Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

seren serengil yüzüğü gelinliği bile kendi alıyor ayoll.ayrıca evinde yan gelip yatıyor adamlar.öyle sevgili ya da koca alacağıma kel bir vefalı muhabbet kuşu alır beslerim daha iyi

Bence istemiyorsanız çocukta düşünmeyin. Sizden daha iyi bilecek degil kimse. Cocuk cok büyük sorumluluk heleki bu zamanda. Illaki herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, istemek zorundada değil. Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.

Ben tek başıma da doğurup bakarım ama bebemizin iyiliği için evlenmeliyiz desin

Yalnız warrior princess paylaşmış, konu sahibi kendini topaç yapmayacak normal adam bulamıyormuş. Hem de mumla aradığı halde!!!!
Önce adam bulma taktiği verirsen daha iyi olur bence

Iste bi amca gelmis 2 cocuklu, bi de baska biri gelmis parasini pulunu hortumlamis, ama hepsi tapiiyii buğa
ayy sahi mi içim rahatladı.yoksa bana niye böyle adamlar akın etmedi zamanında el üstünde tutann sevgi pıtırcıkları saçan diye depresyona girecektim az daha.

Yalnız warrior princess paylaşmış, konu sahibi kendini topaç yapmayacak normal adam bulamıyormuş. Hem de mumla aradığı halde!!!!
Önce adam bulma taktiği verirsen daha iyi olur bence
Ben çogzel manken gibimsi bir kadın olduğum için bulma konusunda taktiğim yok. Onun taktiğini çirkinler versin

seren serengil yüzüğü gelinliği bile kendi alıyor ayoll.ayrıca evinde yan gelip yatıyor adamlar.öyle sevgili ya da koca alacağıma kel bir vefalı muhabbet kuşu alır beslerim daha iyi
Şeyi izledin mi tohmayı yalandan telle konuşuyor, sonra birden tel çalıyor djjdjd yalandan emir veriyor zeytini şuraya şu kadar satıb hxjdhdh

Ben çogzel manken gibimsi bir kadın olduğum için bulma konusunda taktiğim yok. Onun taktiğini çirkinler versin
Kocam illa evlenelim diye Klasik Türk Erkeği taktikleri uyguladı bana Benim gibi modern bir kadın nasıl yedi bu taktikleri bilmiyorum

Şeyi izledin mi tohmayı yalandan telle konuşuyor, sonra birden tel çalıyor djjdjd yalandan emir veriyor zeytini şuraya şu kadar satıb hxjdhdh
tohmasını bilMem mi.adamların sadece adı değişiyor ama hikaye hep aynıı.hatta kendisi evli erkeklerle beraber olan kadınlara da düşmandır şiddetle eleştirir ama konu kankası Ece olunca ayyy o çok üzgünnn adamın kırkını bile göremez ölür üüüüü diye ağladı programında yahuu.bdv valla daha saf daha temiz bunların yanında

Boşanmış cocuklu adamların sana tapması çok da şasilacak birsey değil bulmuşlar baktıracak insan taparlar tabi neyse 32 geç değil bende 32 de evlendim ama 25 den beri sevgiliydik

2 çocuklu amca iyidir yaf, burda neden taşlamışlar anlamadım 2. eş arayan evli herifler daha ponçik oluyor

2 çocuklu amca iyidir yaf, burda neden taşlamışlar anlamadım 2. eş arayan evli herifler daha ponçik oluyor
Hepimiz kısgançç kadınlarız itiraf edelimm.böyle sevilmediğimiz için gözümüz döndü konuda ondan saydırıyoruzz.

Ben vereyim.
Metro girişine cuma günü gelinliğiminlen oturup, ALLAH'ını seven üzerime koca atsın dedim.
Kocam cebinden önce tek taşı çıkardı mendile attı.
Sonra da tümden mendilin üzerine oturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…