Evlenmek konusunda tedirginim

Yok sevgilim de üniversite okudu mesleği var zor bir bölüm şimdi de sürekli tatile gideriz zaten evi vs ayrı ailesinden

Yok ama bana gelip tepeden konuşacak seviyede değilsin diyetisyenliği değil obezite cerrahı ile çalışmak istemiyorum ama bu şartlarda bulacağım başka iş yok. Görüşmelere sürekli gidiyorum. 1.5 senedir de çalışıyorum yüksek lisans kpss aynı anda iş sosyal hayat. Bu ne nefret ya

Çünkü ailesi hayatımızda başrolde olacak babasının işi

Dietisyenligi secerken yemek yaramazligi olan insanlarla ugrasacaginiz bir gun olsun akliniza gelmedi mi? Sadece merakimdan soruyorum.
Obezite cerrahi ile çalışmak çok ama çok zor bir yerde tehlikeli bir şey sonuçta Ameliyat olmuş bir kişi var bu kişi ölse gitse sorumluluk üstümde. İş arıyorum bulduğum an çıkacağım

Çünkü ailesi hayatımızda başrolde olacak babasının işi
İşte herkes öyle olmuyor. Babası zaten başkasını çalıştırsa ona da maaş verecek. Herkes aynı değil. Ama sizin sevgiliniz o tipse onu siz bilirsiniz. Başka patronun nasıl olacağı, işe torpilli yeğenini alınca sizin eşinizi koyup kovmayacağı ne malum. Babası kovmaz en azından. Benim babamın işi dursa gidip neden başkasının yanında çalışayım ki...

Konu sahibi amiyane bir tabir olacak ama ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye. Ona yok, buna yok, üstüne milletin çabasını, mesleğini de küçümsüyorsunuz. Siz nesiniz ki derler adama. Diyetisyenliği okumuşsunuz ama resmen beceremem diye çalışamıyorsunuz. İnsanları verdiğiniz listelerle memnun edin siz de, bu sizin için çok zor bir şey değil. Sosyal medyada meslektaşlarınızı takip edin, alternatif şeyler deneyin, bir yol çizin kendinize, çabalayın. Bu kafayla olmaz. Yazık ediyorsunuz en verimli çağlarınıza. Birçok konuda avantajlısınız, değerlendirin bunları. Kimin bekarken 700 bin birikimi vardı ki?

Ben artık kpss ihtimalini yok sayıyorum 2 senede bir bizim bölüm 95 ile kapatıyor çok zor ailem de atanana kadar çalış öyle evlilik lafını aç diyor. Yaş 26 ölme eşşeğim ölme
Öyle de hayatını başka bir insana ve başka bir aileye endekslemek hiç doğru bir karar değil gibi.3,5 sene sonra bir sorun çıktı diyelim? O zaman ne yapacaksın? Kendi işini yapmadığın için deneyimin de olmayacak? Bu yaşa kadar ne yaptın diyecekler?.Bu evlilik meselesi olmasa sen ne yapacaktın? Buna göre davranmalısın bence.evliliğin garantisi mi var?Hem ev hanımı oldun diyelim? Bunalıma girmeyecek misin?. Karın tokluğuna yaşamak değil ki mesele?insanlar imalı imalı konuşacak, küçümseyecek. Keşke bu durumu daha erken analiz edip, ona göre bir B planı yapsaydın.ben öyle yapmıştım.baktım ilk okuduğum bölümden atanacakmış yok başka bir bölüm okudum 26 yaşında atandım.bir seçeneğe fazla kapılıp seneleri harcamışsın.evlendikten sonra kendi işime bakarım birşey farketmez diyorsan olabilir ama gördüğümüz üzere o iş pek öyle olmuyor.hem zihniyet açısından uzaklaşılıyor hem kaynana, elti, görümce çatışması derken günler gelip geçiyor.eee bir de sözde sürpriz hamileliği falan filan....ondan sonra 2 küçük çocukla bilmem ne yapabilir miyim cart curt.

