valla ya bu nedir arkadaş 7 aylık çocuğu olanlarla muhabbet edelim dedim bi kişi yazmadıay hergün hergün aynı konu meğer ne çok evli adam meraklısı varmış bdv sizden geçilmiyor maşallah
valla ya bu nedir arkadaş 7 aylık çocuğu olanlarla muhabbet edelim dedim bi kişi yazmadı
Bayanlar çocuğu atmış köşeye evli adama aşık olan var mı? Bak sen... Biraz sonra yeni topic açıyorum namusuyla evinde oturan var mı??????? Sanırım yine sinek avlayacazzzzzzzz
ay aynı dertten muzdaribim canım bende komik bir topic açmıştım lakin herkesler yine aldatan kadınların topicindeydi:) gel biz seninle kocalarınızı nasıl aldattınız yada o kadına çaktırmadan nasıl aldatabildiniz diye topic açalım :))
hadi hepsını gectım kendınızı düşünün ya mutlu evlılıgınızı başka bı kadın gelıp bozsa hoşunuza gidermı?
aaaaa ne diyosun canım yeni heyecan katar belki oo tolincim ne diyosun yaaa kocaları aldatıyor bile bile tapusu bende diye gezinen kadınlar var
24 yaşindayken bi ise girmistim.birind3n çok etkilendim gerçekten .karşılıksız olmadığını da anlıyabiliyordum.evliydi tabi.hissettiklerimden çok utaniyordum hatta k3ndime çok kıziyordum ama yine duygularimdan kurtulamadim.birden çok yakın arkadaş (!) Oluverdik.daha ilk hagtdan dertleşmeye basladı benimle.eşinle 3-4 kez karsılaştım.cok güzel ve iyi bi bayandi.onunla muhabbetimi ilerletirsem icimdeki duygular kendiliginden söner diye düşundum..yine olmadı.bu arada asla o adama açılmadım.sonra muhabbetlerinde depresyon gecirdigini ailesinden hayattan zevk alamadiğini vs anlatmaya basladi.ben de gercek mutlulugu huzuru sadece ailesinde bulabileceğine anlattim.(bunlar tamamen mantigim ve ajlakimla soylediğim cumlelerdi) isten de çıkmayi bile düşundüm başka türlü kurtulamicam bu halinden dedim.ama.maaşı vs. Çok iyidi.
En sonunda bana aşık oldugunu sadece benim yanımdayken mutlu oldugunu söyledi.
Benden uzak dur dedim.isten cikmak zorunda birakirsin beni dedim ki kendisi benim patronumdu.tamam oyle olsun dedi.2-3 gun sonra ayni laflar...
Ben de bi daha ise gitmedim.parami almaya bile gitmedim.tel.larıni acmadim.parami arkadasimla yollamiş.msjlarla ozur diledi.hattımi degiştirdim.
O bi ay boyunca kalbim mantığim ahlakim hep savas halindeydi.bi daha boyle bi donem yaşamayi asla istemem.hem acı cektim çektihim aci yüzunden kendime kızarken yine aci çektim.duygularimizi göz ardı edemeyiz ama unutmayalım ki .Allah bize irade diye bişey vermiş.böyle bi durimda uzaklaşmaktan baska bi çare bilamadim ben.hala eşi ve çocugunla mutlu bi hayati olur diye dua ediyorum.şimdi 28 yaşindayim be benimde bi cocuhum var.oyl3 bi hataya dusseydim şimdi çok pişman olurdum.özellikle.anne olunca daha iyi anliyor insan.bi yuvanin n3 demek olduğunu.eşine yapılan ijanette affedilmez ama o çocuğun jayatınla oynamanın günahıni bile ödeyemez insan.adam boşanmasa bile anne baba arasindaki iliski ister istemez çocuha yansır.boşancaği varsa boşansın.çocuğunu düsunen bi baba karışınla mutlu olmaya çalışir.
Evli adama aşık olmakta yılın modası kanımca
bekar adama aşık olup aman aldatıcakmı vs. diye düşünüyoruz...
bazılarıda evde nikahlı karısı duruyo. seviyorum aşıgım diyo
hadi ordannnnnnnnnnnn.. aşkmış sevgiymiş
karısına saygısı var ama ruhen kalben bana ait... beni seviyo... hı hı canım... george clooneyde bana ölüyo bitioda ben yüz vermiyorum
ama evlensin bi o zaman düşünücem:82:
kanka tamam gonul ferman dınlemez aşık olursun ama içide söndürmek zor degıl bunu yanı anlamıyorum bu erkek mılletının suyumu cıktı kıtlık mı var başkasını dusunmuyosan kendını dusun yahu
şaşıra şaşıra okudum..
nekadar normal bişi oluvermiş aldatmak.. ikinci kadın olmak..
kendinize nasıl laik görüyorsunuz bayanlar ikinci kadın olmayı..
akşam işten çıkınca sizi arayamıyor..bir davete gidince sizi götüremiyor.. hatta yolda karşılaşsanız biri varsa yanında selam bile veremez size...
herşeyi geçtim.. onun biriyle aynı yataga girmesini. bir evde yaşamasınıaynı tabaktan salata yemesini..
ama sizinki imkansız aşk dımı. herşeyiyle kabulünüz.. rabbimde sizlere layiğinizi veriyor zaten..
