Evlenmek istemeyen sevgili

Böyle örnekler de var hayatın içinde ama benim içinde bulunduğum durum o yöne gidecek bir durum değil. Yani benimle evlenip evlenmemesini geçtim, bir kıza öyle davullu zurnalı bilmem neli düğün yapacak biri değil karşımdaki insan. Hiçbir kadın için kendini büyük bir maddi yükün altına sokacak biri değil.
Valla hiç öyle deme .
Ben hiç evlenmek istemiyorum diyen tipleri boynunda kurdale altın para takılırken gördü bu gözler .
Kurbanlık koyun gibi 🤣🤣
Cool böyle havalı duranlar evlenince maymun oldu yani.
O yüzden ben evlenmek istemiyorum diyen tiplere hiç inanmam.
İnsan gelecek hayalleri kurar sevdiği insanla bir kere .
Böyle bir ilişkiye de devam etmezdim.
Yaşın genç heba etme yıllarını

Evlilik düşünmeyen birini ikna etmek çok zor çünkü sorumluluk alma düşüncesi bile ağır gelir. Kaldı ki sizin daha okulunuz bitmemiş elinize mesleğinizi almamışsınız. Evlilik aşk koca bunlar çokta önemli şeyler değil yani olmazsa da olur. Sadece eğitiminize odaklanın

Ohoo sen bu kadar korkarsan bir arpa boyu yol alamazsin
Birak o korksun seni kaybetmekten
Aman bide sakin ha birlikte olduk ayrilamam senden moduna girme o en iticisi adam sittin sene evlenmez artik
Sen korkup kacacak bi ceylan saniyorsun adami ama fazla deger iyi degil bu kadar cekinmek falan bana gore abarti
Onu kaybetmekten çok korkuyorum maalesef. Belli etmemeye çalışıyorum ama ileriyi onsuz da düşünemiyorum. Hele ki başka bir kadınla olma ihtimali bile çok korkutuyor beni. Bu korkularımı elbette ona belli edip zayıf göstermek istemiyorum kendimi ama ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum.

Ben bu kısma katılmıyorum ya, sadece bir şeyleri daha rahat yaşamak icin evlenip de çok mutlu olan tanıdığım fazla yok çünkü evlilik Rio karnavalı degil. Bazı arkadaşlarım var, aileleri en basit istekleri bile - mesela iki günlük bir tatile gitmesini,bir konsere gitmesine bile - "evlen,kocan götürsün" derdi,izin vermezdi. Sevgilisiyle canlı müziğe gitse sekizde eve dönmek zorunda kalırdı. Hepsi 'cok seviyorum,beraber gençliğimizi yaşarız,kimse karışamaz,lay lay lom' diye 25 olmadan evlendi. Ama çok fazla taniyamadan evlenilmesi, ailelerin işin içine girmesi, düğün ev işinin masraflı olması, ekonomik kriz, adamların evlenince bir anda evden çıkmaya erinen insan olmaları falan...çoğu gördü ebesinin örekesini.
Ama sevgilisiyle zaten sıkça beraber kalan, tatillerde bazen iki hafta başbaşa aynı evde kalan - her istediğinde bunu yasayabilmesine rağmen evlenen insanlar benim gözlemim daha mutlular
Mutlu olur olmaz orası adamına bağlı , ama illa evlenmeye ikna etmeye çalışıyorum dedi ya ben onu söyledim..yoksa bir hödükle evlenir özgür değil daha berbat olur hayatı...veya adam gibi bir adamla evlenir huyu huyuna uygun hayatında yaşamadığı mutluluğu özgürlüğü yaşar onunla beraber

Valla hiç öyle deme .
Ben hiç evlenmek istemiyorum diyen tipleri boynunda kurdale altın para takılırken gördü bu gözler .
Kurbanlık koyun gibi 🤣🤣
Cool böyle havalı duranlar evlenince maymun oldu yani.
O yüzden ben evlenmek istemiyorum diyen tiplere hiç inanmam.
İnsan gelecek hayalleri kurar sevdiği insanla bir kere .
Böyle bir ilişkiye de devam etmezdim.
Yaşın genç heba etme yıllarını
Şu kadarına eminim ki o duruma gelecek biri değil. İleride ayrılırız, başka birini sever belki bilmiyorum ama o duruma gelecek biri değil.

