- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Vay be ne taktikler varmış da haberimiz yokmuş. Türk filmlerinde kalmadı mı bu taktikler zira artık kadınlar erkeklere muhtaç değil.Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Bir bu bir de "seni rüyamda gördüm" taktiğini kimse yemiyorBu da bana ait değil iş yerinden bi kız için yazmıştım
Neyse bi daha sadece kendim için yazayım yoksa bi soru sorunca hemen geçmişe bakılıyor ana ne fenasınız siz
siz kendinizi dışardan "cool" görüyorsunuz sanırımNe güzel tek başarınız tebrikler :)
Benim değil konular, neyse öyle inanın bana bişi olduğu yok sonuçta :)Konularina baktimda birazsu 40 li yaslarda bi sevgilin varmis 2 cocuklu aldatilmis vs. Yani tapan tipler bunlar mi birinede 50-60 borc vermissin filan. Yani bana biri o kadar para verse bende baya
Konularina baktimda birazsu 40 li yaslarda bi sevgilin varmis 2 cocuklu aldatilmis vs. Yani tapan tipler bunlar mi birinede 50-60 borc vermissin filan. Yani bana biri o kadar para verse bende baya
Iyide bajim, senin rumuzun altinda olan konular kimin olacakBenim değil konular, neyse öyle inanın bana bişi olduğu yok sonuçta :)
Agauahah konular onu degilmis, kuzeni yazmis sanirim
Tiksindimbeni bozdun
Nihayet biri daha benle aynı fikirdeymiş.Tiksindim
Ben mesela evde kaldımHepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek ya
Çünkü keyifli bir hayatım var, geziyorum,tozuyorum,canım istiyor bilet alıp uçuyorum... Bana böyle diyen sanki kendi hayatinda benden daha mı mutlu? Daha duymadım böyle cumle ama ters ters konuşup onu kendi yaşadığı hayatı sorgulatabilirim,eger duyarsam.Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar.
Yaş olmuş 32Tamam arkadaşlar bazılarınızın damarına bastım :) linçleyenler linçlesin, abla gibi tavsiye vermek isteyenleri dinlicem.
Ay çok üzüldümmSiz öyle yaptınız demek ki hm yok benim tarzım değil
Kendi kendine asılsız iftiralar atıyorsun ondan cevap veriyordum,bu son mesaj zaten sana bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?