Evli adama aşik olan var mi

bence sorulan soruya en güzel cevabı verecek kişi vermiş yaşanılan aşkın maduru olan çocuğun ağzından yazılmış bir cevap olmuş arkadaşım sen üzülme senin ahın da annenin ahıda elbet bir gün çıkar . bizim çocuklarımızın başına gelmesini asla istemeyeceğimiz bu durumu başkalarının çocuğuna reva görüyorsak bunun adını aşk koyup aşkı da kirletmemek gerek

Allah bilsin olanları
Kimsenin yanına kalmıyor yaptıkları
Nasıl yerli yerinde anlatmışsın, kendimi senin yerine koydum. Hiç kolay değil o yaştaki bi çocuğun gözünde bu olaylar:26:
Insanlar çok bencil olmuş.evli haliyle bile ihanetin haklı sebebi oldugunu savunanlar oluyor bu zamanda
Cok yazık gerçekten

Bekar adamların köküne kıran mı giriyor da evli adamlara aşık olabiliyorsunuz pöf.

Allah kimseyi böyle bir duruma düsürmesin, eminim ki cok zordur. Herkes icin. Ask güclü bir duygudur insana her seyi yaptirabilir ama bizde neticede insaniz, aklimiz irademiz var. Vazgecmek istersek, vazgecebiliriz. Unutmak istersek, unutabiliriz. Yeter ki isteyelim. Ben sahsen böyle bir durumu tasvip etmesemde yapanlari da kinamaya hakkim yok. Herkes kendi hayatindan sorumludur. Herkesin günahi kendine.

ben bu konuya biraz farklı bakıyorum ve dürüstlükten yanayım ...

şöyle ki aldatan taraf söyleyecek arkadaşım...

insanız ,medeni durumumuz ne olursa olsun olmadık duygulara sahip olabiliriz ...

hem karnım doysun hem pastam dursun dersen işte burda insanlık dışı şeyler oluyor demek...

ama tabi işin içinde dürsütlük olunca macera olmaz ...macera olmayınca da böyle zaatların işine gelmez...

boş işler...

Son düzenleme:
sonra yazdınız mı bilmem ama neden boşanmıyor. madem sevmiyor.

Son düzenleme:

Seni Yeterince Sevseydi Karısı Hala Olurmuydu Peki?

Bak Kendin de Söyledin Gerçekten Seven Erkeğin Hayatında 2 Kadın Olurmu

Şöyle konuları gördüğümde tüylerim diken diken oluyor.

İnsanoğluyuz, hatalar bize mahsus. Kalbe zaman zaman söz geçirelemeyebiliyor.

Ama nasıl bir vicdan, bir şuur, bir mantıktır ki göz göre göre, hayatında hala karısı olduğunu, her gece onun yanına gidip yattığını bile bile bu durum sürdürülebiliyor?
Nasıl oluyor ben bunu inanın anlayamıyorum.
Bırakın evli bir adamla ilişki yaşayıp -es kaza- evliliğini bitirtmeyi, evli bir adamın düşüncesinde, kafasında olup evliliğini etkilemekten bile Allaha sığınırım.

Karısını sevmeyen adam boşanır, net.
Boşanmayan adam pipisinin keyfindedir, bu da net.

Biraz kendinize saygınız olsun. Biraz da vicdan mümkünse.

bu konuyu açan ve onunla aynı düşünceyi paylaşan bayanlar, hayatımın son 1 yılını sizin gibi düşünen bir kadın için resmen bir kabus gibi yaşadım ve yaşıyorum, eşim pişman oldu döndü ve şu an beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum, bilakis nefretim günden güne artıyor, aşkmış ne aşkından bahsediyorsunuz siz başkasına ait bir mutluluktan pay alıyorsunuz sadece, başkasının kocasını, başka bir çocuğun babasını çalıyorsunuz sonra adı ne AŞK unutmayın yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz, kocamla düşüp kalkan o kadın, o anne müsvettesi bahsettiğiniz o aşk yüzünden henüz 24 yaşında üzerime kuma gelmeyi göze aldı o kadar aşıkmış yani, kimse aşktan ölmez ama bir kadın için namusu, onuru, gururu herşeyden önemli olmalı, siz ve sizin gibi düşünenler nefsinizin oyuncağı olmuş zavallılarsınız.

Allah o kadınların yaşadığı mutsuzluğunun bin katını ömrünüzün sonuna kadar sizlere yaşatsın.Bunu her gören bi amin desin nolur.Aklına gelen de böylelerinin hayatlarının her döneminde mutsuz olmasını dilesin.Bu kadar bedduayla sevgililerinizle mutlu olursunuz eminim.

Bende 4 ay önce eşimin telefonunda resimler ve msj'lar yakaldim, pişmanım ayrıldım dedi afettim. Ama bunu kabullenmek çok zordu defalarca tartıştık, boşanalım yapamıyorum dedim hiç yanaşmadı. Gecen hafta hala görüştüklerini öğrendim. Şimdi bosaniyoruz başvuruyu yaptık. Iki yaşında bir kızımız var. Sevgilisi başta evli oldugunu bilmiyormuş, peki öğrendiginde ayrilmasi daha dogru olmazmiydi? Ortada iki yaşında bir cocuk var. Ben evlenince almanyadan kesin dönüş yapmiştim, şimdi geri dönersem kızım babasini senede bir iki kez görecek, normal bir baba-kız ilişkisi olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…