Evlenmem için erken mi sizce

Kimine göre erkendir kimine göre tam zamanıdır bu biraz kişinin olgunluğu ulaşabilirsiniz alakalı diye düşünüyorum ben evlendiğinde 22 yaşındaydım eşimde öyle bizim icin erken değildi mesela

Benim anlamadığım 2012den bu yana nasıl 7 yıl geçti yahu çıkarma işlemini yanlış mı öğrettiler bana ne öğretmenliği okuyordunuz?
Canım yorumları oku bi istersen 2012 de çıkmaya başladık ondan öncesi tanışma vs toplam 7 yıl açıklamıştım daha önce

Sinema bikaç kez de avm de görüştük evlerimiz yakındı hep görüyordum markette yolda vs ama tanımıyor gibi yapıyoduk onun dışında telefonla konuştuk hep bu kadar ama ben ona o da bana o güveni ve samimiyeti verdi şimdide aynı şekilde çok şükür

yılda bir görüşebildiğin kişi ile sözlenme cesareti nerden geldi? yani ben anlamıyorum insanlar aynı evde yaşayınca zor tanıyolar sen daha görmeden etmeden bi de sözlenmeye kalkmışsın.

toplamda kaç kere görüştünüz o 7 yılda.

20?

yılda bir görüşebildiğin kişi ile sözlenme cesareti nerden geldi? yani ben anlamıyorum insanlar aynı evde yaşayınca zor tanıyolar sen daha görmeden etmeden bi de sözlenmeye kalkmışsın.
Şuan sözlendik her fırsatta görüşüyoruz ve hiç bişe değişmedi çok iyiyiz her şey buluşma görüşme değil şimdide birbirimizi tanıma şansımız bar zaten

Yanlış yoldasın. Sen bu adamı yeterince tanımıyorsun bile. buradaki konuları aç oku birçok kadın perişan halde "eşim bana böyle böyle bi kötülük yaptı ama çalışmıyorum işim gücüm param yok gidecek yerim yok lütfen yardım edin ortada kaldım" diyor. İşte böyle dememek için her ihtimale karşı çalışman gerekiyor.

Sanıyor musun ki bu kadınlar sevgilim çok kötü birisi diyerek evlendi. Hepsi çok aşıktı hepsi çok iyiydi. Ama hayat neler getirecek bilemiyorsun işte.

yani tabi ki kimse saymamıştır. ama aşağı yukarı bişey söyleyebilirsin. şu şu aralıkta gbi.
Buluşma derken markete gidiyorum gel bi göreyim tarzı olanlarla birlikte Yani orda da konuşma yok yabancı gibi davranıyorduk anlamasınlar diye toplam 40 felandı ne bileyim ama şimdi öyle değil her fırsatta görüşüyoruz ve birbirimizi tanıyoruz zaten

Haklısınız doğru

şuradaki saçmalığı gören bi ben miyim yahu. valla çok ilginç yani.

Kardeş sana göre saçma olabilir ben her fırsatta evden çıkabilen birisi değildim şartlar onu gerektirdi şuan da bi sorun yok neyse sağol iyi akşamlr

peki aileniz bu evlenme mevzusuna, sözlünün sana çalışma demesine ve senin buna sıcak bakmana ne diyor?

Bilemiyorum saymadım
Canım davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler. Bak benim 4 yıllık bi ilişkim oldu başlarda her şey mükemmeldi ben bunla evlenirim falan diyodum ama öyle olmuyomuş çok fazla vakit geçirmeye başladık ben onda kaldım vs ve cidden aynı evde kaldığında tanıyosun gerçekten bi adamı. Bir arkadaşım 5 yıllık sevgilisiyle evlendi şu 3 ayda tanıdığım kadar tanımamışım 5 yılda diyor. Gerçek yüzünü aynı evde kalınca çok zaman geçirince anlıyosun. 7 yılda toplasan 20 kez görüşmemişsiniz ve evlenince anlicam şimdi utanıyorum görüşmeye diyosun. Evlenince anlarsın doğru ama iş işten geçmiş olur. Şimdiden çok görüş tanı gerçekten sonra kararın netleşir emin ol.

peki aileniz bu evlenme mevzusuna, sözlünün sana çalışma demesine ve senin buna sıcak bakmana ne diyor?
Yukarıda belirttim ben bana bırakıyor ama çalışmasan daha iyi diyor Yani bana bağlı..ailem üstüne düşen görevi yaptıktan sonra gerisini bana bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…