Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Ama işte 4 sene sonra ne olacağımız meçhul. Siz evlenirken değiştirirsiniz. Bence 4 sene sonraki meseleler için şimdiden dahil olmayın konulara. Taş yerinde ağırdır.

Birikim olmayacağının bende farkındayım, kendi çabalarıyla biraz bişeyler yapmaya bakacağım, gerisi onların bileceği iş. Ben ve ailem elimizden geleni yaparız zaten

Şimdi böyle düşünüyor olabilirsiniz ama evlenince öyle olmuyor. Herşeyi ben yaptım kayinvalidemin hiç bir emeği yok yada eşimin evime katkısı yok dersin yarın öbür gün hiç o potaya girme şimdiden.

Her iki tarafta üzerine düşeni yaparsa güzel olur. Tek taraf herşeyi üstlenirse evlendikten sonra sen zaten hiç birşeye elini sürmedin dersin çünkü herşeyi kendin ustleniyorsun.

O adam hala annesinin oturduğu evi ödemeye devam edecek çünkü.

Valla bilmiyorum 4 sene sonraki evlilik için eve şuan tadilat yapmak çok değişik bi düşünce.. Madem ev tadilata sokulacak para biriktirilsin düğüne son 1 sene kala hazırlanmaya başlansın. Hergün yeni modeller yeni teknolojiler çıkıyor sonuçta belki siz evde değişiklik yapmak isteyeceksiniz. O zaman da ev tadilattan yeni çıktı diye herhangi bi değişiklik yapılmayacak herhalde. Önünüzde 4 sene varsa sevgilinizi iyi tanımaya çalışın belli ki evlendikten sonra ailesine maddi yardımlar yapmak isteyecek yani müstakbel kayınvalidenizin 'iş bulda bizide rahat ettir' demesinden hem ailesinni maddi beklenti içinde olacağını hem de sevgilinizin yardım edeceğini kestrmek zor olmuyor.

cidden kullaniliyosun. kac yasindaki kadin butun heveslerini yapsin diye oglu pervane. herkes bunu boyle kabul etmis. seni de ses cikarmiyo diye kullaniyolar. sen hala...

bi arkadasimin esi ben sen cok uyumlusun tamamen aileme uyum saglarsin diye pesinde kosup evlilige ikna ettim demis yüzüne
erkek sevmiyosa belli oluyo bi kilometre uzaktan. bak herkes ayni seyleri soyluyo 23 yasindasin yazik etme kendine bosu bosuna

Sevgiliniz de dahil bütün aile komple köylü kurnazı. Kaynana adayı şu an oturdukları eve size kalacağı için değil, kendi oturduğu için tadilat yaptırıyor. Sizin evlenmenize dört sene varmış çünkü. Yalandan “gelinim kirada oturmasın” tribine giriyor ama kendi alacağı dubleks ev için sizi borca sokup kirada oturmaktan beter yapacak. Evlenmeniz için kayınbabanın emekli olması ne alaka? Herkes emekli olup mu evladını evlendiriyor? Keşke daha yaratıcı bahane bulsalarmış. Sizin hiçbir konuda fikrinizin alınmaması da gelecekte yaşayacaklarınızın kısa bir özeti. Sakın erkenden aileleri tanıştırma gibi bir hata yapmayın. Sonu pek iyi görünmüyor çünkü.

Iyyyy herseyde babasına sorar o kesin bak bi tv bile sorduğuna göre.. önce bi iş bulsun ayakları yere bassın da sonra annesinin oturacağı eve yardım etsin. Doğmamış çoçuğa don biçenleri anlamıyorum. Bence kaçarak uzaklaş o aileden

Kadın su an kendi oturacağı için dayicak dosucek baktı oğlu ise girdi para da geliyor olmadı kredi çektirir yine istediği evi oğluna aldırır ona odetir parasını sağa sola harcamasin diye. Bende öyle bir hava uyandırdı kayınvalide adayı nedense.

Bende öyle düşünüyorum. Şuan yüzyüze sadece erkek kardeşimi tanıştırdım 1 kere görüştüler.

