Evlenmeyi, yuva kurmayi cok istedigi halde evlenemeyen var mi?

Bazen diyorum şansızım.şansızım... sonra diyorum kime göre neye göre şansızım. Benim yerimde olmak isteyen 100 lerce kız arkaadaşım var.

Onun yanında... sadece yuva kuramanın şansızlığı olablir ama .. doğum kontrol hapı kullanarak zarar görmüş bir vücudum yok daha bilinliyim mesala .. ne bileyim halen şanslı olduğumu düşünüyorum.. sağlıklıyım. istediğimi yiyip istediğimle dışarı çıkabiliyorum.
Her yeni tanıştığım erkek daha mı güzel ve olgun düşünüyor.. yani eskilerden daha bir mükemmel o yüzden çok şanslıyım bence

bence sizlerde öylesiniz ... sadece aldığım hayat tecrübesi beni daha güzele yönlendiriyor.. pes etmek yok hayata küsmekte yok. En kısa zamanda hatta tez vakitte .. Tüm bekar bayanlar hayırlı yuvalar diliyorum..

Son düzenleme:
her şeyin hayırlısı, benim hiç evlenmemiş 45 yaşında bi akrabam var. gayet rahat yaşadı. işi gücü evi arabası oldu. kaynana derdi çekmedi.sevdiği adam ona hakaret etmedi.
ben 24 yaşındayım doğru dürüst bişey yaşayamadım. kaynana desen dert, eşim desen daha erkek olamadı ailesine sahip çıkacak kadar. bilmiyorum aşkı sevgisi olmasa çekilmez gerçekten.

evet çok güzel ifade etmişsin hayatta bazı duyguları tatmak için çok geç kalındığını ve artık bu duyguları yaşamınında neredeyse imkansız olduğunu hissettiriyor facebook, yanıbaşındaki mutlu ilişkiler, evlilikler, aşklar....uzak benden çok uzak diyorum tüm bunlar için. Ama bir süredir facebookumu dondurdum ve kendi kendime söz verdim 1-2 ay boyunca bakmicam diye. görmeyince biraz daha az acı hissediyorum sanki bakalım ne olacak...

cnm bence her seyin hayirlisi evlenip bosanalarda cok gec olsun ama güc olmasin insaallah gönlüne göre cikar birisi

cnm bence her seyin hayirlisi evlenip bosanalarda cok gec olsun ama güc olmasin insaallah gönlüne göre cikar birisi

hala beklemedeyim ben de, begenen cok ta teklif yok, arkadaslarima gore cesaret edemiyorlarmis, ondandir diyorlar ku cidden oyle

hala beklemedeyim ben de, begenen cok ta teklif yok, arkadaslarima gore cesaret edemiyorlarmis, ondandir diyorlar ku cidden oyle

cesaret edememesinin nedenleri ne olabilir

ya senin artıların daha fazladır bu onda eksiklik duygusuna yol açıyodur mantığıyla hareket edince uzak duruyodur senden

yada güzelsindir bakımlısındır vs. ama mesafeli duruşun onu korkutuyordur

hangisi olduğunu sen farkediyorsundur artk bence 2.seçenekse önlemini al sen de yakın ol vs. eğer 1. seçenekse sık yaşadığım bişey önlem falan da hak getire geçmiş ola

ikisi de olabilir

bence hiç birsey için acele etmeyin ben bi anda evlendim ve 7 ay sonra boşandım inanın bu acı daha büyük allah ii insalrı karsınıza cıkaarsın geç evlenin ama mutlu olun ben olamdım eşim çok ilgisiz merhametsizdi bana karsı ceyresine göre ise son derece kibar ve nazikti nese zaten nasip olunca bi şeklide ileriyo allah herkse hayırlı kısmetler versin inş