....
inanın midemi bulandırdınız.. tüylerimi diken diken ettiniz..
ya adam sizi sevseydi zaten boşardı yanına alırdı..
Evli adama aşık olmakta yılın modası kanımca
bekar adama aşık olup aman aldatıcakmı vs. diye düşünüyoruz...
bazılarıda evde nikahlı karısı duruyo. seviyorum aşıgım diyo
hadi ordannnnnnnnnnnn.. aşkmış sevgiymiş
karısına saygısı var ama ruhen kalben bana ait... beni seviyo... hı hı canım... george clooneyde bana ölüyo bitioda ben yüz vermiyorum
ama evlensin bi o zaman düşünücem:82:
Benim sevgilim de evli. Dinden imandan bahsetmişsiniz fakat atladığınız bi konu var Rabbim sizin kocalarınıza 4 eşe kadar izin vermiş. Her zaman hatayı öteki kadınlarda aramayın asıl suçlu kocalarınızın ta kendisidir. Kimse kalkıpta evli bi erkek bulsam diye aranmaz. Arananlar zaten çok farklı bi konumdadır. Herkese aynı yaftayı yapıştırmayın lütfen.
Katılıyorum.
Benim annemde babam onu aldattığı için intihar edip öldü.
annem öldükten 4 ay sonra babam o bayanla evlendi.
ve ilahi adalet ya hiç huzurları yok.
Rabbim kimseyi yoldan çıkarmasın
tüylerim diken diken oldu her sayfayı ayrı ayrı okudum.
Şu bi gerçekki yuva yıkanın yuvası olmaz.
Benim sevgilim de evli. Dinden imandan bahsetmişsiniz fakat atladığınız bi konu var Rabbim sizin kocalarınıza 4 eşe kadar izin vermiş. Her zaman hatayı öteki kadınlarda aramayın asıl suçlu kocalarınızın ta kendisidir. Kimse kalkıpta evli bi erkek bulsam diye aranmaz. Arananlar zaten çok farklı bi konumdadır. Herkese aynı yaftayı yapıştırmayın lütfen.
" Yuva yıkanin yuvası olmaz... "
Bu söze katiyen inanmıyorum. Ben 2. bir kadın yüzünden biten bir evliliğin " kız" çocuğuyum. Şu an 18 yaşındayım.
Annem ile babam ben 6 yaşındayken ayrıldı. Sebebi babamın başka bir kadınla birlikte olmasıydı. Şu anda " baba " diye bahsetsem de hayatım boyunca ona asla bunu söylemedim,söyleyemedim.. Çünkü babalık nasıl bir duygudur,bir babanın kızı olmak biricik kızı olabilmek nasıl bir duygudur ben hiç bilmedim..
Küçüktüm 4 - 5 yaşlarinda.. Babam hiç eve gelmezdi. Hatırlamiyorum bir sofrada onunla yemek yediğimiz bir günü, hatırlamıyorum başımı oksadigi bir saati..
Hep uzaktaydi anasınıfına basladigimda yoktu yanimda,ilk karnemi aldığımda yoktu. Onun yanindaydi çünkü.. Sevgilisinin yaninda.. Ben evde kızıl hastalığı geçirmiş ateşler içinde kivraniyorken o yani babam o kadinin yanindaydi.Hayatinin her döneminde olduğu gibi. Annem ilk öğrendiginde mücadele etti. Her kadın gibi. Yuvası için,çocuğu için.. Lise yillarinda tutkulu bir aşkla kurduklari evlilik için. .Ama nafile.. En sonunda dayanamadı.Alip beni dedemlerin yaninda geldi annem ayridilar sonra benim " sözde "babam ile canından bana can veren biricik anam..O tarihten sonra, bana hiçbir zaman babalık yapmayan o insan ile yollarimizda tamamen ayrıldı. Yillar geçti o " yuvamizi yikan ,benden çocukluğumu çalan,bir kiz çocuğundan hayati boyunca guvenebilecegi tek erkek olan babasini calan" o kadınla evlendi. Bir tane oğulları oldu. Bana yapmadığı babaligi simdi ona yapmakta. Bir yerde benim baska bir çocuğum daha var diye düşünmeksizin her gece yastiga basini rahatlıkla koymakta. Bense o insana asla baba demedim,babalik bir sifattir çünkü. Çocuklarıni seven,onları önemseyen ,her gece onlari yüzünde kocaman bir gülümseme ile yataklarina ugurlayan insandir baba..
Sevgilisine hediye alabilmek için ,karısının kolunda bilegizi almaya calisan , 6 yasindaki bir çocuğa bu olayi yasatan,o çocuğun annemin bileziklerini alamazsin diyip o bilezikleri saklamasina seyirci kalan bir insan baba olamaz. Onun bendeku tek adi " nefret " !!!
Hani yuva yikanin yuvasi olmazdi ? Ben hakkimi bana bunlari yasatan bunlara sebep olan insanlara helal etmiyorum. İki dünyadada ellerim yakalarinda olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?