Evli adama aşik olan var mi

sorun haklı yada haksız olmak değil, sorun sizlerin aşkı uğruna yıkılan yuvalar, babasız kalan çocuklar, bunların hesabını vermek siz haklınız demek kadar kolay değil maalesef.

anlatdiklarin cok kotu ama anlamadigim ders cikarip ahlalla yasicana ayni yoldasin o kadindan farkin ne bence bi farkin kalmamis buda senin sucun hic kusura bakma kilifda bulma tek suclu sensin ders cikarip duzgun yasica yapdina bak yazik sana cok yazik alh yardm etsn yol gosdersin inss

Konuyu okudukca miydem kalkdi yazik be cinsimden utandim oda evli sende rezil kepaze ya olcen mi askdan ayril adaminda yakasindan dus bende evliyim ayni seyi esim yapsa ki asla yapmaz ikisinide oldururum ben kadin diyilmiydim derim sadece yatak arkadasi olan yuvandan onemlimiydi derim o zaman gercekden seven iki tarafida aldatmaz kandirmaz basdan adam gibi soler o zamn ben cekilirim uzulurum ama cekilirim bunu adam gibi soluyosa seviyodur sen zevksin sadece sevse adam olurdu en basdan yazik ikinizede yeterince pislik var dunyada bide siz kirletmeyin lutfen

konu sahibi ,bugün karısını aldatan ilerde de sizi aldatacaktır ,bu kadar bsit
aldatmasa bile şuanda nasıl karısını sizinle aldatıyorsa sizi de onunla aldatıyor
çünkü henüz boşanmış değil..
bir gün karısından ayrılıp da sizinle evlenirse ,aynı şekilde sizi de aldatırsa o zaman gıkınızı çıkarma hakkınız yok .
oturup bu deveyi güdersiniz..
çünkü bunun adı aşkmışya ,duygulara engel olamıyormuşya insan ..
işte ozaman aşkı da duyguyu da gayet iyi anlarsınız ,anlarsınız ama çok geç olur ..

canım sanki yanlış anlamışsın arkadaşın bu konuyla ilgisi yok, o sadece örnek olarak anlattı yaşadıklarını.

konuyu gorunce ve yazılanları okuyunca gercekten sasırdım ama yazmadan edmedım evlı bı erkekle bırlıkte olan bayanlar nasıl byle bıseye vıjdanınız ve el verıyor anlamıyorum ama sızler evlı erkekler ıcın bı maceradan eglenceden baska bısey degılsızın ama sıze sunları soylmıstır esımı hıc sevmedım zorla evlendırıldım hıc mutlu degılım yataklarımız uzun zamandır ayrı aynı evde ıkı yabancı gıbıyız zaten boşanmaya calısıyordum senınle ılgısı yok senınle anladım askın sevgının nedemek oldugunu senınle hayatım anlam kazandı asla vazgecmem senden sen benım dunyamsın vs vs malum butur konu acan bayanların hepsıne aynı sozler soylenmıs alısageldık laflar okudugum kadarıyla ama aksam eve gıttıgınde esıyle varsa cocuklarıyla yuvasıyla mutlu mesut yasıyordur esıyle aynı yastıga bas koyuyor sız evlı erkekler ıcın dısardakı bı eglencesınız eve gırdıgınde coktan unutuluyorsunuz... bı bayanın yazdıgı yazı gercekten cok ılgınc kendıde evlı kocasını aldattıgı erkekte evlı bu nasıl bı vıjdan sanıyormusunku sevgılın karısından ayrılıp senınle evlenıcek sadece kndını kandırıyorsun yerı geldıgınde erkekler karılarının eskı sevgılerını duyunca hatırlayınca bıle tahamul edemeyıp akıllarında bınbır dusunce gırerken karsındakı kocasını aldatan bı kadınla evlenmeyı asla dusunmez neden bılıyormusun bugun kocasını benımle aldatan yarın benıde baska bı erkekle aldatır asla guvünmez ve esındende asla bosanmaz kendı yaptıgı ıcın ve evlı bı kadınla ılıskı yasadıgı ıcın karısına karsı nekadar kıskanc ve duskudur degerını hergun daha fazla anlıyordur senın sayende bıde yazmıssınya ıhanete ugrayan asla kabul etmemelı afetmemelı bence aldatılan kadınlar senın bu yorumundan sonra ıyıce dusunsunler meydanı ve kocasına sızın gıbı ınsalara bırakmamak ıcın sızlerde nasıl bır vıjdan nasıl bır merhamet var bozulan yuvaların babasından koprılan evlatların vebalını asla odeyemezsınız...

