- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Ben tek başıma da doğurup bakarım ama bebemizin iyiliği için evlenmeliyiz desinAma bebe için evlenmeye kalkarsa cool ve özgür kadın imajı sarsılır
Klasik Türk kızı derler sonra ıyy.
seren serengil yüzüğü gelinliği bile kendi alıyor ayoll.ayrıca evinde yan gelip yatıyor adamlar.öyle sevgili ya da koca alacağıma kel bir vefalı muhabbet kuşu alır beslerim daha iyiNe istediğini bilmiyorsun.
He birde 100 kısmet geliyor heaklıma ne geldi knk bilio musun ? Seren serengil de öyle diyordu erkekler benlenn çoook evlenmek istiyor diye hdjdjdj Sonunda adamlar kaçacak delik arıyordu. Senlen alakası yok öylesinee aklıma geldiiiiğ. Bu arada sen klasik türk kezbanı değilsin tamam cağnım. Ama o zaman nedir bu bebeğim olmazsa falan tribi ? Coolsan cooluğunu bilemelisin ::
aaa evlenmeden olmaz mı dedinizz?hemen linçleyelimmmmmBende evlenmeden olmaz dedim ,adam mecbur evlendi. Bebek işine girmek sakat ,aldır istemiyorum falanda diyebilirdi . O riske giremezdim
Ben tek başıma da doğurup bakarım ama bebemizin iyiliği için evlenmeliyiz desin
ayy sahi mi içim rahatladı.yoksa bana niye böyle adamlar akın etmedi zamanında el üstünde tutann sevgi pıtırcıkları saçan diye depresyona girecektim az daha.Iste bi amca gelmis 2 cocuklu, bi de baska biri gelmis parasini pulunu hortumlamis, ama hepsi tapiiyii buğa
Ben çogzel manken gibimsi bir kadın olduğum için bulma konusunda taktiğim yok. Onun taktiğini çirkinler versinYalnızwarrior princess paylaşmış, konu sahibi kendini topaç yapmayacak normal adam bulamıyormuş. Hem de mumla aradığı halde!!!!
Önce adam bulma taktiği verirsen daha iyi olur bence
Hepiniz mutsuz ve cirkinsiniz . O yüzden beklerimaaa evlenmeden olmaz mı dedinizz?hemen linçleyelimmmmm
bu konu psikolojimi bozdu.depresyon pijamamı giyip yorgan altına giriyorum şimdi.fon da da şarkım:bir kedim bilemmm yok anlıyormusunnn hadi gülümseeeeHepiniz mutsuz ve cirkinsiniz . O yüzden beklerim
Şeyi izledin mi tohmayıseren serengil yüzüğü gelinliği bile kendi alıyor ayoll.ayrıca evinde yan gelip yatıyor adamlar.öyle sevgili ya da koca alacağıma kel bir vefalı muhabbet kuşu alır beslerim daha iyi
Kocam illa evlenelim diye Klasik Türk Erkeği taktikleri uyguladı banaBen çogzel manken gibimsi bir kadın olduğum için bulma konusunda taktiğim yok. Onun taktiğini çirkinler versin
Çiçekli balonlu evlenme teklifi de almışsındır sen kesin... ıyyyy iyrençKocam illa evlenelim diye Klasik Türk Erkeği taktikleri uyguladı banaBenim gibi modern bir kadın nasıl yedi bu taktikleri bilmiyorum
tohmasını bilMem mi.adamların sadece adı değişiyor ama hikaye hep aynıı.hatta kendisi evli erkeklerle beraber olan kadınlara da düşmandır şiddetle eleştirir ama konu kankası Ece olunca ayyy o çok üzgünnn adamın kırkını bile göremez ölür üüüüü diye ağladı programında yahuu.bdv valla daha saf daha temiz bunların yanındaŞeyi izledin mi tohmayıyalandan telle konuşuyor, sonra birden tel çalıyor djjdjd yalandan emir veriyor zeytini şuraya şu kadar satıb hxjdhdh
Boşanmış cocuklu adamların sana tapması çok da şasilacak birsey değil bulmuşlar baktıracak insan taparlar tabineyse 32 geç değil bende 32 de evlendim ama 25 den beri sevgiliydik
Hepimiz kısgançç kadınlarız itiraf edelimm.böyle sevilmediğimiz için gözümüz döndü konuda ondan saydırıyoruzz.2 çocuklu amca iyidir yaf, burda neden taşlamışlar anlamadım 2. eş arayan evli herifler daha ponçik oluyor
Ben vereyim.Ben çogzel manken gibimsi bir kadın olduğum için bulma konusunda taktiğim yok. Onun taktiğini çirkinler versin
vaşşşş duyduğum en romantikkk evlenme teklifiiiiiiBen vereyim.
Metro girişine cuma günü gelinliğiminlen oturup, ALLAH'ını seven üzerime koca atsın dedim.
Kocam cebinden önce tek taşı çıkardı mendile attı.
Sonra da tümden mendilin üzerine oturdu.
Bence de ilkinde yaptıkları hataları yapmıyorlar . İlki kaçtı bu kaçmasın modunda2 çocuklu amca iyidir yaf, burda neden taşlamışlar anlamadım 2. eş arayan evli herifler daha ponçik oluyor
Dur daha romantiğini diyeyim.vaşşşş duyduğum en romantikkk evlenme teklifiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?