Öğrencisin sen de evliliğe hazır değilsin. Bunları düşünmek için erken diye düşünüyorum. Zira benim gibi yaşıtları evlenirken 3 sene sonunda hala seninle net değilim seni iyice tanımam lazım diyen bir öküzle uğraşabilirsin. O zaman topuklaman gerekir, çünkü bu seninle evlenmek istemiyorum demektir.

Böyle örnekler de var hayatın içinde ama benim içinde bulunduğum durum o yöne gidecek bir durum değil. Yani benimle evlenip evlenmemesini geçtim, bir kıza öyle davullu zurnalı bilmem neli düğün yapacak biri değil karşımdaki insan. Hiçbir kadın için kendini büyük bir maddi yükün altına sokacak biri değil.
İşte bizim arkadaş da böyle diyordu, hatta öyle bi lanse etmiş ki bize, biz bile inanmadık. Şaşırdık olanları izlerken. Bu adam da entellikten kırılıyordu inanın ki, bu adama da demezdiniz öyle baştan aşağı gelecek dolu bir düğün yapacak diye. Yaptı ama. Aşk neler yaptırıyor insana aklınız durur.

Cinsellikten mahrum bırakmak çözüm değil bence bu konuda. Zaten cinsellik için evlenecek biri de değil. Onunla eş olabileceğimize, birlikte yaşayıp mutlu olabileceğimize ikna olması lazım. Benim düşüncem ona bunu aşılayabilmek zaten.
Benim fikrim bu, bir ihtimal ikna etmenin yolu olabilir veya olmayabilir ... gerisi senin tercihin ama sunuda söyleyim o seninle evlenmek istemiyor başkası ile belki 1 yıl gecmeden evlenebilir yani adam senden emin değil ..

Öğrencisin sen de evliliğe hazır değilsin. Bunları düşünmek için erken diye düşünüyorum. Zira benim gibi yaşıtları evlenirken 3 sene sonunda hala seninle net değilim seni iyice tanımam lazım diyen bir öküzle uğraşabilirsin. O zaman topuklaman gerekir, çünkü bu seninle evlenmek istemiyorum demektir.
Bende o yüzden daha en baştan söylemesine rağmen konuşmayı sürdürdüm, benim için de yakın zamanda çok erken evlilik durumu. Ama ister istemez düşünüyorum, bir de yaz tatiline girdik memleketime döndüm ayrı kaldık, bu dönemde çok daha sık düşünüyorum ileride ne olacağını.

Şu kadarına eminim ki o duruma gelecek biri değil. İleride ayrılırız, başka birini sever belki bilmiyorum ama o duruma gelecek biri değil.
Erkek kardeşim yüzüğünü düşürdü diye ağladı düğünde karısının boynuna sarılıp affet beni diye djfjjffj Allah'ım o cool imaj o karizma falan çocuk bitti gözümüzde .🤣

Valla bende öyle düşünüyordum eskiden ama neler gördüm boşver.
Bence sen eğitimine odaklan kendini geliştir buda hayatında dursun bir kenarda o zaman

Yaklaşık 7 aydır süren ilişkimizin başında söyledi bana: “Evlenmeyi düşünmüyorum, eğer öyle bir niyetle konuşacaksan haberin olsun” diye. Bende düşünmüyordum o yüzden konuşmayı kabul ettim. Kendisi 26 yaşında, memur ve askerliğini yapmış. Neden düşünmediğini sorduğumda bana: “Bir aile ve çocuk sorumluluğunu alacak durumda değilim” dedi. Kendisi işten eve evden işe giden, pek de sosyal hayatı olmayan birisi.

Dediğim gibi bende en başta evlilik düşünmüyordum, aslında hala da erken çünkü öğrenciyim üniversitede ama bir yandan da onunla ileriye dönük hayaller kurmaktan kendimi alamıyorum. Bence gerçekten iyi bir eş olabilecek bir insan ama önyargıları var evlilikle ilgili. Bende onu darlamamak için bu konuyu hiç açmıyorum ama içten içe de onu ikna etmeyi istiyorum.

Ne yapabilirim var mı bir öneriniz?
Şuan vakit geçirmek için kullanıyor sizi yoksa aklındaki hayalindeki kadını bulsa nikahı basar

İşte bizim arkadaş da böyle diyordu, hatta öyle bi lanse etmiş ki bize, biz bile inanmadık. Şaşırdık olanları izlerken. Bu adam da entellikten kırılıyordu inanın ki, bu adama da demezdiniz öyle baştan aşağı gelecek dolu bir düğün yapacak diye. Yaptı ama. Aşk neler yaptırıyor insana aklınız durur.
Erkek kardeşim yüzüğünü düşürdü diye ağladı düğünde karısının boynuna sarılıp affet beni diye djfjjffj Allah'ım o cool imaj o karizma falan çocuk bitti gözümüzde .🤣
Entellikten veya cool olmaktan değil de, kimseye o kadar kör kütük bağlanabilecek biri değil.

