- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.455
- 448
Onu hiç sorma arkadasım yaa.Gercekten cok doğru facebook cıktı benim bunalımım daha da arttı zaten.Lİse arkadaslarımın cocuklarını gördükce daha beter oluyorum.Normalde iş güç derken insan o kadar kafaya takmıyor da,facebook da daha cok hatırlıyor hayatta bazı duyguları tatmak için gec kaldığını.Ne bilim Allah büyük.Umarım bu topikte ne kadar dertli varsa bu konuda düğün hazırlıkları kısmında hep beraber gülüp eğlenmek nasip olur bizlere..Amiiiinn
konu sahibi geldi :) eee nevar ne yok? konuyu actigimdan beri bi gelisme var mi sizlerde?
hala beklemedeyim ben de, begenen cok ta teklif yok, arkadaslarima gore cesaret edemiyorlarmis, ondandir diyorlar ku cidden oyle
cesaret edememesinin nedenleri ne olabilir
ya senin artıların daha fazladır bu onda eksiklik duygusuna yol açıyodur mantığıyla hareket edince uzak duruyodur senden
yada güzelsindir bakımlısındır vs. ama mesafeli duruşun onu korkutuyordur
hangisi olduğunu sen farkediyorsundur artk bence 2.seçenekse önlemini al sen de yakın ol vs. eğer 1. seçenekse sık yaşadığımilir bişey önlem falan da hak getire geçmiş ola
her şeyin hayırlısı, benim hiç evlenmemiş 45 yaşında bi akrabam var. gayet rahat yaşadı. işi gücü evi arabası oldu. kaynana derdi çekmedi.sevdiği adam ona hakaret etmedi.
ben 24 yaşındayım doğru dürüst bişey yaşayamadım. kaynana desen dert, eşim desen daha erkek olamadı ailesine sahip çıkacak kadar. bilmiyorum aşkı sevgisi olmasa çekilmez gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?