Evlenmek konusunda tedirginim

Kardeşi 1 tane kendi mesleği var ama tabii ki ortak olacak. Sevgilim de üni mezunu ama çalışmadı kendi alanında. Ben açabilirim ama danışan yok ve tüm para ona gömersem bu zamandan çok kazanamam biliyorum

Şimdi evlenirsen resmen onların evlatlığı gibi olacaksın.bdv nin kadrolu evlilikzedesi olmaya hazır ol.

Valla bağımsız bir işin ve alanın olmadan yapılan hiçbir iş bana akıl kârı gelmiyor.kendi işim değil demişsin ama bu şekilde de kendi iş hayatın olmuş oluyor aslında.küçümsenecek birşey yok bence.herkes kendi ofisini, dükkanını açarak çalışmıyor ki.atanıp hastanede çalışsaydın da kendi işin olmamış oluyordu o zaman.

Durum zor, aileler ne derse desin, en önemlisi sizin mutluluğunuz. Hazır hissetmeden acele etme, böyle şeyler kolay değil. Hissettiklerin çok değerli. Aileye sınır koyman da çok doğru, hayat sizin sonuçta.

Kadin suan calisiyor zaten yani bi işi var kendi meslegiyle ilgili issiz degil. Dert olan sey atanmamiş olmasi ve suan kendi ofisini acmamis olmasi. Kendi meslegi disinda da iş gecmisi var yani illa calismak istese calisir.
Ben o kadar berbat bir tablo göremedim yani.

Hmm. İşsiz değilse ve her an atılma tehlikesi yoksa sorun değil o zaman, ben yanlış anlamışım

Bunu doktora anlatmak zor hastaya anlatmak zor mesela 7 ayda 20 kilo vermiş suçlu sen. Evet sevgilim kendi işini yapsa normal bi işi olsa dert etmeyeceğim Çevremdekilerin hepsi memur dedem babaannem bile memurdu kendi işini bırak özelde çalışan dahi yok ama gelmişim 26 yaşıma olmuyor işte tekrar ders çalışamam. Sevgilimi de seviyorum

Ben ne yapmak istiyorum bilmiyorum akışa bıraktım gitti

Hayır ama arayıp ağlıyor. Ve evet doktor kontrol edeceksin diyor. Bir yerde neden desteksiz kaldı da yedi oluyor
Konunuzdan ve sorunuzdan bağımsız; Ameliyatin 4. Günü dürüm gömen hastanin, diyetisyenle birlikte psikolojik desteğe ihtiyaci göz önüne alinmasi gerekmez mi?

Sevgilinizi dinleyip ev hanımı olun ve ona muhtaç olun. Sizi adattığında da ekonomik özgürlüğüm yok diyerek çekersiniz
Güzel dileklerin için teşekkür ederim ama unuttuğun şey ben zaten uzun yıllardır çalışıyorum sanki mükemmel bir işin var gibi konuşmuşsun İngilizce öğretmenliği atama puanları oldukça düşük buna rağmen kolejdesin. Ne kadar maaş alıyorsun? Ayrıca niye çekeyim ailem var tek çocuğum. Aileden kalacak evim var en kötü. Ki o bana ev hanımı ol demiyo iş için kaygılanma atanmaya çalışma diyor. En kötü gider bi mağazada çalışırım.

Son düzenleme:
Kardeşi 1 tane kendi mesleği var ama tabii ki ortak olacak. Sevgilim de üni mezunu ama çalışmadı kendi alanında. Ben açabilirim ama danışan yok ve tüm para ona gömersem bu zamandan çok kazanamam biliyorum
Anladım,dediğim gibi aile işinde çalışmayın. Kardeşi evlenecek olur tüm geliri ona yatırırlar. Sonra köyde,sağda solda ev yapmaya niyetlenirler(nedense hep cocuklar evlendikten sonra niyetlenirler bu tip işlere)mobilyaları değiştirelim derler sıra arabaya gelir bu böyle uzar gider. Sizde emeğinize üzülürsünüz.
Kendi işinizle alakalı ilerleyin. Eş adayınız batmış aile işi batağına,siz batmayın. Iş kuramasanız dahi geliriniz iyiyse şu an ki konumunuzda bile devam edebilirsiniz.