Son düzenleme:
Obezite cerrahi ile çalışmak çok ama çok zor bir yerde tehlikeli bir şey sonuçta Ameliyat olmuş bir kişi var bu kişi ölse gitse sorumluluk üstümde. İş arıyorum bulduğum an çıkacağım
Aslinda kpss ile bir hastaneye atansaniz ya da üniversite hastanelerinde falan calissaniz daha rahat edersiniz diye dusunuyorum. Hastanelerde dietisyenlik oldukca rahat gozukuyor bi danisan olarak gozlemledigim kadariyla

Valla kusura bakmayın da biraz rahatsınız gibi. 26 yaşındayım ders çalışamam diyorsunuz. Ben 33 yaşımda bilgisayar mühendisiyken alan değiştirdim, yetmedi Almanya'ya taşındık sıfırdan Almanca öğrenmeye başladım. Şu an yeni iş alanımda burada iş arıyorum ama piyasa kötü diye geçici olarak alternatifler düşünüyorum, konuşma kafesinden, kurstan kursa koşuyorum. Benim yaşıtlarım TR'de müdür oldu, sıfırdan başlamak beni demoralize ediyor ama ben yatayım kocam bana baksın demiyorum.. İnsanlar 40 yaşında tıp okuyor, 26 ne ki. Kayınpederiniz muslukları kapatırsa o zaman burada konu açarsınız eve Dyson süpürge aldırtmayan kp, babasına gık diyemeyen kocam diye.

Bu insanlarin icinde olan sizsiniz. Illa sikinti olacagini dusunuyorsaniz siz atanmis olsaniz da sikinti cikacaktir zaten hic bosuna vakit kaybetmeyin.

Hangi alana kaydın pati?

Hangi alana kaydın pati?
Product Manager. Yazılımcı olunca her takımda en azından 5-6 kişi developer alınıyor ama ürün yöneticisi her takımda 1 kişi oluyor, bazı şirketlerde hiç yok. Zalando, Wolt tarzı bir firma değilse de Almanca beklentileri oluyor. Uluslararası firmaysa da rekabet çok fazla, bir de üstüne relocationla gelmek isteyenler de eklenince fena

Aynısını yazacaktım. Konu sahibinin geleceği bu bence. Gencecik yaşında ev hanımı, tamamen kocasının ailesine endeksli, kp'in kocasına az para verdiğini düşündüğü an kocasıyla kavgalara tutuşma potansiyeli olan ve buraya bol bol konu açma potansiyeli olan bir arkadaş. Evlendikten sonra çalışmaya niyeti yok, danışanlar ağlıyor falan bahane. Ailesi de kızlarını tanıdığı için önce bırakmak istemeyeceğin düzgün bir iş bul sonra evlen diyorlar.

Tek yapacağın şey var. Başka bir alanda iş hayatında olmaya devam etmek. Eğer gerçekten sevgilini seviyorsan bu şekilde olabilir. Kafaya taktiğin şey evlenince değişmez bu kesin. Kuzenim 2016 yılında 88 puan ile diyetisyenliğe atanmıştı. Vayy beee. Adalete bak. 89 puan al ve atanama. Atanma puanlarınız çok yüksek . Alımlarınız az. Ben olsam kesinlikle atanma ile uğraşmam. Ömür gidiyor. Atı alan Üsküdar'ı geçerken sen dersle boğuşursun.
Sevgilinle evlilik düşünüyorsan çalışma hayatını birakmaman gerek. Ailenle bu düşüncelerini paylaşmanı dilerim. Onlar daha ufuk açıcı olur. Çünkü tecrübeliler.

İkisi aynı şey değil sizinkinin bir sonucu var ama kpssnin yok daha fazla boş uğraşmak istemiyorum istediğim şehirler 98 99 kapatıyor ki ben de ikinci lisansımı okuyorum örgün bir tane de açıktan var. 89 aldım bu puanı almak kolay değil. Ben sadece atanmayı unuttum. Ama ailem de atanmama takık. Böyle bi adamla zaten sevgili olmam sevgilim gayet kazanıyor cebi ayrı evi arabası var kendi yaşıyor kendi payını harcıyor. Tek sıkıntım evlilik işte. Sevgili olmaya benzemiyor

Vay çok güzel bir hikaye Uydurmuşsun ama yanlış. Ben zaten uzun zamandır iş hayatındayım. İyi iki mağazada müdürlük ve amirlik yaptım. Çalışmayı düşünmüyorum da demedim. Böyle düşünsem şimdi de çalışmam. Herkes sadece kocayla var olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…