Eminim düşünmüyorsundur, istemem yan cebime koy. Nerde böyle diyen arkadaşım vardı, hepsi de bulur bulmaz evlendi. Sonuçta yeni tanışırken istemiyordun bu çok normal ama topu topu yedi ay olmuş, evliliğe çok da uzak değilmişsin demek ki…
Ben onu tanıdıkça ileriye dönük düşünmeye başladım. Güvendim bağlandım ondan dolayı yavaş yavaş aklıma geldi bu kaygılar. Bir de yaz tatilinden dolayı memlekete geldim ayrı kaldık, okul biterse ne olacak diye düşünüp duruyorum.

Yav bir dur okulunu bitir mesleğini eline al, ne alaka şimdi adamı evliliğe ikna etmek? Evlilik dışındaki hayallerinize odaklanın varsa tabi. Hayat kocadan aşktan ibaret değil daha çok var sizin bunları düşünmenize. Yani deli oluyorum bu kızlar niye evlilik evlilik diye soluyor şu havayı. Bir durun ya, kaldı ki adam aşık olsa size zaten kendisi kafanızı yerdi gelecekte şöyle yaparız böyle yaparız diye. Adam direk sizi görüp ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş, ben olsam muhattap bile olmam bir ilişkiye böyle başlayan biriyle. Tamam tercih olarak da istemeyebilir ama zamanla aramızda muhabbeti açılır öyle söylerdi, ne o daha baştan ben evlenmem bak avcıysan hele benden bi uzak dur muamelesi 😂
Aynen ben de katılıyorum adam zaten demiş senle takılacam diye bunu kabul eden kadını hiçbir erkek sevemez bence. Evlenecek kadar hoşlanmadım diyen insanla devam eden zaten değersiz görünür.

"Bu duruma gelecek biri değil" diyorsun ama 32 yaştan bildiriyorum
Ben de öyle çok evlilik düşünen - isteyen biri değilim. Sevgilim gelecekteki evimizle ilgili vs konu açarsa da kapatırım çünkü bence böyle şeyler biraz özel, her sevgiliyle kurulmamasi gereken hayaller. Yüzüğünle gel, kabul edersem yaparız gelecek planını,onun dışında alt tarafı sevgilim olan insanla ben neyi planlayayim ki , bana saçma geliyor açıkçası konuşmak bile.
'ben evlilik düşünmüyorum, benim mizacıma ters' diyen cok sayıda arkadaşım / takildigim çocuk/ eski flörtüm falan oldu. İnan, bu erkekler saçı dökülmeye başlayıp anca birkaç sene daha giderleri olduğunu anladığı anda yana döne birini arıyorlar evlenecek 😂
çok ciddiyim, sosyal medyada ekli olduklarimda denk geldim bu bayram hepsi bebişiyle bayram kutlamış. Çok değil 5 sene önce 'evlilik insan doğasına aykırı' diyen,çocuk sevmeyen, otuzlarinda kendini ülke ülke gezecek şekilde hayal eden insanlar 🤭🤭
Biraz daha yaşlan, sen de bu sekilde düşünen - ıssız adam triplerindeki arkadaşlarının davetiyelerini bir bir almaya başlayacaksın

Entellikten veya cool olmaktan değil de, kimseye o kadar kör kütük bağlanabilecek biri değil.
Amma büyütmüşsünüz gözünüzde. Bu erkolar hep aynı kasa. Onun da gideceği yol bu yani, ardından el salladığınız gün anlarsınız.

Bence kendinizi kandırıyorsunuz :) pembe dizide değiliz adamı birden evliliği ikna etmiş olmayacaksınız
Ben yazacaktım çok yaşayın. Cidden kendini kandırıyor konu sahibi. Yok yaşadığı yere gelecekmiş, yok aile ile tanışacakmış, yok hiç evlenmem dememiş, fikrim değişebilir demiş vs vs. Konu sahibi tutunacak dal arıyor, inanmak istediği için de buluyor. Umarım senelerini harcamaz hiç uğruna .

Back
X