Bide eski eşine aldığı vitamini sana niye veriyor..ayıp yav..
ne sacma her bayan cocuk ıster ne dıye evlenıyoruz aıle kurmak ıcın... senın ılk evlılıgın mı olacak
Evet canım ben evliliğe çok geç kalanlardanım. ben 41 o 44...Pardon kac yasinda bu arkadas? 5 yil once emekli olmayi dusunuyorsa yasi var gibi
sen çocuk istemiyomusun peki ?İlk eşiyle ayrılma sebebi, çocuk konusu. İlk başta net konuşmuşlar çocuk yapmak sitemediklerini. 3.5 yıl sonra ise eşi çocuk istemeye karar verince ayrılmışlar..
Eşinin ihtiyacı idiyse ayrılırken ben bunları ne yapacam al götür demesi gerekmez mi ?Geçen yıl yurtdışından yüklüce getirtmiş. Annemde kemik erimesi, bende de sakatlanma olmuştu. Sağlık konularına aşırı hassas. Kendisinde malum kişi nedeniyle fazla aldığını söyleyip verdiydi..
Evet canım ben evliliğe çok geç kalanlardanım. ben 41 o 44...
sen çocuk istemiyomusun peki ?
çol tuhaf bir profil bahsettiğiniz şahşiyet.
Eşinin ihtiyacı idiyse ayrılırken ben bunları ne yapacam al götür demesi gerekmez mi ?
Yada ne bileyim durum nasıl gelişti.Biliyomusun?
İyi de siz zaten çocuk istiyormuşsunuz, o istemiyor o iş nasıl olcak?
Kaç ın kurtarın kendinizi bu adamdan...
cimri eş çok çekilmez olur yaa...
Evdeki halıları da size yıkatır bu...
para gider diye...ve emin olun bu saatten sonra değişmez...
Allah bilir birikiminin zekatını da vermez bu.para gidecek diye...
Keskin bir duygu değil yaşım itibariyle. 41 yaş...
O para biriktirebilmek için kendisine enayi birini arıyor herhalde. Yarısını kenara koyunca kira, fatura, marketi kim karşılayacak. O ayda 3000 kenara koyuyorsa sen de 3000 kenara koy bakalım Nasıl geçineceksiniz. Ayrıca gerçekten hediye açısından da cimri birine benziyor. Paranı ayırabileceksin evlen. Ama sırtında asalak olup para biriktirecekse ayrıl.
nıye ? ben 45 dogrunaıda gördum evlenır evlenmez hamıle kalabılırsınız... o adam cocuk felan bakmaz.bence ayrılma sebeplerıde cocuk degıl sen bence ilk esımı bul sor.BEN DE 40 yaş üzeri olmam nedeniyle zaten artık çocuk konusunda nötr duygulardayım. bu nedenle bu konuyu dert etmedim. Dışarıdan bir yetim bakmayı planlıyorduk. Koruyucu ailesi olarak.
Zekat konusunda çok hassas. Gene yılki zekatını ben verdim. İki aileye aylık düzenli maddi yardım yapıyor. Yardım derneklerine bağış sadakası yapıyor.
Çocuk olayında anlaştınız peki.
Sen çalışırken bu adam evde yatacak bu başlı başına bir sorun olacağa benziyor.
Günahını mı aldık acaba...ama hediye almayı sevmiyor falan mı...
bide ben evlenince atıyorum 2 SENE DAHAçalışıp ilten çıkmayı vs düşünüyorum diye blof yapsanız acaba tavrı ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?