Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Kendisi tanıştırdı. Bende o an ne bileyim o hevesle gittim tanıştım. Sevgilim beni seviyor ailesiyle tanıştırıyor hevesiyle gittim bidaha devamı geldi zaten :)

Uzaklas derim

Oğlumda hata yok yani. Ne saçma. Mesafeli olacağım, teşekkürler :)

Bariz felakete giriyorsun bence ayrıl o cocuktan. Yarın evlenince bol bol sömürülen bir insan mı olacaksın? Daha simdiden seni görmezden gelmiş düğün olsa neler yapacak? Bak bu harcamayı sevdiğin adama ötelemişler de yarın düğünde senden öyle güzel kısacaklar ki!!!!! Paramız yok borc ettik adı altında. Yol yakınken kaç canım kurtul derim ben

Hiç mi Oluru, olumlu yanı yok sizce peki

Oğlumuzdan para geliyor diye diye herşeye onun yardım etmesini istiyorlar. Kardeşinin okul parasında ödüyor

Sevgilinde anasıda düşüncesiz . Hem iş bul rahat edelim hemde dublex yaptiricak ne alaka. Senin televizyon hakkında düşüncelerin normal hani banada sorsalar falan düşündünya gayet normal kendini suçlama o adamida birak. Zaten 4 yıl içinde daha iyi tanırsın taniya taniya soğursun . En azından yaptıklarının yanlış olduğunun farkındasın bu çok güzel . Deli divane aşık olup bunları görmezden gelip evlendikten sonra zırlayan ergenlerimiz çok oluyo farkında olman güzel zamanla daha iyi taniyip kararını mantik yönünde verirsin umarım ..

Hiç mi Oluru, olumlu yanı yok sizce peki

kuzum burda kendin anlattin iste herseyi. icerden bakinca nasil goruyosun bilmiyorum da disardan bakinca cocuk seni sevmiyo. ailenin tek derdi kendi sefasini surmek. buyuk ihtimalle de seni kullanabilecegini, herseye tamam diyecegini dusundugu icin secti ki hakli. bana da sorulsaydi iyi olmaz miydi diyosun hala.

tadilat yaptirmasinlar paralarini biriktirsinler. adam emekli olunca alsinlar yine istedikleri evi. sevgilin de dugun icin para biriktirsin kirada oturun. sonra onlar ev alir da buraya oturun derse siz tadilat yaptirip gecersiniz.

bi isin 40 turlu yolu varken seni masadaki sekerlik yerine koymus adamlar. sen kimsin ki diyolar resmen. hala olurunu ariyosun. belki tv almazsin sen evine dugun masrafli diye ama kimsenin eskisini kullanmak zorunda degilsin. ac gözünü cok pisman olacagin bi evlilik olur bu.

23 yasindasin ve cok safsin. Oncelikle tv konusu cok sacma daha evli degildin o tv senin degil ve uzerine vazife de degil. Koy konusunda guvenme, 4 sene var daha endekslemissin kendini, 200bin tl varsa onlarda bizi rahat ettircen neden diyorlar ki o cumle cok tehlikeli. Kendini agirdan sat buyuk ihtimal bu anne ezecek seni.

Sizde mesafeli ol, daha iyi tanı diyorsunuz sanırım. Çoğunlukla bunu diyorlar çünkü. Ve mantıklı olanda bu

1.Tamam 4 sene sonra düğün olsunda eğer niyeti cedi ise bi isim konulmali siz yada nisan gibi
2.Bi daha ki sefer annesi ile görüşmeye gittiginizde sizde annenizi yaniniza alin
3.4-5 sene sonra evlenene kadar çok cıvık cıvık bi ilişki olacakmış gibime geliyor...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Mantıklı olan şey eve tadilat yapılmaması, siz evlenirken o evin satılıp kayınvalidelere ev alınması. Sonra siz kredi çekip istediğiniz evi alırsınız. Niye kayınvalidenin ev borcunu ödüyorsunuz ki? Evi alınca da istediğiniz gibi dayar döşersiniz...

Annemi tanıştırmak için iş olmasını bekliyorum; aileler için iş önemli oluyor çünkü. Cıvık cıvık derken hangi anlamda :/

Aaaa kayinvalidenin ev borcunu bunlar mi odicekmis ben tam anlamamisim okuyunca vallahi pes bu kizlar neden enayi yerine koyuyor kendilerini bilmiyorum yazik.

bide sadece tadilat degil galiba esyalar da dahil. ev komple kv istedigi gibi yaptircak dayayip döşeyecek. o yeni evine gidince yine sıfırdan alip konu sahibine eskiler kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…