inş o beklediğin kişi en yakın zamanda bulur seni fountain cimBurada ki kizlar evlendi mi acaba?
Ben 32 oldum ama yok olmuyor..Ya ben eklektrik alamiyorum yada baska durumlar olusuyor..Bir bakmissin ki gecmis omur yas kac olmus...Biri gelsin beni bulsun istiyorum..
Ben de merak ettim baktım ilk sayfalardaki arkadaşların mesajlarına ama evlenen göremedim yada gözümden kaçtıBurada ki kizlar evlendi mi acaba?
Ben 32 oldum ama yok olmuyor..Ya ben eklektrik alamiyorum yada baska durumlar olusuyor..Bir bakmissin ki gecmis omur yas kac olmus...Biri gelsin beni bulsun istiyorum..
Evet merak ediyorum cok isteyip te biturlu karsisina cidden evlenebilecegi biri cikmayan var mi? yas olarak 30 a yaklasan veya gecenlerden. Ve size gore neden?
evet canım ben 35 yaşındayım evlenemedim ist yaşıyorum karşılaştığım erkeklerin büyük çoğunluğu evlilikten sorumluluktan korkan insanlar ciddi ilişki düşünmediklerini belirtiyorlar anlamadım bazen benim yaklaşımımdamı sorun var diye düşünüyorum günümü gün edeyim ama aile kurmayayım diyen erkekler ve arada bunalıma girmiyorda değilim neden karşıma hep böylesi çıkar diye
bende 27 yasindayim.. nasip kismet isi.. Allah dagina gore kar veriyor..sabretmek gerek.. aslinda yalniz dogduk yalniz olecegiz.. bu herkes icin gecerli.. ama herkes smsicak bir yuvasi olsun istiyo sevdigiyle birlikte.. olmayinca olmuyor hayirlisi boyle demekki..
bende temmuzda 31 yasında olucamm ve bekarımm... bellı yaşanmıslıklardan sonra evlenmek dahada zorlasıyor.. yaş ortalaması cok dusukkk ve dısarda okadar cok hafıf kadın varkii işler zor yani arkadsalr.. ben evet evlenmeyı dusunuyorum ama en cok ısteme sebebım artık cocugum olsunnn.... tabıkı sevdıgım saygı duydugum bırı olmalı ama evlenıpte cok mutsuz olucaksam bekar kalmayıda tercıh ederım ve herzamanda ole dusunmusumdur.. ablam daha yenı evlendı 37 yasında sanırım bızım aılenın genlerı boyle:)))))) ama Allah herseyın hayırlısını versın kızlar..
evet maalesef aynı dertten bizde muzdaripiz,benim oğlumda 27 yaşında işi gücü herşeysi var fakat gönlünün seveceği birisini bulamadı ,güzel olsun zeki olsun iyi aile olsun olsunda olsun ,tabi ki herkes ister allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah,bazı kızlarımızında erkek kız bulamıyosa bilmem nedir nedir diye sözler söylemiş ayıp ve günah tanımadıklarınıza söylemeyin böyle sözler aslan gibiler valla tek sorunları seçici olmalarıdırbende oğluma düzgün bir kız bulup evlendıremedım bir kızda ne kadar stress oluyorsa inanın erkek çocugunda da oluyor .. kısmet
evet maalesef aynı dertten bizde muzdaripiz,benim oğlumda 27 yaşında işi gücü herşeysi var fakat gönlünün seveceği birisini bulamadı ,güzel olsun zeki olsun iyi aile olsun olsunda olsun ,tabi ki herkes ister allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah,bazı kızlarımızında erkek kız bulamıyosa bilmem nedir nedir diye sözler söylemiş ayıp ve günah tanımadıklarınıza söylemeyin böyle sözler aslan gibiler valla tek sorunları seçici olmalarıdır
evet bencede ama neyapalım evlilik bir defa olur allah hepinize hayırlı kısmetler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?