Evlenince ailesiyle beraber yaşamak isteyen erkek?

alnindan öpmeye geldim

Çok haklısınız. Pişman olup şartları yumuşatıp geri döneceğini düşünüyorum. Ama ben de kısa sürede eski haline dönüşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden dönse de kabul etmemeyi planlıyorum

Kızlardan biri lise, biri üniversite çağında. Evet, ilgilenecek olan şimdi de ilgilenirdi haklısınız.

Planlama direkt reddet. Adamın samimiyetsizliği, cingözrecailiği(sizi bakıcı bellemesi) bir yana..benim komşumun kızkardeşi şizofrendi, Allah’ın hergünü bir olay; evi yakma, anne babasını bıçaklamaya kalkma, kendini öldürmeye çalışma vs vs..şizofreni diyorsunuz dikkatli okuyun yazdıklarınızı Allah aşkına..yukarda biri yazmış, hiçbir aşk böylesi bir ilişkiye dayanamaz diye, çok doğru. Bir daha kapınızı gelirse Saniye bile kaybetmeyin bu adamla.

Aile yaşantını biliyorum kardeşlerinden ayrı yaşıyorsun, aynı evde yaşıyor olsan evlendikten sonra nasıl olacak diye sorardım deseydin. Müneccim misin evlendikten sonra kardeşlerini yanına alacağını bileceksin. Kardeşleri için üzüldüm annesizlik zor ama eminim teyze ve anneanne ile daha mutlulardır , yenge abi yanında huzursuz olabilirler

Aile arasında evlenince birlikte yaşanır diye konuşulmuş gibime geldi.Küçükken belki teyzeyle yaşamak normaldi ama büyüdükten sonra bir araya gelebilirlerdi.O zaman biraz mantıklı olabilirdi belki isteği .Biraz diyorum çünkü ben o zamanda uygun bulmuyorum birlikte yaşamayı .Yakından ev tutarsın ilgilenirsin ama aynı ev zor.Özel diye birşe yi olmazki 30 yıllık evli gibi dolaşmak zorunda kalırsınız evin içerisinde.Doğru olanı yapmışsınız hayırlısı olsun.

Bence doğru olanı yapmışsınız birde sevgiliniz bencil birisi geldi bana 2 sene sevgili olup şimdi bunu demek aşırı saçma... madem özel bi durum var ilişkinin daha başında diyebilirdi 2 seneniz çöp oldu. İnşallah karşınıza daha fedakâr size değer verip fikirlerinizi önemseyen birisi çıkar

Fikri değişmiyor canım. Ben de birkaçgün önce bu sebepten ötürü ayrıldım. İki yıllıktı bizimi ilişkimiz de. Annesiyle yaşamak istemiyordu. Başka alternatif yoktu ben de ayrıldım. İyi yapmışsın sen de

Benimde engelli bir ablam var anneme bir şey olursa Allah korusun ben de benimle yaşasın isterdim çünkü kimseye zararı olmayan kendi ihtiyaçlarını gideren biri öylece bırakamaz insan.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimizin karşısına güzel insanlar çıkar umarım

Çok geçmiş olsun, umarım karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıkar

Benimde engelli bir ablam var anneme bir şey olursa Allah korusun ben de benimle yaşasın isterdim çünkü kimseye zararı olmayan kendi ihtiyaçlarını gideren biri öylece bırakamaz insan.
Tabii ki. Ben sizi anlıyorum. Ama bizim konumuzda şu an kardeşleriyle beraber yaşamıyor, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Ama evlenince sorumluluğu bana yüklemek istiyor. Yoksa ben onun kardeşleriyle ilgilenmesine asla karşı değilim. Hepimizin başına gelebilecek bir şey, kimsenin garantisi yok, o yüzden bu konuda keskin çizgilerim yok, o kadar acımasız değilim.

Umarım canım. Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konum buydu benim. Burdaki hanımlar çok karşı çıktılar.
Umarım canım benim. Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? açtığım konu buydu. Hanımlar çok karşı çıktı. Ben de gücümü toplayıp ayrıldım. Benimki en başından söylemişti ama ben acaba diyordum hep.

Ben de aile içinde konuşulduğunu düşündüm. Çünkü bir ara anneannesi kızarak “evlen artık, emanetlerini al yanına” demiş. Muhtemelen böyle konuşup karar vermişler hepsi. Teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

İyi yapmışsınız. Ben de kabul etmezdim. Kabul edeni de bulamaz emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…