Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Vay be ne taktikler varmış da haberimiz yokmuş. Türk filmlerinde kalmadı mı bu taktikler zira artık kadınlar erkeklere muhtaç değil.

Kendinize de bunu hatırlatın. Adamlarla resmen evlenmek için evleneceksiniz. Sevseniz ay may demezsiniz. Takarsınız yüzüğü en kötü ileride ayrılırız. Ama ben şu anlık bu adamla bir ömür görürüm dersiniz.

Bu da bana ait değil iş yerinden bi kız için yazmıştım

Neyse bi daha sadece kendim için yazayım yoksa bi soru sorunca hemen geçmişe bakılıyor ana ne fenasınız siz
Bir bu bir de "seni rüyamda gördüm" taktiğini kimse yemiyor

Ne güzel tek başarınız tebrikler :)
siz kendinizi dışardan "cool" görüyorsunuz sanırım
kimden örnek aldınız olduğum yerdeki insanları aşağılarsam
toplumdaki insanlar gibi yaşamazsam falan çok havalı olurum
evlenmiş ve çocuklu olan kadınlara bakar ıyyy erkeğin peşinden koşmuş evlenmiş derim başarısız bulurum diye mi düşünüyorsunuz
keşke şunu yaparken altını doldursanız NASA da falan araştırmacı doktorasını yapmış evlenmeyip yeni bir şey keşfetmiş biri misiniz? İnsanlık yararına sizin başarınız nedir mesela

Konularina baktimda biraz su 40 li yaslarda bi sevgilin varmis 2 cocuklu aldatilmis vs. Yani tapan tipler bunlar mi birinede 50-60 borc vermissin filan. Yani bana biri o kadar para verse bende baya
Benim değil konular, neyse öyle inanın bana bişi olduğu yok sonuçta :)

Benim değil konular, neyse öyle inanın bana bişi olduğu yok sonuçta :)
Iyide bajim, senin rumuzun altinda olan konular kimin olacak yarin cikio bu konuda benim degil dersin.

Ne demek bana bisey oldugu yok yavrum konuyu akil istemek icin acmadin mi?

Bu konuyu açtığınız gore
Her ne kadar yok deseniz de var içinizde bişiler . Hıc kusura bakmayın .
İstemem yan cebime koy misali.

Neyse cocuk konusuna geleceğim,

Evet, çocuk cok geç yapilmamali cunku
Hem gebelik sorunlu oluyor yaştan dolayı. Hem de çocuğa enerji bakımından yetersiz kalınabılıyor.

Şu kısım beni cok rahatsız etti.

“Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)”

Bir kadın olarak kelimelerinizi dogru kullanmanızı öneririm.

Konuya yorumum, nasıl ne şekilde mutluysanız onu yapın. Bazı durumlar size göre değilse değildir, çevredekilerin söyledikleri pekde mühim değil. Cocuk dogurunca gelip kendileri gelip bakmayacak sonucta, hazır değilseniz evlenmezsiniz, cocuk yapmazsınız, ne mutsuz bir evlilik yaşarsınız nede mutsuz bir çocuk yetişir.

Kendime benzettim. Benim de hep sevgililerim birbirinden ponçik,yerde su birikintisi varken kucaginda yolun karşısına kadar götüren insanlar olmuslardir.
Ama bir noktada hep ilişkimi sabote ediyp ayriliyorum.
çünkü bekarligi, flört etmeyi seviyorum ve büyüük bir sorumluluğun altına gitmek istemiyorum.
Yaşıt sayılırız,ben de 30'um.
Ama kimse bana böyle cümleler kuramiyor.
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar.
Çünkü keyifli bir hayatım var, geziyorum,tozuyorum,canım istiyor bilet alıp uçuyorum... Bana böyle diyen sanki kendi hayatinda benden daha mı mutlu? Daha duymadım böyle cumle ama ters ters konuşup onu kendi yaşadığı hayatı sorgulatabilirim,eger duyarsam.
Bence siz de insanların salak salak yorumlar yapmasına engel olun. Siz kimsenin hayatına hadsizce burnunuzu sokmuyorsaniz, ne bileyim evli insana 'bebek doğur da sevelim' demiyorsaniz, milletin anneligini elestirmiyorsaniz kimse sizin hayatınıza karışamaz.
Benim ailede iki kuzenim var,biri kadın biri erkek.
İkisi de bu sene kırk yaşına girecekler,bekar...
Çok çok çok nadirdir ki birisi onların bekarligina laf edecek. İkisi de halinden gayet mutlu çünkü. Aynı şekilde evlenip boşanıp kirklarinda yine yalnız ve mutlu olan kuzenlerim de var... Ne evlilikmis arkadaş, hazır olan evlensin. Aallah mesut etsin.
Ama insan sırf laf olsun diye, aman ya anne olmak istersem diye evlenir mi?
Öyle evlenenler çok var, okuyoruz sayfa sayfa BDVde

Neyse sizi harekete geçirdiysem ne mutlu :). Yaptıklarınızı yüzünüze vurdum, çıldırdınız. Küçükken de marketten sakız çalmıştım onu da ekleyelim anca soğursunuz :)

Beni etkilemiyorsunuz.Kıskançlığınızın boyutunu burda kusuyorsunuz :) daha da yazmayacağım kötü yorumlara cevap

Güzel tavsiye verenlere teşekkürler ama tavsiyelerinizi dinlicem

Evlilik düşünülmez düşündürülür. Demek ki size evlilik düşündürecek kadar seveceğiniz biri çıkmamış karşınıza. Hazır değilseniz hiç kafa yormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…