Evlenip dönmemek üzere Ukrayna’ya yerleşmek aklımı kurcalayan sorunlar...

Benim de anlatmak istediğim buydu. Bana böyle bir teklifle gelseler diyeceğim tek cümle "yaaa bi git" olurdu

Bakın yukarıdaki alıntı sizin ilk yazdığınız mesajdan siz benim yerine yazmışsınız benim niye ciddiye almadığımı hatta KENDİNİZŞN DE CİDDİYE ALMAYACAĞINI.

Ya kendinizi ifade edemiyorsunuz, ya okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da her 2si. Ben hicbir mesajimda ciddiye almiyorum yazmadim ki, bosanmalari anlasilabilir bir duurm, kultur farkina sebep olabilir, bu da taraflarda hata var anlamina gelmez demek istedim. Siz de diyorsunuz ki kadin da Ukraynali ciddiye almam. Bu 2 cumle arasinda dunya kadar fark var. Bir de baska mesajlarda Ukraynali kadinari niye savunuyorsunuz, duyar kasmak vb yazmissiniz. Ne yazdiginiz gayet aleni bence.
Madem Ukraynali kadinlardan bu kadar hazzetmiyorsunuz, niye ulkelerine gitmek istiyorsunuz? Adamin 2 magazasindan getirdigi para tatli geliyor da ondan. Kadinlarin paralarini alirken iyi, nikah yapinca mi ciddiye almama oluyor?

Benim kocamın da vardı, benle evlenince battı

Sende de hiç şans yokmuş kız
O yine iyi, beni terk eden ex nişanlı Stanford, Yale stili bir ünvde junior profesörlük kadrosu buldu...öleyim. Böylesi daha kötü inan

Bu sorduğun konulara hiçbir zaman net cvplar alamayacaksın Bi kere adama güvenmek mesele... Ben bu topa girmezdim şahsen... Ama kaderinde varsa zaten yaşıyorsun... Hayırlısı olsun

Adamin seni tercih etmesini tek sebebi "çilemi çeker, evimi cekip cevirir" dusuncesi bence.
Şuraya bir imza atabilir miyim bu kafadaki erkekler hanımlarından çok şey bekliyor derken kastettiğim tam da buydu. Ben çalışır kazanırım... o da eve baksın, çekip çevirsin, çocuklara baksın, bana baksın, kendine baksın... oh paşam oh baksın da baksın yani.

Şu yorumun başında isminiz olmasa da bunu yazan kesin yenGEnC derim

Valla üzüldüm mesajlara, merak etmeyin ben başından beri anladım sizi. Ukraynayla ya da ukraynali kadinlarla bir sorununuz yoktur niye olsun ki. Adam ukraynada italyanla evlenmis olsaydi, evlenmis ayrilmis ama zaten eşi italyanmış yazacaktınız ne var bunda?

Sende de hiç şans yokmuş kız
O yine iyi, beni terk eden ex nişanlı Stanford, Yale stili bir ünvde junior profesörlük kadrosu buldu...öleyim. Böylesi daha kötü inan
Ben zaten şanssızım da şanssızlığımı niye eşime bulaştırdım onu anlamadım

Offf...
Ben derdim bedeviyim diye, benden önde sen gidiyormuşsun.
Ablam da sevgilisinin kariyer planını beğenmediği için ayrılıp, çalışmayan(!) hanzonun biriyle evlendi ve boşandı.
O beğenmediği sevgilisi, ny barosunda bayağı da ünlü, yüksek kat plazalarında avukat şuan!
Başımıza süits oldu çıktı, abla dedim hakikaten kafanı kuma göm ve sus
Ablam da işte bir banka avukatı o kadar

Kimse milliyete takılmıyor zaten. Burda mesele sanki kadının başka milletten olması tek problemmiş ve erkek tarafından kaynaklanan bir sorun mevcut olamazmış gibi düşünülmesi. Yoksa bize ne elin ukraynalısından

napsak suc bacim ee bizde mutevazilik yaptik, adam oldugu yerde sayiyor

bu isler nasip kismet hakket, senin ex eniste nasil gurur meselesi yaptiysa artik

Çok teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı yani burda dediğiniz gibi Ukraynalı olması değil yabancı olması nedeniyle oluşan kültür farklı; dediğiniz gibi İngiliz, İtalyan yada hatta Somalili olsa yine aynı şekilde ifade edecektim üzüldüm gerçekten beklemediğim bir linç yedim hem şaşkın hem üzgünüm...

Yok bence net olarak ukraynalı oluşuna takılınmış, rus ve ukraynalilara karşı turkiyede reddedemeyeceğimiz pis bir algı var ne yazik ki ama konu sahibinin ifadesini o alana çekmek bence gereksizdi.

sizin yorumunuzu hatırlamıyorum belli ki farklı ama konu sahibinin ifadesi öznel yargılarla baya saptırıldı.

Tabi siz daha iyi bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…