- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi salsadance
-
Valla biz bulamadık.Kendisi inşallah bulur.Erkek ne de olsa şansı fazla.
Beş kez falan okudum bişey anlamadım.
Neyse ben kaçayım bari.
Umarım evlenebileceğiniz birini bulursunuz. Ama kadınlar konusunda kendinizi geliştirmeye çalışın.
eğer tanıdıksa biriyle tanıştıracaktım, neyse :)
eğer dediğiniz gibi kendini geliştirmiş, hobileri olan, meslek sahibi biriyse kolaylıkla doğru insanı bulur diye düşünüyorum, ama sadece size değil arkadaş çevresine de birileriyle tanışmak istediğini söylesin.
erkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.
evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..
sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..
erkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.
evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..
sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..
Kendi anne babasından bahsetmiş dimi yine annesi babası diyerek. Mesajı anlamaya çalışıyorum hala.
şansı daha fazla değil, daha az detaycı erkekler.
benim büyük görümce 40 yaşında, son 5 yıldır evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor, defalarca kez farklı adamlarla tanıştırıldı, hepsi onu beğendi ve olumlu yaklaştılar, o ise hepsine kusur buldu.
erkekler çok kusur aramıyor, biz kadınlar detaycıyız, özellikle de 35 den sonra çok didikliyoruz her şeyi, bunu eleştiri olarak söylemiyorum, ben de öyleyim çünkü, şu an bekar olsam çevremde evlenilecek adam diyebileceğim bir tek adam yok mesela :) ama erkeklerin çoğu, eli yüzü düzgün, huyu da biraz güzelse evlenelim bi sıcak çorbamızı yapsın diye dalıyorlar olaya.
Nasıl bir soru sorma biçimi anlayamadım :)erkek kardeşim demişsin ama ailesinin sağlık sorunlarından dolayı annesine babasına bakmaktan demişsin. Senin annen baban olmuyor mu, senin ailen değil mi bu
Nasıl bir soru sorma biçimi anlayamadım :)erkek kardeşim demişsin ama ailesinin sağlık sorunlarından dolayı annesine babasına bakmaktan demişsin. Senin annen baban olmuyor mu, senin ailen değil mi bu
eğer tanıdıksa biriyle tanıştıracaktım, neyse :)
eğer dediğiniz gibi kendini geliştirmiş, hobileri olan, meslek sahibi biriyse kolaylıkla doğru insanı bulur diye düşünüyorum, ama sadece size değil arkadaş çevresine de birileriyle tanışmak istediğini söylesin.
Bir de yaş skalası malesef.şansı daha fazla değil, daha az detaycı erkekler.
benim büyük görümce 40 yaşında, son 5 yıldır evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor, defalarca kez farklı adamlarla tanıştırıldı, hepsi onu beğendi ve olumlu yaklaştılar, o ise hepsine kusur buldu.
erkekler çok kusur aramıyor, biz kadınlar detaycıyız, özellikle de 35 den sonra çok didikliyoruz her şeyi, bunu eleştiri olarak söylemiyorum, ben de öyleyim çünkü, şu an bekar olsam çevremde evlenilecek adam diyebileceğim bir tek adam yok mesela :) ama erkeklerin çoğu, eli yüzü düzgün, huyu da biraz güzelse evlenelim bi sıcak çorbamızı yapsın diye dalıyorlar olaya.
he kendini dışardan biri gibi anlatmaya çalışınca hatlar karışmış..
halbuki yazmıştım arkadaşımın kardeşi,abisi diye açsaydı konuyu bu kadar eğreti durmayacaktı..
Bir de yaş skalası malesef.
Gecen gun 40 yasinda bir erkek uye gelmisti. Bir arkadasi alintilayarak tanisalim demisti o olabilir . O ise , bazi uyelerin ip ban almasi gerek cidden.
Egreti duran cok sey var .
Kendisi 40 iken 28 lik bayan aramasi mesela.
Bu bayani dolayli olarak bu forumda aramasi mesela.
Ustune bir de anne babasina bakti diyerek kilif bulmaya calisiyor. Bu bir eziklik degil ki.
Evlenmediysen evlenmedin bu neyin hesabidir.
haklısınız .. ama bu çocuk yazar aynı zamanda..dünya görüğü sığ biri değil..çok entellektüel biri..yurtdışı görmüş,tatillere giden..ama kısmet gerçekten de..onun istedikleri olmamış,onu isteyenlerle de farklı problemler çıkmış..reklam falan dendiği için detaya giremiyorum..
yani elbetteki böyle düşünüyor olabilirsiniz..bir şey diyemem....Biz ona 28 34 yaş aralığını uygun gördük..forumdan görüş almak istedim.annesine babasına baktı çünkü onlarla halen yaşıyor.biz onlarla değiliz.
ben sadece fikirlerden faydalanmak istedim.. ama sandığınız gibi değil gerçekten..ne yapabiliriz diye sormak istedim sadece..
mutlaka düzgün insanlar vardır çevrenizde..benim kardeşim saf biraz..çok temiz kalpli..ondan dolayı bulamadı biraz da..biraz da bu konuyu hep öteliyordu sanırım..
Vay anasını adama bak. Hem iyi bir meslek sahibi güzel para kazanıyor, hem dansçı, hem fotoğrafçı, hem tenisçi, hem bisikletçi, hem yazar. Ha bi de yakışıklı, alçak gönüllü, iyi kalpli. Bu şartlar altında kadınlar peşinde koşması gerekirken evlenememekten yakınıyor.
Bir de rica ediciim 40 yaşında koca adamdan çocuk diye bahsetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?