Bu iş yaş çok sıkıntı çekersiniz eğer herşeye boyun eğen biri değilseniz. Annesi biraz kurnaz geldi bana, bu tip aileleri hiç anlamam zaten, illa çocuklarının sırtına yük olacaklar. Paran yoksa neden çocuğuna güvenip 50 bin liralık tadilat yapıyorsun kardeşim. Hem kendisi yeni yapılmış evde oturacak, sonra da eskiyince size verip kendine yeni ev alacak yani anlattıklarınızdan görünen bu. Ayrıca yaşınız daha 23 ve karşınızdaki kişi evlenince de ailesinin ev kredisini ödeyeceki, saçma ve gereksiz geldi bana. İyi düşünün

O beni tanıştırmak istedi ailesiyle. Düğünlere falan götürdü akrabalarıyla da tanıştırdı. Benim ailem daha tanımadı onu. Sadece görüştüğümü biliyorlar
Şimdi böyle herkes bile bile 4 sene bekleyecek misin? Etrafa görüştüğünüzü yaymana gerek yoktu. Keşke tanışmasaydın, söz olmadan kısa süre önce tanışırdın. Yaşın olacak 27. 4 senede başka taliplerin Çıkar... bilemedim senin işi

Beni evlilik moduna erkek arkadaşım getirdi. Hadi gel tanış, hadi annemle çık gez, hadi bizim düğünlere gel akrabalarla tanış adetleri öğren nasıl olsa evlenicez diye diye
Emin olun çoğu kız sevgilisinin ailesiyle tanışmıştır zaten. Onlar için sorun değilki. Bugün sizi tanıştırır yarın başkasını. Benim kardeşimin kaç sevgilisi bize kahvaltıya geldi bilseniz. Kaçıyla pikniklere gittik, gezdik. Ama olmadı. O nedenle ailesiyle tanıştım, evleneceğim modundan çıkıp, zamanla herşey olur düşüncesine geçiş yapın.

bence biraz mesafe koyun. anladığım kadarıyla annesi oğlunun henüz evlenmesini istemiyor. kendilerine baksın istiyor. siz de sevgiliniz iş bulmadan asla evlenmeyin. inanın çok zor olur. biraz sabredin ama iş bulması için baskı yapın. ailesi ile aranıza mutlaka mesafe koyun.

Sanırım fazla kaptırdım kendimi. Toz pembe baktım fazlasıyla. Dediğiniz düşünce en mantıklısı.

Mesafe ve iş bunları kesinlikle aklımda tutacağım ve uygulayacağım

İlişkinizin 4 seneye varmadan biteceği varsayımıyla hareket ediliyor :) 4 sene sonraki evlilik için aileilerle tanışma fazla erken ve gereksiz. İlişkinize az bir ömür biçiyorum.

Erkek arkadaşınız evlendikten sonra ailesine aldığı evin kredisini mi ödeyecek?

Sanırım fazla kaptırdım kendimi. Toz pembe baktım fazlasıyla. Dediğiniz düşünce en mantıklısı.
Bende sizin gibiydim. 20li yaşlarımın başında 3 senelik ilişkimi bitirdim çünkü aldatıldım. Düğünlerine gittim, tüm akrabalarıyla yedik, içtik, gezdik. Evlenme teklifi aldım. Tam iş resmiyete dönecek öğrendim ve ayrıldım. Akrabaları tek tek konuştu benle barışmam için. Annesi en son dedi ki "nankör o kadar ekmeğimizi yedin, soframıza oturdun." Sebebi oğlunu affetmememdi. En son birkaç ay önce dayısı yine sosyal medyadan ulaşmış bana. Yani bugün yüzüne gülen insanlar yarın yüzüne çarpar evimize girdin çıktın diye. Mesafeli olun o yüzden.

4 sene sonra evlenecksenız aileyle erken tanısmıssınz.
Annesının bızı rahat ettr demesınde sorun yok ozaman.Haklı:)
Tvden once 4 sene de o ılıskı eskır.
hayal kurmayın bence.
Ayrılın demıorm tabi bana düşmez.
Ama evlılık konusunu ben olsam açmam,
O acarsa da 4 seneye kım ole kım kala der lafı cakarm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…