Köyde evleri vs var kardeşi de evli kız kendi işini yapıyor ama tabii ki ortak kazanca. Sevgilim de ben işe sahip çıkmak zorundayım e bunu da biliyordun diyor. Kayınpederim de genç işini bırakmaz. Çok zor

Hmm. İşsiz değilse ve her an atılma tehlikesi yoksa sorun değil o zaman, ben yanlış anlamışım
neden konuyu tam okumadan yorum yapıyorsunuz onu da ben bir bilsem

bu kadın KPSSden atacak puanı alamam diyor
kendi ofisimi açsam müşteri tabanım yok diyor, online çalışmaya da becerim yok diyor
şu anda da çalıştığı yerde 2 asgari ücret alıyormuş ama zorlanıyor işinden hoşlanmıyor, başka yere gitse de 1 asgari ücret kadar vereceklermiş

ve bu saydıklarımın hiçbirinin eşiyle (ya da sevgilisiyle neyse) bir alakası yok. varsa alakayı gören söylesin...

sevgilisi ne desin mesela kadına "5 kere daha gir KPSSye hayatını ders çalışarak geçir, 10 sene sonra evleniriz" mi desin? "yeter ki 95 al benim başka deridm yok 10 sene seni beklerim "mi desin?

"asgari ücretle çalış üniversite mezunu bir insan olarak 6 gün 10 saat, ne olacak" mı desin?

onun yerine gel birlikte çalışalım demiş. zira aslında başka ne desin mesela? önerisi olan?

şimdi kızın ailesi "atan" filan diyor da kız kendisi atanamam diyor, kendi okuduğum işimde çalışamam da diyor ki zaten. eeee nasıl olacak o zman bu iş?

Bunu aileme anlatmak zor. Gençken atan diyorlar yaş 26 olmuyor işte hayat akıyor.

Ben artık kpss ihtimalini yok sayıyorum 2 senede bir bizim bölüm 95 ile kapatıyor çok zor ailem de atanana kadar çalış öyle evlilik lafını aç diyor. Yaş 26 ölme eşşeğim ölme

Konuyu okudum mesajları da okudum ancak siz benim yorumlarımı okumamışsınız ki KPSS üzerinden yürümüşsünüz. Ben konu sahibine kpss çalış falan demedim tam tersi diyetisyen olarak kpss ile atanma şansının çok düşük olduğunu, başka yol denemesi gerektiğini söyledim.

Konu sahibi her an işi bırakacak gibi, mesleğini sevmediği izlenimi aldım, sevgilisi de ev hanımı olursun bir şey olmaz dediği için o yorumu yaptım. Burada herkes konu sahibine öğüt vermiş aklını kullansın diye, yine de kendisi bilir. Kadınlar erkekler gibi fiziksel zorluklara gelemiyor o yüzden kendi mesleklerini yapmaları şart. Gözü kapalı eş adayına güvenerek iş bırakılmaz

Ben artık kpss ihtimalini yok sayıyorum 2 senede bir bizim bölüm 95 ile kapatıyor çok zor ailem de atanana kadar çalış öyle evlilik lafını aç diyor. Yaş 26 ölme eşşeğim ölme
tamam da bunda sevgilinizin suçu ne?

o bölümü okuyan sizsiniz
atanamayan sizsiniz

işini sevmeyen de sizsiniz...

Ailesi kötü değil annesi de sürekli düğün lafı açıyor ben olmasam başkası olacak illa ki babasıyla çalışan tek insan o değil ama yine de insan tedirgin oluyor evet para derdimiz olmayacak vs ama bir yerde illa sıkıntı olacak insan anne babası ile anlaşamıyor

Diyetisyenliğe burun kıvırıyorsunuz kilolu kişiler ağlıyor diyorsunuz danışanlarla bile uğraşmak istemiyorsunuz, ingilizce öğretmenliğini beğenmiyorsunuz. Bomboş göründünüz bana buradan, bu kafayla çok mantıklı işler yapacaksınız eminim. Kendi düşen ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…