- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Canım yorumları oku bi istersen 2012 de çıkmaya başladık ondan öncesi tanışma vs toplam 7 yıl açıklamıştım daha önceBenim anlamadığım 2012den bu yana nasıl 7 yıl geçti yahu çıkarma işlemini yanlış mı öğrettiler banane öğretmenliği okuyordunuz?
Sinema bikaç kez de avm de görüştük evlerimiz yakındı hep görüyordum markette yolda vs ama tanımıyor gibi yapıyoduk onun dışında telefonla konuştuk hep bu kadar ama ben ona o da bana o güveni ve samimiyeti verdi şimdide aynı şekilde çok şükürgörüşüyoruz dediğiniz napıyosunuz mesela, kafede filan mı oturuyosunuz? yani tam olarak ne yaşadınız? 7 senede kaç kere görüştünüz. lisede 9-10 ayda b,i görüşüyoduk demişisniz. totalde nasıl bi sevgililik oldu sizinki?
Bak sana uzun uzun anlatayım evlerimiz yakın ama buluşmadık hiç bi şekilde evlerimizin arası 4 dakika bile değil ama buluşmak istemedik hem de birileri görür korkusu vardı sonra ben üniversite o üniversiteye gitti devam ettik ara ara yılda belki 1 ya da 2 kez görüşüyorduk yüz yüze sonra o atanınca sözlendik söylendikten sonra her fırsatta görüşmeye başladık anlatabildim mi utanıyorum bu benim yapım alışmam için sürekli yanımda olması gerek ve bu evlenince olur
Sinema bikaç kez de avm de görüştük evlerimiz yakındı hep görüyordum markette yolda vs ama tanımıyor gibi yapıyoduk onun dışında telefonla konuştuk hep bu kadar ama ben ona o da bana o güveni ve samimiyeti verdi şimdide aynı şekilde çok şükür
Bilemiyorum saymadımtoplamda kaç kere görüştünüz o 7 yılda.
20?
Şuan sözlendik her fırsatta görüşüyoruz ve hiç bişe değişmedi çok iyiyiz her şey buluşma görüşme değil şimdide birbirimizi tanıma şansımız bar zatenyılda bir görüşebildiğin kişi ile sözlenme cesareti nerden geldi? yani ben anlamıyorum insanlar aynı evde yaşayınca zor tanıyolar sen daha görmeden etmeden bi de sözlenmeye kalkmışsın.
Bilemiyorum saymadım
Yanlış yoldasın. Sen bu adamı yeterince tanımıyorsun bile. buradaki konuları aç oku birçok kadın perişan halde "eşim bana böyle böyle bi kötülük yaptı ama çalışmıyorum işim gücüm param yok gidecek yerim yok lütfen yardım edin ortada kaldım" diyor. İşte böyle dememek için her ihtimale karşı çalışman gerekiyor.Bak sana uzun uzun anlatayım evlerimiz yakın ama buluşmadık hiç bi şekilde evlerimizin arası 4 dakika bile değil ama buluşmak istemedik hem de birileri görür korkusu vardı sonra ben üniversite o üniversiteye gitti devam ettik ara ara yılda belki 1 ya da 2 kez görüşüyorduk yüz yüze sonra o atanınca sözlendik söylendikten sonra her fırsatta görüşmeye başladık anlatabildim mi utanıyorum bu benim yapım alışmam için sürekli yanımda olması gerek ve bu evlenince olur
Buluşma derken markete gidiyorum gel bi göreyim tarzı olanlarla birlikte Yani orda da konuşma yok yabancı gibi davranıyorduk anlamasınlar diye toplam 40 felandı ne bileyim ama şimdi öyle değil her fırsatta görüşüyoruz ve birbirimizi tanıyoruz zatenyani tabi ki kimse saymamıştır. ama aşağı yukarı bişey söyleyebilirsin. şu şu aralıkta gbi.
Haklısınız doğruYanlış yoldasın. Sen bu adamı yeterince tanımıyorsun bile. buradaki konuları aç oku birçok kadın perişan halde "eşim bana böyle böyle bi kötülük yaptı ama çalışmıyorum işim gücüm param yok gidecek yerim yok lütfen yardım edin ortada kaldım" diyor. İşte böyle dememek için her ihtimale karşı çalışman gerekiyor.
Sanıyor musun ki bu kadınlar sevgilim çok kötü birisi diyerek evlendi. Hepsi çok aşıktı hepsi çok iyiydi. Ama hayat neler getirecek bilemiyorsun işte.
Buluşma derken markete gidiyorum gel bi göreyim tarzı olanlarla birlikte Yani orda da konuşma yok yabancı gibi davranıyorduk anlamasınlar diye toplam 40 felandı ne bileyim ama şimdi öyle değil her fırsatta görüşüyoruz ve birbirimizi tanıyoruz zaten
Ve böyle tanıyamassın desen bile uzun süredir sözlüyüz aileler çok mutlu yanlış olan bişe yok şimdilik ve beni hiç üzmediyani tabi ki kimse saymamıştır. ama aşağı yukarı bişey söyleyebilirsin. şu şu aralıkta gbi.
Kardeş sana göre saçma olabilir ben her fırsatta evden çıkabilen birisi değildim şartlar onu gerektirdi şuan da bi sorun yok neyse sağol iyi akşamlrşuradaki saçmalığı gören bi ben miyim yahu. valla çok ilginç yani.
Kardeş sana göre saçma olabilir ben her fırsatta evden çıkabilen birisi değildim şartlar onu gerektirdi şuan da bi sorun yok neyse sağol iyi akşamlr
Canım davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler. Bak benim 4 yıllık bi ilişkim oldu başlarda her şey mükemmeldi ben bunla evlenirim falan diyodum ama öyle olmuyomuş çok fazla vakit geçirmeye başladık ben onda kaldım vs ve cidden aynı evde kaldığında tanıyosun gerçekten bi adamı. Bir arkadaşım 5 yıllık sevgilisiyle evlendi şu 3 ayda tanıdığım kadar tanımamışım 5 yılda diyor. Gerçek yüzünü aynı evde kalınca çok zaman geçirince anlıyosun. 7 yılda toplasan 20 kez görüşmemişsiniz ve evlenince anlicam şimdi utanıyorum görüşmeye diyosun. Evlenince anlarsın doğru ama iş işten geçmiş olur. Şimdiden çok görüş tanı gerçekten sonra kararın netleşir emin ol.Bilemiyorum saymadım
Yukarıda belirttim ben bana bırakıyor ama çalışmasan daha iyi diyor Yani bana bağlı..ailem üstüne düşen görevi yaptıktan sonra gerisini bana bırakırpeki aileniz bu evlenme mevzusuna, sözlünün sana çalışma demesine ve senin buna sıcak bakmana ne diyor?
Yukarıda belirttim ben bana bırakıyor ama çalışmasan daha iyi diyor Yani bana bağlı..ailem üstüne düşen görevi yaptıktan sonra gerisini bana bırakır
valla aile de ilginç. ne diyelim. evlen madem de gör.
ilginç olan bişe yok hayırlı akşamlarvalla aile de ilginç. ne diyelim. evlen madem de gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?