşekkürler..bizde birisi ile tanışırdık..aynı dertten muzdarip çok insan var gerçekten..herkes ruh eşini arıyor..

Bir de yaş skalası malesef.

he kendini dışardan biri gibi anlatmaya çalışınca hatlar karışmış..
halbuki yazmıştım arkadaşımın kardeşi,abisi diye açsaydı konuyu bu kadar eğreti durmayacaktı..

Gecen gun 40 yasinda bir erkek uye gelmisti. Bir arkadasi alintilayarak tanisalim demisti o olabilir . O ise , bazi uyelerin ip ban almasi gerek cidden.

Egreti duran cok sey var .

Kendisi 40 iken 28 lik bayan aramasi mesela.

Bu bayani dolayli olarak bu forumda aramasi mesela.

Ustune bir de anne babasina bakti diyerek kilif bulmaya calisiyor. Bu bir eziklik degil ki.

Evlenmediysen evlenmedin bu neyin hesabidir.

yani elbetteki böyle düşünüyor olabilirsiniz..bir şey diyemem....Biz ona 28 34 yaş aralığını uygun gördük..forumdan görüş almak istedim.annesine babasına baktı çünkü onlarla halen yaşıyor.biz onlarla değiliz.

ben sadece fikirlerden faydalanmak istedim.. ama sandığınız gibi değil gerçekten..ne yapabiliriz diye sormak istedim sadece..

Vay anasını adama bak. Hem iyi bir meslek sahibi güzel para kazanıyor, hem dansçı, hem fotoğrafçı, hem tenisçi, hem bisikletçi, hem yazar. Ha bi de yakışıklı, alçak gönüllü, iyi kalpli. Bu şartlar altında kadınlar peşinde koşması gerekirken evlenememekten yakınıyor.

Bir de rica ediciim 40 yaşında koca adamdan çocuk diye bahsetmeyin.

Bulmak zor olmasa gerek.

Chat sitesine uye olun/olsun.
28-34 yas arkadasi bayan arkadas arayin.
Onlarca uye cikar zaten.
Birini secin.

Kolay gelsin.

mutlaka düzgün insanlar vardır çevrenizde..benim kardeşim saf biraz..çok temiz kalpli..ondan dolayı bulamadı biraz da..biraz da bu konuyu hep öteliyordu sanırım..

O yaştaki biri için ''saf'' deyince aklımda zeka seviyesi hafif geri, antisosyal biri canlanıyor, ama siz bambaşka bir karakterden bahsediyorsunuz.
Kusura bakmayın kendinizi çok ele veriyorsunuz ilk okuduğumda anlamamıştım, hatta aptal gibi bir konu linkini paylaştım ama siz %100 erkeksiniz.

İnternette eş arayacak kadar çaresiz olmamalı bir insan.

haklısınız son yazdığınız da....30 yaş üstü bekar bir çok meziyete sahip kız arkadaşlarım da var..olmayabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…