- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Evet tabii ki konuştum bunu, şimdi ayrı yaşayabiliyorsunuz, neden evlenince beraber yaşamak zorundayız dedim. Bana dediği şu oldu “o zaman kendilerini dışlanmış hissederler”Biz evlenince kardeşleri kendilerini dışlanmış hissedeceklermiş, o yüzden onlarla beraber bir aile kurmalıymışız. Bana hiç mantıklı gelmedi bu. Oldu olacak yatakta da beraber sarılıp uyuyalım. Bilmiyorum kabul edemedim ben, her şeyiyle mantıksız geldi. Bu yüzden o kadar ne kadar netse ben de o kadar net oldum ve tavrımı ortaya koydum. Sonuç bu...
Çok haklısınız. Pişman olup şartları yumuşatıp geri döneceğini düşünüyorum. Ama ben de kısa sürede eski haline dönüşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden dönse de kabul etmemeyi planlıyorumHic oyle elini alnina koyacagin birsey yok uzulme.
Son dakikami akli ermis HAYİR evinde bu tarz rahatsizliklar engelli bİreyi olanlar 30 yillik hesap yaparlar. Cocuklari kucukte olsa bazi ebeveynler surekli telkinler verirler,kendilerinin olaki erken gocmesi durumunda engelli birey perisan olmasin diye.
2 yil sevip baglanmanizi beklemis ki aman seviyorum cicek bocek modunda kabul edesiniz cok adice cok onursuzca geldi kusura bakmayin,iyi niyetlide gormedim.
Ben sensiz yapamam tamam ayri ev falan dersede sans vermenizi tavsiye etmem muhtemelen bir ay sonra hop hep berabere geri donus olur.
Ben simdi bakmayayim ama evlenince evlendigim kiz ilgilenir nasilsa guzel kafasi varmis
En bastan beraber yasasa sorumluluklarini falan alsaydi baska bakardim acikcasi
Kızlardan biri lise, biri üniversite çağında. Evet, ilgilenecek olan şimdi de ilgilenirdi haklısınız.Tek başına yaşarken kardeşleri dışlanmış hissetmiyor, evlenince mi kendilerini dışlanmış hissedecekler. Kız kardeşleri kaç yaşında?
Bu durumun diğer bir versiyonu da evlenince anne-babamla yaşayacağız diyen erkek modeli. Sabahın köründe evden çıkar, akşam eve gelince yemeğini yiyip ya yatmaya gider yada arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya, kadın tüm gün hizmet eder ama herkesin gözünde erkek çok vefalı evlat olur, anne- babasına sahip çıkmıştır! Çünkü, sizinki de o hesap
Planlama direkt reddet. Adamın samimiyetsizliği, cingözrecailiği(sizi bakıcı bellemesi) bir yana..benim komşumun kızkardeşi şizofrendi, Allah’ın hergünü bir olay; evi yakma, anne babasını bıçaklamaya kalkma, kendini öldürmeye çalışma vs vs..şizofreni diyorsunuz dikkatli okuyun yazdıklarınızı Allah aşkına..yukarda biri yazmış, hiçbir aşk böylesi bir ilişkiye dayanamaz diye, çok doğru. Bir daha kapınızı gelirse Saniye bile kaybetmeyin bu adamla.Çok haklısınız. Pişman olup şartları yumuşatıp geri döneceğini düşünüyorum. Ama ben de kısa sürede eski haline dönüşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden dönse de kabul etmemeyi planlıyorum
Aile yaşantını biliyorum kardeşlerinden ayrı yaşıyorsun, aynı evde yaşıyor olsan evlendikten sonra nasıl olacak diye sorardım deseydin. Müneccim misin evlendikten sonra kardeşlerini yanına alacağını bileceksin. Kardeşleri için üzüldüm annesizlik zor ama eminim teyze ve anneanne ile daha mutlulardır , yenge abi yanında huzursuz olabilirlerEvet en başta söylemeliydi. Böyle bir düşüncen varsa başta söyleseydin ona göre belki de ilişkiye hiç başlamazdık dedim. Sen benim aile yaşantımı bilmiyor muydun dedi. Ailesini biliyordum ama işin buraya geleceğini bilmiyordum. Bundan sonra biriyle ciddi bir şey yaşarsam ilk konuşacağım konu bu olacak
