- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Mezun olmama gibi bişe yok canım yanlış anlamışsın :) hayırlısı diyelim:)valla ben 23 yaşımdayım annem beni ne emeklerle okutuyor şimdi desem ki "anne ben mezun olmadan evlenip evde oturucam kocam bana bakıcak" annem beni komaya sokar
Ay ne güzel:) Allah bozmasınKendin ve nisanlin evliligi yurutebilecek olgunlukta iseniz tabiki evlenebilirsiniz.burda herkese karsi bi kriter belirleyip beklemek sacma olur.kimisi var 30 yasinda akli hala bi karis havada.ben esim icin keske bi 5 sene once fln tanisip evlenseydik diyrm hep.26 da evlendim :)
Evet 2012 de çıkmaya başladık
2012 den 2017 ye yedi yıl hesaplayamayan tek kişi ben miyimEvet 2012 yılından beri görüşüyoruz
2012 de çıkmaya başladık tanışmayla birlikte 7 yıl yani.. sağol teşekkürler2012 den 2017 ye yedi yıl hesaplayamayan tek kişi ben miyim
Bence mesleğini eline al, hatta birkaç yıl gez toz Eğlen. Evliliğin sorumluluğunu alınca bunları istediğin gibi yapamayacaksın zaten. Hayatın yarı yarıya kısıtlanacak. Üstüne bu aceleyle bir de çocuk yaparsın oldu olacak. Sonra da tüm hayatın ipotek.
Geçim sorun değil derken? Mesleklerinizi elinize alıp, işlerinize başladınız mı yani?Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Ay amin çok teşekkürler:)Benim kızkardeşim de 15 yaşından beri sevgilisi olan kişiyle evli.
8 sene çıktılar,nişanlılık da içinde..
8 senedir de evliler..
Maşallah Allah bozmasın çok mutlular,ikizleri var
Hayırlısı hakkında canım..
Nişanlım polis benim bu yıl bitiyorGeçim sorun değil derken? Mesleklerinizi elinize alıp, işlerinize başladınız mı yani?
Ne güzel, geriye sizin meslek sahibi olmanız kalmış.. Sizde işe girin mutlaka.. Daha sonra evlenirsiniz.. Polislerin geçimi de öyle kolay değil.. Ayrıca çalışmazsanız o isteyken baya sıkılıp, eşinize sararsınız, sonrasında evlilik aşkı öldürüyor hissine kapılırsınız ikinizde.. Çok gençsiniz.. Zaten 7yıldır devam ediyormuş.. 2 yıldan birşey olmazNişanlım polis benim bu yıl bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?