Evlenmek isteyen kişiye karşı tereddütlerim.

Bide eski eşine aldığı vitamini sana niye veriyor..ayıp yav..

Geçen yıl yurtdışından yüklüce getirtmiş. Annemde kemik erimesi, bende de sakatlanma olmuştu. Sağlık konularına aşırı hassas. Kendisinde malum kişi nedeniyle fazla aldığını söyleyip verdiydi..

Pardon kac yasinda bu arkadas? 5 yil once emekli olmayi dusunuyorsa yasi var gibi
Evet canım ben evliliğe çok geç kalanlardanım. ben 41 o 44...

Diğer hususlarda çok hassas ve mutlu olmam için çabalıyor. O nedenle kopartıp atmak istesem de onun gibisi karşıma bir daha çıkar mı diyorum bu yaştan sonra..

O para biriktirebilmek için kendisine enayi birini arıyor herhalde. Yarısını kenara koyunca kira, fatura, marketi kim karşılayacak. O ayda 3000 kenara koyuyorsa sen de 3000 kenara koy bakalım Nasıl geçineceksiniz. Ayrıca gerçekten hediye açısından da cimri birine benziyor. Paranı ayırabileceksin evlen. Ama sırtında asalak olup para biriktirecekse ayrıl.

Diyelim evlendiniz.Yarında bana özel günlerimde hediye almadı diye,ev işlerine yardımcı alacağım gereksiz diyor diye,çalışıyorsunuz bakıcı tutacaksınız gerek yok bakıcıya diyor diye vs.konu açmayasınız.Tutumluluk iyidir de sizinki cimri anlaşılan.

İlk eşiyle ayrılma sebebi, çocuk konusu. İlk başta net konuşmuşlar çocuk yapmak sitemediklerini. 3.5 yıl sonra ise eşi çocuk istemeye karar verince ayrılmışlar..
sen çocuk istemiyomusun peki ?
çol tuhaf bir profil bahsettiğiniz şahşiyet.
Eşinin ihtiyacı idiyse ayrılırken ben bunları ne yapacam al götür demesi gerekmez mi ?
Yada ne bileyim durum nasıl gelişti.Biliyomusun?

Kaç ın kurtarın kendinizi bu adamdan...
cimri eş çok çekilmez olur yaa...
Evdeki halıları da size yıkatır bu...
para gider diye...ve emin olun bu saatten sonra değişmez...
Allah bilir birikiminin zekatını da vermez bu.para gidecek diye...

Evet canım ben evliliğe çok geç kalanlardanım. ben 41 o 44...

BEN DE 40 yaş üzeri olmam nedeniyle zaten artık çocuk konusunda nötr duygulardayım. bu nedenle bu konuyu dert etmedim. Dışarıdan bir yetim bakmayı planlıyorduk. Koruyucu ailesi olarak.

Evlilikte önemli olan pek çok olgu var ama bence en önemli kıstaslardan biri maddiyat.
Eğer bu konuda uzlaşamazsanız ve yaşam standardınızın altına düşerseniz bir müddet sonra beğendiğiniz her huy gözünüze batar.İyi düşünün derim.

Zekat konusunda çok hassas. Gene yılki zekatını ben verdim. İki aileye aylık düzenli maddi yardım yapıyor. Yardım derneklerine bağış sadakası yapıyor.

Ailesinde durum şöyle olmuş. Babbasınınki ile geçim yapılmış, annesininki sürekli kooperatif borcuna gitmiş yıllarca..

BEN DE 40 yaş üzeri olmam nedeniyle zaten artık çocuk konusunda nötr duygulardayım. bu nedenle bu konuyu dert etmedim. Dışarıdan bir yetim bakmayı planlıyorduk. Koruyucu ailesi olarak.
nıye ? ben 45 dogrunaıda gördum evlenır evlenmez hamıle kalabılırsınız... o adam cocuk felan bakmaz.bence ayrılma sebeplerıde cocuk degıl sen bence ilk esımı bul sor.
ben senın yerınde olsam evlenınce cocuk ıstıyorum hemen ve calısmayıda dusunmuyorum artık de bak bakalım ne dıyecek sana

Zekat konusunda çok hassas. Gene yılki zekatını ben verdim. İki aileye aylık düzenli maddi yardım yapıyor. Yardım derneklerine bağış sadakası yapıyor.

Günahını mı aldık acaba...ama hediye almayı sevmiyor falan mı...
bide ben evlenince atıyorum 2 SENE DAHAçalışıp ilten çıkmayı vs düşünüyorum diye blof yapsanız acaba tavrı ne olacak

Çocuk olayında anlaştınız peki.
Sen çalışırken bu adam evde yatacak bu başlı başına bir sorun olacağa benziyor.

Ben de buna tahmmül edemem, benim de gelecek yıl kamuda 20 yıl dolacak ve dilersem maaşsız ve ikramiyesiz de olsa emekli olabileceğim. ve düşüncem de bu. seneye olmasa da maksimium bir kaç yıl daha ancak çalışırım diyorum

Günahını mı aldık acaba...ama hediye almayı sevmiyor falan mı...
bide ben evlenince atıyorum 2 SENE DAHAçalışıp ilten çıkmayı vs düşünüyorum diye blof yapsanız acaba tavrı ne olacak

tamam canım, güzel önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…