- Konu Sahibi gulenyuz_22
-
Oo hiç o işe girmesin konu sahibi. Benim teklifimi sunsun bakalım ne diyecek erkek arkadaş?bide sadece tadilat degil galiba esyalar da dahil. ev komple kv istedigi gibi yaptircak dayayip döşeyecek. o yeni evine gidince yine sıfırdan alip konu sahibine eskiler kalcak
Ayyy okudukça cıldiriyorum oglunu somuren bir anne daha sen evlenincede kocan onlara para yediricek kendi maasini onlara vericek kac kurtul ya bu kadar mi degersizsin baska adam mi yok be kizimOğlumuzdan para geliyor diye diye herşeye onun yardım etmesini istiyorlar. Kardeşinin okul parasında ödüyor
Oo hiç o işe girmesin konu sahibi. Benim teklifimi sunsun bakalım ne diyecek erkek arkadaş?
Çalışmanın istemiyorum ben bakarım dedi. Ben istiyorum tabikisen hiç çalışmıyormuşsun da kocanın eline bakacakmışsın sadece gibi geldi yazdıklarından.
söyleyebileceğim tek şey evlilik işlerinin içinde eğer maddi sıkıntı varsa ta en baştan, o işten uzak durmalı. para derdi olunca aşk da meşk de huzur da kalmıyor.
O beni tanıştırmak istedi ailesiyle. Düğünlere falan götürdü akrabalarıyla da tanıştırdı. Benim ailem daha tanımadı onu. Sadece görüştüğümü biliyorlar
Biraz daha zaman geçsin, karışmaya hakkım olsun yada en azından söz olsun. Gerçekten evleneceğimizi anlayayım. O zaman bu önerilerinizi uygulayacağım. Ne zaman ne yapacağım onu bile bilmiyorum ne düşünmem gerekiyor onuda bilmiyorum akışına bırakıp kendimi aşka kaptırıp sonradan üzülmekten istemiyorum aslındaOo hiç o işe girmesin konu sahibi. Benim teklifimi sunsun bakalım ne diyecek erkek arkadaş?
Çalışmanın istemiyorum ben bakarım dedi. Ben istiyorum tabiki
Sevgilimi kıramadığım için gittim. Gelmeni istiyorum dediği için. Öğretmenlik okuyorum açıköğretimdenPeki hangi sifat ile gittin o dügünlere, annesi ile tanişmaya?
23 yaşindasin, bu kadar evliliğe merakli olma. Evlilik denilen şey öyle romantik harika birşey değil. Yapilmasi kolay. Gidersin nikah dairesine, kagidi imzalarsin, al sana evlenmişsin.
Ancak önemli olan doğru kişi ve doğru zamanda evlenmen. 8 ayda nasil karar veriyorsun bu kişi ile gelecek 60 yili beraber geçirmek istediğini?
Ortada fol yok yumurta yokken annesi ile buluşmak niye? Hemde 3 defa. Aklinda kalsin erkenden böyle yüz göz olursan asla hiçbirşey yoluna girmez.
Sen çalişiyormusun, mesleğin varmi?
Ben kimse üzülmesin kırılmasın, can sıkıcı şeyler olmasın istiyorum. Aslında yapılan mantıksız geliyor ama kırmamak için bişey demiyorum. Hakkımda yanlış düşünürler diye demiyorum. Sonra ben üzülüyorumbence de sizin dediginiz cok mantıklı
konu sahibi iliskiyi bitirmek istemiyo tam olarak ikna olmak istiyo olmayacagina
karsi taraf da cok uyanik, tamam deyip evlenince cayarlar da, ne huzuru olur ne rahati.
ya ben cok kotumserim ya da konu sahibi iyimser
Çalışmanın istemiyorum ben bakarım dedi. Ben istiyorum tabiki
Ben kimse üzülmesin kırılmasın, can sıkıcı şeyler olmasın istiyorum. Aslında yapılan mantıksız geliyor ama kırmamak için bişey demiyorum. Hakkımda yanlış düşünürler diye demiyorum. Sonra ben üzülüyorum
Sevgilimi kıramadığım için gittim. Gelmeni istiyorum dediği için. Öğretmenlik okuyorum açıköğretimden
Kırmamak için evet diyorum. Başka şehire gidemem ailevi birşey bu. O yüzden açıköğretimden okuyorum ekstra olarakta çalışmak istiyorum iş bakıyorumPeki senin fikirlerin, çizgilerin yokmu? Bende eşim ile 4 yil beraber olduktan sonra, annesi ile nişandan 1 ay önce ilk defa görüşmüstüm.
Yani "biz ciddiyiz" olayi dügünlere gitmek ile, aile ile tanişmak ile olmuyor. Bu zaten his edilen birşey. Sevgilinin her isteğine evet deme. Önce kendin ne istediğine bak.
Öyle geleneksel bir yapidaysan, hemen söz nişan istiyorsan o zaman ayrilmalisin. Ha yok ben bir kaç yil daha tanimak isterim dersen, beraber didineceksin. Çalişacaksin ve ailesi ile mesafeni koyacaksin.
Emin ol o dügünlerde, akrabalari senin ile dalga geçiyorlardir. Ha sen bunu hak ediyormusun? Elbette hayir, ama daha geleneksel yapida olan insanlar işte dalfa geçer böyle şeyler ile.
Konunun başinda iş ariyorum diyordun ve şimdi açik ögretim ile ögretmenlik okuyorum diyorsun. Bu yaşta neden sinava girip üniversiteye gitmiyorsun?
Kırmamak için evet diyorum. Başka şehire gidemem ailevi birşey bu. O yüzden açıköğretimden okuyorum ekstra olarakta çalışmak istiyorum iş bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?