şimdi birşeyler olucak gibi ama ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum gibi napıcaz şimdi hayatıma yeni bir insanın girmesi bana zor gelcek rahatım bozulcak ama bi yandan evlilik de istiyorum yaşım geldi falan diye yalnız olmamak için

ya da ilk zaman böyle mi hisseder insan ben kolay ısınırım ama en ufak şeyde çabuk dağılırım sonu güzel olucaksa olsun

merhaba arkadaşlar bende 25 yaşındayım .. öğretmenim fiziksel olarak fena sayılmam .. çevremde seilen biriyim ailemde öyle.. hatta kendi iş çevremde hep var gözümn içine bakanlar .. ama nedendir bilmem olmuyo yaa. çevremden o kadar gelenlerde oluyo.. annemler bugün 2 tane komşumuzun evleneceğini duyurdu.. ikiside benden küçük ... annem bugün bayaa üzüldü ben görmicem mi o günleri diye. şakaya vuruyorum ben evlenmicem diye üzülmesin diye ama yok üzülüyo.. artık kendimden geçtim sırf onları mutlu etmek için istiyorum Allahım herkese gönlüne göre bir yuva nasip etsin inş...AMİN

hayatta herşey nasip....bu nikah olayınında bir vakti saati var..istesende istemesende vakti geldiğinde alnına yazılan kişiyle olacaktır zaten..

ama çok ince eleyip sık dokumatka iyi değil...evlendiğinde herkes maskesini düşürüyor yere...kimin ne olduğu aynı çatı altına girince çıkıyor...
..
o yüzden erken yada geç olması değil hayırlı olması önemli...

Son düzenleme:

kaynana derdı ne demek ya bukadar cahılce yazılmaz pe yani genel konusmayın bari kaynana desen dertmıs her kadın senın bıldıgın gıbı kaynana degıldır bence senın kaynana allah sabır versın.sımdıden bole önyargılı yaklsan bır ınsan

sansa bu siteyi gordum dayanamadim ve azda olsa buyugunuz olarak yazmak istedim.vallahi siz genclerimize cok uzuluyorum.erkekler ve kizlarin evlenme yaslari cok buyudu.kimse kimseyi begenmiyor.yas ilerliyor.benimde cocuklarim var ve en buyuk oglumda birturlu evlenmiyor.34 yasina basti ayni kizlarimiz gibi kendini birakti ve cok uzuluyprum.nedir bu genclerin hali boyle.bizim zamanimizda hadi cikma falan yoktu cok ayipti.simdikiler daha sansli diyorduk lakin nerde yine birbirlerini ya begenmiyorlar yada karsimiza cikmadi diyorlar ama olan gencliklerine oluyor,allah sizlerin yardimcisi olsun ne diyeyim cocuklar...

kısmet,şans işi bunlar bence.bir anda da karşına çıkabilir,bir ömür boyu bulamayabilirsin de.eğer çok fazla kriterleriniz varsa ozaman da zorlaşıyor tabi evlilik. bide yaş ilerledikçe malesef daha bir seçici oluyor insan..

ben de yıllardır evlilik hayali kuran,hem gönülden dua eden hem de fiili dua olarak çeyiz hazırlığıma devam eden birisiyim.beş kız kardeşiz ve en büyüğüyüm.benim bir küçüğüm evlendi.şimdi sanırım sırada ortancamız var.artık sormaya gelenler de benden küçük kardeşlerime geliyorlar.sabırlı olmaya çalışıyorum,metanetli olmaya çalışıyorum ama bir yerde çözülüyorum.gelenler olmadı mı oldu? kapalıyım ve bu halimi değiştirip açılmamı isteyenlerdi...kısacası yaşam tarzlarımız uyuşmuyordu karşıma gelenlerle bir türlü evet demek gelmedi içimden.bir büyük olarak zoruma gidiyor evlenmedin mi? kardeşin buldu sen bulamadın mı sorularını duymak...kimseyi görmek istemiyorum,çevremdekiler bu tür konuşmalar yaptıkça ben de saplantı haline gelmeye başladı bu evlilik düşüncesi.sanki kendimi çevremdekilere karşı ispat etmek gibi bir duygu içine girdim.27 yaşındayım ve utanılacak bir durumdaymışım gibi şu yaşım çevremdekilerin gözüne batıyor :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…