Fikri değişmiyor canım. Ben de birkaçgün önce bu sebepten ötürü ayrıldım. İki yıllıktı bizimi ilişkimiz de. Annesiyle yaşamak istemiyordu. Başka alternatif yoktu ben de ayrıldım. İyi yapmışsın sen deHerkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
Olay çok yeni, o yüzden galiba şu an sadece üzgünüm.Ben inanılmaz öfkeli olurdum herhalde sizi çok sakin gördüm
Olabilir, belki o da böyle düşünüyordurOda diyor ki şimdi acaba acele mi ettim zamanla bu fikre alıştırırdım belki kabul ederdi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBence doğru olanı yapmışsınız birde sevgiliniz bencil birisi geldi bana 2 sene sevgili olup şimdi bunu demek aşırı saçma... madem özel bi durum var ilişkinin daha başında diyebilirdi 2 seneniz çöp oldu. İnşallah karşınıza daha fedakâr size değer verip fikirlerinizi önemseyen birisi çıkar
Çok geçmiş olsun, umarım karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıkarFikri değişmiyor canım. Ben de birkaçgün önce bu sebepten ötürü ayrıldım. İki yıllıktı bizimi ilişkimiz de. Annesiyle yaşamak istemiyordu. Başka alternatif yoktu ben de ayrıldım. İyi yapmışsın sen de
Tabii ki. Ben sizi anlıyorum. Ama bizim konumuzda şu an kardeşleriyle beraber yaşamıyor, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Ama evlenince sorumluluğu bana yüklemek istiyor. Yoksa ben onun kardeşleriyle ilgilenmesine asla karşı değilim. Hepimizin başına gelebilecek bir şey, kimsenin garantisi yok, o yüzden bu konuda keskin çizgilerim yok, o kadar acımasız değilim.Benimde engelli bir ablam var anneme bir şey olursa Allah korusun ben de benimle yaşasın isterdim çünkü kimseye zararı olmayan kendi ihtiyaçlarını gideren biri öylece bırakamaz insan.
Umarım canım. Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? konum buydu benim. Burdaki hanımlar çok karşı çıktılar.Çok geçmiş olsun, umarım karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıkar
Çok geçmiş olsun, umarım karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıkar
Umarım canım benim. Evlenip kayınvalide ile yaşamak...?? açtığım konu buydu. Hanımlar çok karşı çıktı. Ben de gücümü toplayıp ayrıldım. Benimki en başından söylemişti ama ben acaba diyordum hep.Çok geçmiş olsun, umarım karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıkar
Ben de aile içinde konuşulduğunu düşündüm. Çünkü bir ara anneannesi kızarak “evlen artık, emanetlerini al yanına” demiş. Muhtemelen böyle konuşup karar vermişler hepsi. Teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsunAile arasında evlenince birlikte yaşanır diye konuşulmuş gibime geldi.Küçükken belki teyzeyle yaşamak normaldi ama büyüdükten sonra bir araya gelebilirlerdi.O zaman biraz mantıklı olabilirdi belki isteği .Biraz diyorum çünkü ben o zamanda uygun bulmuyorum birlikte yaşamayı .Yakından ev tutarsın ilgilenirsin ama aynı ev zor.Özel diye birşe yi olmazki 30 yıllık evli gibi dolaşmak zorunda kalırsınız evin içerisinde.Doğru olanı yapmışsınız hayırlısı olsun.
İyi yapmışsınız. Ben de kabul etmezdim. Kabul edeni de bulamaz emin olun.Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?