Evlenmem için erken mi sizce

Kendin ve nisanlin evliligi yurutebilecek olgunlukta iseniz tabiki evlenebilirsiniz.burda herkese karsi bi kriter belirleyip beklemek sacma olur.kimisi var 30 yasinda akli hala bi karis havada.ben esim icin keske bi 5 sene once fln tanisip evlenseydik diyrm hep.26 da evlendim :)

Ay ne güzel:) Allah bozmasın

Mesleğini eline al yani kpssye çalıs atan sonra evlen elinde paran olmayınca herkes seni ezer en azından paran olursa aldatsa veya baska bir sey olsa cekip gidersin ama işin paran olmazsa dizini kirip evde oturur ve ona muhtac duruma gelirsin

Bence hicbir evliligin garantisi yok. Tek katildigim nokta meslek sahibi olmak bir kadin icin gerekliliktir. O da calismak istemiyorum denen insana bir sey yapilamaz. Fakat 30 unda da evlensen 40 inda da 20 inde de ayni hayal kirikligiyla karsilasabilirsin.

Evet 2012 yılından beri görüşüyoruz
2012 den 2017 ye yedi yıl hesaplayamayan tek kişi ben miyim

Bence mesleğini eline al, hatta birkaç yıl gez toz Eğlen. Evliliğin sorumluluğunu alınca bunları istediğin gibi yapamayacaksın zaten. Hayatın yarı yarıya kısıtlanacak. Üstüne bu aceleyle bir de çocuk yaparsın oldu olacak. Sonra da tüm hayatın ipotek.

Isabetli karar vermissin calismamak istemekte.Zaten su kafa yapisiyla sen ogretmenlik meslegini icra edemezmissin.Evlenmenizde de bir mahsur yok.Bitirebilirsen okulu evlenin tabi.21 yasinda baska ne isin olabilir ki :)

merhaba öncelikle, simdi söyle güzel kardesim..
cekecegin varsa yasin bir önemi yok. otuzunda evlen kesinlikle kocanla problem yasamazsin da diyemez kimse.
Hayat bu her dönemin farkli zorluklari var, bunu bastan bilip cesaretli ve de sabirli olmak gerek.
Kendimden örnek vereyim erken evlendim evet 21 yasinda. bile isteye evlendim, bir de yurt disina geldim. Egitim alsam bile sosyal cevremdeki insanlarin beyninde fosfor kalmamasi nedeniyle epey bir sorun yasadim, yasattilar. Kaynanam da oldu, naber en cici kismi bu zaten.
zorluklar yasadik ama biz birbirimizle de büyümüs, olgunlasmis olduk. Biz her gecen gün daha güclü bir bagla baglaniyoruz, bes senedir evliyim iki de cocuk yaptim, esim ilk zamanlarda öküzlük de yapti ama sansima iyi yönde olgunlasti.
Kimin hatalari olmuyor k.., Ha en büyük eksisi kariyer yapamadim, cocuklari büyüttükten sonra baslayacagim.
Kadin olarak dogduk zaten illa bir yerde zorlanacaksak bu da kadin oldugumuz icin, tasidim dogurdum emzirdim derken kendimden kayli ödün verdim. Ha herkes anneligi farkli yasar ama benim gercegim bu. Kendi hayatimdan caldim evlatlarim icin. Bes yil sonra olsa yine aynisini yapardim, on yil da olsa.
Ben kendimi kariyerimi bekleteduruyorum. Esim de calismami, kendime zaman ayirmami cok istiyor. Tek maasla da pasalar gibi gecindigimiz icin ben bes yildir ev hanimi cocuklu bir kadinim.
Aslinda ben cok iyi bir örnegim. Bir de bu tarafini gör. Ama cevremde bu mutlulugu yakalayamaya cok insan var. Herkes benim gibi diyemecegim. O yüzden kimseye erken evlen diyemem.
Ha bekleyince daha cok olgunlasirsin ise girip calisirsin o güzelligi var, ki hayli büyük bir artidir bu.
Bir de ben zaten yemek yapmasini bilmezdim evlenirken, esim yapamayacagimi düsünürdü hatta. Bizim icin evlenmek icin tek sebep beraber uyumak kokumuzu icine ceke ceke. Her gün sarilmak( cocuklar girdi araya =)
Yani ask icin, yakinlik icin evlenmek zorundaydik da evlendik. Yemek yapayim diye evlenmek sacma geldi bana. Özlüyorum seviyorum desem yine anlarim. Ama esim yurt disinda yasiyor olmasaydi bu kadar erken evlenmezdik düzenli bulusur sabrederdik acikcasi. Ben de calismis olurdum. Bilmem aciklayici oldu mu.

