- 20 Ocak 2014
- 3.167
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
KatılıyorumBence Geç evlenmenin de kendine göre dezavantajlari var. Erken evlenmeninde..
O yüzden bulunduğunuz konum ve eş adayinin durumuna göre sizin de olgunluğunuza vs.. değişir bu durum.
Vay erken evlenip te mutlu olan ama benim çevremde bu yaşta evlilik yapanlar hep lise mezunu ev hanımı. Beklentilerin ona göredir senin kariyer vb beklentilerin yoksa kısa zaman içinde evlen.Nişanlım polis ben bu yıl okulu bitiriyorum geçim konusunda sorun olacağını sanmıyorum erken mi diye düşünüyorum sadece
ne ara birbirinizi tanıdınız?Hayır evlilik gibi değil normalde 9 10 ayda bi görüşüyorduk lisedeyken şimdi de ayrı şehirlerdeyiz
utançtan 3 snaiye gözleirne bakamadığınzı admala evlenip sevişme fikri normal mi geliyor?Ve daha gözlerine 3 saniye bakamam utanırım
kendin de çalış hizmetçi tutarsınız o yapar.kimse hayatini adamana değmez çok pişmanlık yaşarsın bu düşünceyleO şimdi bile hergün dışardan yemek yiyo düzeni yok çok üzülüyorum ondan bi tanısan çok iyi birisi hiç hatası olmadı bana karşı ben ona em iyisini yapmak istediğim için öyle düşünmüştüm ama bilemiyorum
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Canım ben evlenmeden öyle şeylere karşıyım evlenince alışmak daha uygun saçma saçma yorum yapmayın lütfen evliliğim ne anlamı kalıyone ara birbirinizi tanıdınız?
utançtan 3 snaiye gözleirne bakamadığınzı admala evlenip sevişme fikri normal mi geliyor?
bütü bence.
Evet 2012 de çıkmaya başladık14 yaşında mı başladınız?
Canım ben evlenmeden öyle şeylere karşıyım evlenince alışmak daha uygun saçma saçma yorum yapmayın lütfen evliliğim ne anlamı kalıyo
Tanışmak için illa her fırsatta buluşup bişeyler yapmak gerekmiyor yeteri kadar görüştük yüz yüze ve şuan sözlüyüz ailesini tanıyınca zaten kafamda bişeler beliriyo insanın şuan da da görüşüyoruz fırsat oldukça aile onayı var çünküne ara birbirinizi tanıdınız?
utançtan 3 snaiye gözleirne bakamadığınzı admala evlenip sevişme fikri normal mi geliyor?
bütü bence.
Benim anlamadığım 2012den bu yana nasıl 7 yıl geçti yahu çıkarma işlemini yanlış mı öğrettiler banaEvet 2012 yılından beri görüşüyoruz sadece 1 kere ayrıldık yani 7 yıldır tanışıyoruz 6 yoldur sevgiliyiz
Tanışmak için illa her fırsatta buluşup bişeyler yapmak gerekmiyor yeteri kadar görüştük yüz yüze ve şuan sözlüyüz ailesini tanıyınca zaten kafamda bişeler beliriyo insanın şuan da da görüşüyoruz fırsat oldukça aile onayı var çünkü
Çok yanlış düşünüyorsun canım.Tanımak için illa her fırsatta görüşmen gerekiyor.Hatta öyle olanlar bile aynı eve girince hiç tanıyamamışım diyor.Çok az tanıyıp çok emin konuşuyorsun.Öyle olmadığını anlatıyoruz sana tecrübelerimize dayanarak bizde.Tanışmak için illa her fırsatta buluşup bişeyler yapmak gerekmiyor yeteri kadar görüştük yüz yüze ve şuan sözlüyüz ailesini tanıyınca zaten kafamda bişeler beliriyo insanın şuan da da görüşüyoruz fırsat oldukça aile onayı var çünkü
Bak sana uzun uzun anlatayım evlerimiz yakın ama buluşmadık hiç bi şekilde evlerimizin arası 4 dakika bile değil ama buluşmak istemedik hem de birileri görür korkusu vardı sonra ben üniversite o üniversiteye gitti devam ettik ara ara yılda belki 1 ya da 2 kez görüşüyorduk yüz yüze sonra o atanınca sözlendik söylendikten sonra her fırsatta görüşmeye başladık anlatabildim mi utanıyorum bu benim yapım alışmam için sürekli yanımda olması gerek ve bu evlenince olurben zaten hadi git şimdi seviş demedim. 7 yıldır konuşuyosunuz ama 3 sn gözlerine bakınca utanıyosun, e ne alaka? nikah kıyılınca gökten rahatlık meleği inmeyecek yani. ayrıca zaten uzak mesafe anladığım kadarıyla. öyle aman aman sevgililikte yaşamamışsınız. birbirinizi tanımıyosunuz resmen. olgun değilsin bence bi süre uzak dur bu işlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?