Evli adama aşik olan var mi

ay hergün hergün aynı konu meğer ne çok evli adam meraklısı varmış bdv sizden geçilmiyor maşallah
valla ya bu nedir arkadaş 7 aylık çocuğu olanlarla muhabbet edelim dedim bi kişi yazmadı
Bayanlar çocuğu atmış köşeye evli adama aşık olan var mı? Bak sen... Biraz sonra yeni topic açıyorum namusuyla evinde oturan var mı??????? Sanırım yine sinek avlayacazzzzzzzz

ay aynı dertten muzdaribim canım bende komik bir topic açmıştım lakin herkesler yine aldatan kadınların topicindeydi:) gel biz seninle kocalarınızı nasıl aldattınız yada o kadına çaktırmadan nasıl aldatabildiniz diye topic açalım :))

valla ya şaka gibiler bizim türk milleti kadar entrikayı seven görmedim

hadi hepsını gectım kendınızı düşünün ya mutlu evlılıgınızı başka bı kadın gelıp bozsa hoşunuza gidermı?

arkadaşlar güzel kardeşlerim ya Allah aşkına bırakın din muhabbetlerini 4 kadın mıs kafayı yediniz heralde hangi ahlaka vicdana sıgar bir insanın evli oldugunu bile bile ona karsı hissiyat besleyip gönül ilişkisi yaşamanız hiçmi insanlık onurunuz gururnunuz kalmadı hadi o adam şerefsiz çıktı barı siz kendi cinsinizdekine bunu reva görmeyin bir kadın evliliğinin bitmesi demek onun bir çok anlamda acı günleri yaşıca anlamına gelir siz nasıl olurki bunu bile bile umursamadan kakara kikiri yapıyorsunuz aklım almıyor yaa birde yeni moda evli erkekler daha cekiciymiş Allah tümünün belasını versin
bekarım diye kanırılan kadınlara lafım yok

hadi hepsını gectım kendınızı düşünün ya mutlu evlılıgınızı başka bı kadın gelıp bozsa hoşunuza gidermı?

aaaaa ne diyosun canım yeni heyecan katar belki oo tolincim ne diyosun yaaa kocaları aldatıyor bile bile tapusu bende diye gezinen kadınlar var

Evli adama aşık olmakta yılın modası kanımca
bekar adama aşık olup aman aldatıcakmı vs. diye düşünüyoruz...
bazılarıda evde nikahlı karısı duruyo. seviyorum aşıgım diyo
hadi ordannnnnnnnnnnn.. aşkmış sevgiymiş
karısına saygısı var ama ruhen kalben bana ait... beni seviyo... hı hı canım... george clooneyde bana ölüyo bitioda ben yüz vermiyorum
ama evlensin bi o zaman düşünücem:82:

aaaaa ne diyosun canım yeni heyecan katar belki oo tolincim ne diyosun yaaa kocaları aldatıyor bile bile tapusu bende diye gezinen kadınlar var

kanka tamam gonul ferman dınlemez aşık olursun ama içide söndürmek zor degıl bunu yanı anlamıyorum bu erkek mılletının suyumu cıktı kıtlık mı var başkasını dusunmuyosan kendını dusun yahu

Allah senden razı olsun nasılda güzel yazmıssın tebrik ederim seni canım benim

ben tanık oldum böle olaylara ondan içim sızladı bizim bir tane halı yıkmacı arkadasımız vardı bu yurt dısından gürcüler falan getiriyolar yaa hani adam ona asık olmus işte adam karısını bosadı iki erkek cocugu vardı o kadınla evlendi kadın cocuklara nasıl davranıyodu biliyomusun kasılastımda kadını elimden zor aldılar cocuga bir vurdu kocam tutmasaydı elimde kalıcaktı

şaşıra şaşıra okudum..
nekadar normal bişi oluvermiş aldatmak.. ikinci kadın olmak..
kendinize nasıl laik görüyorsunuz bayanlar ikinci kadın olmayı..
akşam işten çıkınca sizi arayamıyor..bir davete gidince sizi götüremiyor.. hatta yolda karşılaşsanız biri varsa yanında selam bile veremez size...

herşeyi geçtim.. onun biriyle aynı yataga girmesini. bir evde yaşamasını aynı tabaktan salata yemesini..

ama sizinki imkansız aşk dımı. herşeyiyle kabulünüz.. rabbimde sizlere layiğinizi veriyor zaten..

....

inanın midemi bulandırdınız.. tüylerimi diken diken ettiniz..

ya adam sizi sevseydi zaten boşardı yanına alırdı..

Saçmasapan abuk sabuk bir konu daha ...aşık olmuşmuymuşuz ...sanane arkadaşım ,sanki normal bir şeymiş gibi ,meşrulaştırma çanaları ...neden boyle garip bir konu açtın konu sahibi çok merak ediyorum ...yalnız kalmamak içinmi nedir yani ,arkadaş erkek tükendide evlilermi kaldı ....bence boyle insanların psikolojik sıkıntıları var cidden ,tedavi olmalılar ......

Canım sana sonuna kadar katılıyorum ..noluror bu millete bilmiyorum yahu ...nereye gidiyor bu düzen ,okadar sinirleniyorum ve üzülüyorumki böyle şeyler duydukça ...gurursuz mu bunu yapan bayanlar ,hiçmi izzeti nefisleri yok

Katılıyorum.
Benim annemde babam onu aldattığı için intihar edip öldü.
annem öldükten 4 ay sonra babam o bayanla evlendi.
ve ilahi adalet ya hiç huzurları yok.
Rabbim kimseyi yoldan çıkarmasın
tüylerim diken diken oldu her sayfayı ayrı ayrı okudum.
Şu bi gerçekki yuva yıkanın yuvası olmaz.

Siz dini çok yanlış anlamışsınız ...cahillik ne kötü hastalıktır ..

sizin konuyuda okudum.
rabbim yardımcınız olsun. 2.kadın yüzünden annenizi kaybetmişiniz...

sende o zaman sevgilinin 2.karısı ol. sanada imam nikahı kıysın. öteki resmi nikahlı karısıyla gül gibi gecinin.

Yazdıklarını okurken gözlerim doldu ben de babamı erken yaşta kaybettim,babasız büyümek özellikle de bir kız çocuğu için çok zor,çünkü dünyada sizi olduğunuz gibi kabul eden,karşılık beklemden seven,hiç şüphe duymadan dünyanın en güzel kızı olduğunuza inanan dünya üzerindeki tek erkeği kaybediyorsunuz,empati de bir yere kadar yaşamayan bilemez.Sizin durumunuz daha da kötü.Allah sabır versin.Bu arada sözünüze de sonuna kadar katılıyorum ben hep şöyle diyorum ilahi adalet yok demiyorum ama varsa da bu dünyada değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…