Evlenmek isteyen kişiye karşı tereddütlerim.

Dürüst olun o zaman Ona karşı.Liseli aşık değilsiniz ki siz.Herşeyi açık açık konuşun.Geçen gün bir yakınım evlilik görüşmesine gelen talibine ;Ben kaliteli giyinmeyi,gezmeyi,yemeyi severim.Kabul edeceksen devam edelim demiş.Sende çekincelerini hislerini anlat.

siz şimdi çocuk sorun değil olmasada olur gibi hissedebilirsiniz ama evlenip aile olunca eksikliğini hisseder çocuk diye yanıp tutuşursunuz,bence çocuk mevzusunun üstünde durun derim.

evet aynen bu kaygıları da yaşamıyor değilim..

nasıl olcak o gezmeler sen calıscan ?? aıle olmak ıcın evlenılır. sen bence hıc ıstemıyorsunda yasın var son şans gıbı degerlendıryorsun. cocuk ıstıyemıyen adamla ne evlencen gereksız

ilk konun cok detay pek gercekci degil otur 0

ilk konun cok detay pek gercekci degil otur 0
neden gecenin bir vakti gerçek dışı bir konu uydurayım? buradaki mantıklı ve hayat tecrübeli arkadaşlarla dertleşmek ve fikir desteği almak için net şekilde anlatmak istedim. yoksa kısaca da soruladabilirdi evet....

Duzgun adam olsaydi karisi bosamazdi zaten

evliliğinin çok güzel geçtiğini söylemişti. çocuk anlaşmazlıgı olmuş... eşi ondan 13 yaş küçükmüş ve bu kişiye o da aşık olmuş ki, kendi yaşıtları varken 1,5 yıl çıkmış, 3,5 yıl da evli yaşamış.

İnanılmaz beyefendi birisi, kişiliği oturmuş vs. Beni de kendisine aşık etti. Şimdi ben eleştirirken diğer özelliklerini beğendiğimden bahsetmezsem eksik bilgi vermiş olurum. Kafama takılanlar ise küçük meseleler değil.

Şimdi diğer özelliklerini hiçe sayıp, artık görüşmemeli miyim tereddütü yaşıyorum..

Tereddütlerinizi anlatın,ayrılacaksanızda tutumuna göre ayrılırsınız.Belki konuşunca korkularınız yersiz gelecek

Beyefendilik bence bir bütün işidir.
Sadık ama cimri beyefendi olmaz.
Kültürlü ama size ufacık bir harcamanızdan ötürü laf söyleyen beyefendi olmaz.
Tekrar söylüyorum bu adam sizi yaşam standardınızın altına düşürecek ve siz mutlu olacaksınız.

Tereddütlerinizi anlatın,ayrılacaksanızda tutumuna göre ayrılırsınız.Belki konuşunca korkularınız yersiz gelecek

İkimiz de hassasız. Kırmadan nasıl söyleyeceğimden emin olamıyorum. Ama mutlaka bu konuyu açmalıyım.

kesinlikle aynı yaşadım, değiştirebilirim dedim ve evlendim...3 ay sonra para yüzünden dayakmı yemedim, ne hakaretler vs...
büyük hata yaparsın.evlemek için evlenme

Hediye almamasi birseyi ifade etmiyor. Iyi maasi var diye mecburen daha 8 aylik tanidigi birine pirlanta, ayfone almak zorunda degil. Calismak istememesi daha büyük bir sorun. Genc bir insan, erkegi, kadini farketmez, calismali. Hani bir ara verilebilir tabiki, fakat calismayip ne yapilcak?

Ve beni param icinmi istiyor diye soruyorsun. Evet olabilir. Senin ile evlenip, isi birakip senin paran ile gecinmek istiyor gibi görünüyor fakat isin ilginci, bunu sende yapmak istiyorsun. Tamamen mantik evliligi yapmak istiyorsun ve onun maasi ile gecinmek istiyorsun. Kusura bakmada, erkek yapinca kötü, kadin yapinca iyi diyemem.

Ikinizde ayni seyi istediginizden bu evlilik yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…