2012 de çıkmaya başladık tanışmayla birlikte 7 yıl yani.. sağol teşekkürler

Benim kızkardeşim de 15 yaşından beri sevgilisi olan kişiyle evli.
8 sene çıktılar,nişanlılık da içinde..
8 senedir de evliler..
Maşallah Allah bozmasın çok mutlular,ikizleri var

Hayırlısı hakkında canım..

Geçim sorun değil derken? Mesleklerinizi elinize alıp, işlerinize başladınız mı yani?

Ay amin çok teşekkürler:)

Hayatının aşkıyla yollarınız çok erken kesişmiş.
Tercihen 25'ten sonra ciddi bir ilişki düşünmeye başlamalı.. Gezip tozmalı,eğlenmeli o yaşlara kadar..
Keşke mesela sevgilinle daha ileriki yaşlarda tanışmış olsaydın değil mi..
Ama senin durumunda sonu zaten evlilik olacaksa ve ev geçindirmek de sorun olmayacaksa,evlenebilirsin tabii ki..
Inşallah çok mutlu olursun..

Son düzenleme:
Nişanlım polis benim bu yıl bitiyor
Ne güzel, geriye sizin meslek sahibi olmanız kalmış.. Sizde işe girin mutlaka.. Daha sonra evlenirsiniz.. Polislerin geçimi de öyle kolay değil.. Ayrıca çalışmazsanız o isteyken baya sıkılıp, eşinize sararsınız, sonrasında evlilik aşkı öldürüyor hissine kapılırsınız ikinizde.. Çok gençsiniz.. Zaten 7yıldır devam ediyormuş.. 2 yıldan birşey olmaz

Herkes gez toz diyor da kocayla gezilmiyor mu onu anlayamadım. Ben 24 te evlendim 3 yıldır görüşüyorduk aynı okulda. İyi tanidigimi düşündüm. mesleğimi elime aldım atandım ve üç ay sonra evliydim. Çünkü kocamdan uzak kalmaya dayanamıyordum onu ozluyordum. İyi ki evlenmisim. Birlikte gezip tozuyoruz birlikte yaşıyoruz her şeyi birlikte eve geç dönüyoruz birlikte uyukluyoruz akşamları... Keşke şartlar müsait olsa da daha erken evlenseymisim.
Ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Evlendikten sonra değişen adamlar yok değil mi var. Ama bunun erken evlenmekle geç evlenmekle ne ilgisi var? Böyle bir şey 30 yaşında da başına gelebilir. Eğer ikiniz de kendinizi hazır hissediyosaniz birbirinizi yeterince tanidiginizi düşünüyorsanız evlenin. Yine de tavsiyem okulunu bitir. sozlun polismis yeterince yardımı olamaz sana. Anne evindeki gibi rahat olamayacaksin ev işleri sana bakacak. Derslerinle ilgilenmekte zorlanirsin. Artık öğretmen ataması zor olduğu için de kpss çalış diyemeyeceğim anladığım kadarıyla pek de gözün yok. Yine de çalışırsan eşine de yardım etmiş olursun ileride çocuklarına da daha iyi bir gelecek hazırlamış olursun. İlla öğretmen olmak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…