- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
ben olmustum..ve ona solemıstımde bunu hıc cekınmeden..ama asla esınden bosatmadım..yda bı bırlıktelıgım olmadı...sdece solemek ıstedım...en dgrusunuda yptm zten..
konuyu okurken midem bulandı resmen!! bitanesi yazmış ben evliyim o da evli evet ya aşırı zor oluyor falan neyin peşindesiniz siz yaa? sevmiyosan ayrıl arkadaşım silah zoruyla mı tutuyolar seni o evde. bi kadın olarak bu rezilliği nasıl yaşıyosun anlamıyorum. he unutmadan o erkek senin için hiç bi zaman karımdan boşanıyım da bununla evleniyim demez deseydi çooooktan yanında olurdu
o erkeklerden biride benim eşim, ayrılmak istediğimde bana ben senden ayrılmayı bir kez bile düşünmedim, 3 günlük biri için yuvamı yıkarmıyım, senide, çocuklarıda, kendimide öldürürüm ama asla boşanmam demişti, boşa dememişler evliye gönül verme, eve gider unutur diye.
Bende 4 ay önce eşimin telefonunda resimler ve msj'lar yakaldim, pişmanım ayrıldım dedi afettim. Ama bunu kabullenmek çok zordu defalarca tartıştık, boşanalım yapamıyorum dedim hiç yanaşmadı. Gecen hafta hala görüştüklerini öğrendim. Şimdi bosaniyoruz başvuruyu yaptık. Iki yaşında bir kızımız var. Sevgilisi başta evli oldugunu bilmiyormuş, peki öğrendiginde ayrilmasi daha dogru olmazmiydi? Ortada iki yaşında bir cocuk var. Ben evlenince almanyadan kesin dönüş yapmiştim, şimdi geri dönersem kızım babasini senede bir iki kez görecek, normal bir baba-kız ilişkisi olmayacak.
aynen öyle canım. erkekler işte bi anlık heves ediyolar böyle şeylere ama sonra yakalanınca anlıyolar yaptıkları hatayı o diğer kadınlarda zannediyoki ona ölüyo bitiyo o kadar kolaydı ya sevmek, gönül vermek. inşallah sen bu saatten sonra çok mutlu olursun eşin yapmış bi hata ama eğer şu anda hatasını anladıysa ve pişmansa buda güzel bişey demekki gerçekten bi anlık hevesine yenilmiş
Eşim hatasını anladı ama karşı taraf arsız olunca kurtulmak kolay olmuyor isimlerini duymak bile beni çileden çıkarmaya yetiyor, psikolojim öyle bozulduki dizilerdeki kötü karakterlere bile tahammülüm kalmadı.
o kadar doğru söylüyosun ki eminim bende öle olucam
3 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?