Son düzenleme:
Maşallah size kimse büyük konuşmasın bende neler neler diyordum ama bi baktim ki artik olayin icindeyim ayrica kadinlara laf söylcgnezr birazda eslerinize ya da eslere söylemelisiniz 😃

Sizin o savunduğunuz fikir var ya kaç çocuğu sıcak bir aile ortamından ayırmıştır haberin var mı ?? kadınlara laf söylemeyelim peki o zaman şöyle söyleyeyim hem erkeğe hem kadına '' Allah sizin cezanızı verirse bir gün son nefesinizde hakkını yediğiniz kadının ve çocuğunun helalliğini almadan son nefesinizi veremeyin..! '' oldu mu hem aldatan adama hem de kadına tertemiz duygularım bunlardır?? Babamın anneme yaşattıklarından 22 yıl geçti ama nefretim bitmedi..o yüzden bana savunduğunuz şeyin doğruluğunan basetmeyin..ve yanlış yaptığınızın farkına varıp doğru yolu bulun..

canım sanki yanlış anlamışsın arkadaşın bu konuyla ilgisi yok, o sadece örnek olarak anlattı yaşadıklarını.
Konu o kadar miyde bulandiriciki kafa karismamasi imkansiz bi alakasi yoksa cok pardon zaten anlayan anladi hem kndi hemde macara yasadigi evli ilk defe bu kadar irenc bise duyorum pesss

Evli adama aşık olmak ve evli bir adamla ilişki yaşamak çook farklı konular. İnsan belki kalbine söz geçiremeyebilir aşık olur tamam da akıl var mantık var irade var bunlar boşuna verilmemiş insana dimi. Evli adama farklı duygular mı beslemeye başladın bir düşün mantıklı ol uzak dur

Evli biriyle ilişkisi olmayı bırak kendisi de evli olan var onu da geçtim bu kişiye 'nasıl yakalanmıyorsun çok tehlikeli dikkat et' diyen var Sözün bittiği yer heralde

yuva yıkanın yuvası olmaz derler.belki eşi seviyodur belki adamda eşini seviyodur ama bi macera heves uğruna başkasıyla kaçamak yasamakta istiyodur çapkın diyebilcegimiz tip bu durumda kullanılırsın başkada bişey olmaz.ama evllik sadece kâğıt ustundeyse aynı evde yaşanmıyorsa boşanır evlenırsın.her ıkı durumdada risk almayıp uzak durmak lazım sonuçta senle evli olsada bır başkasıyla böyle bı durum yasayabılır.

Yahu evli ve anne olan bir kadın elin adamıyla bir şeyler yaşayıp akşam evine gelip nasıl kocasının, çocuğunun yüzüne bakıyor.
Çocuğunu öptüğünde o adamın dudaklarının tadı çocuğuna değince hiç mi utanmıyor, pişman olmuyor.
ne biçim insanlarsınız siz, nasıl mideniz var.
Affedersiniz ama ben kocamla bile öpüştükten sonra yıkanıp paklanmadan kızımı öpmeye haya ederim, o masuma şehvet kalıntısı geçmesin diye.
Nasıl iğrenç bir bünye, beni ister banlasınler ister ilelebet siteden uzaklaştırsınlar gayet açık bir dille söylüyorum işte "tiksiniyorum sizlerden".
Sizlere söyleyecek sıfat bulamıyorum, etini satan kadınlardan pek bir farkınız yok nazarımda.
hee tek kabahatli kadınlar mı, tabii ki hayır, evde ki helali dururken namahreme uçkur çözen karaktersizler de layıklarını bulsunlar.
her hücrelerine kadar aldıkları ahın bedelini ödeyeceklerdir.
Başka bir tene değen başka bir nefesi soluyan o adamı nasıl koynunuza alıyorsunuz.
Kimse biz sadece aşığız cinsellik yaşamıyoruz masalları anlatmasın, evliliği cinselliği tatmış bir erkek sırf masum aşk yaşamak için biriyle risklere girmez.
Allah sizleri tez vakitte düştüğünüz gafletten kurtarsın, gözünüzü açsın.
Son bir açıklamayla bitirmek istiyorum.
Cebaril A.S. ile peygamber efendimiz S.A.V. miraca çıktıklarında kokmuş etler yiyen bir takım insanlar görürler
peygamber efendimiz sorar;
"ey Cibril bunlar neden önlerinde temiz etler dururken kokmuş kurtlu etleri yiyorlar"
Cebrail A.S. cevap verir
"Onlar dünyada zina yapanlardır".

Son düzenleme:
Bide benden başka bi hikaye dinleyin.. Çocukluk arkadaşım diye evime aldığım bir insan ben işteyken ne oyunlar neler yapmış eşime yakınlaşmak için.. En sonda biz kavga etmiştik eşimle baya şiddetli ben yatak odasına kapanıp ağlarken eşimle ilişkiye girmeyi teklif etmiş!! 3 kuruşluk bedeniyle!
Var böyle insanlar malesef.. İçimde büyük bi nefret var. Allah mutlu bi yuva nasip etmesin ona bana yaşattıklarının aynısını yaşasın inşallah. Ahımı aldı karaktersiz bide arkadaşım olucaktı.

Zaten canım bu devirde hep arkadaşım diyip güvendiklerin arkandan böyle iğrenç işler karıştırırlar.Bi kaç yıl önce komşumuzun başına gelen birşeye şahit olmuştum. İşte kadın evli ve çok samimi bi bayan arkadaşı var sık sık evlerine girip çıkıyor vs bi gün eşi diyor ki yılbaşına onlarda gelsin flan diyor. Neyse yılbaşı gecesini birlikte geçiriyorlar o akşam kadınla adam eşlerinin colalarına ilaç uyku ilacı ve o akşam birlikte olmuşlar işte arkadaşının kocası kendine geliyor falan bi kaç saat sonra gidip odaya bakıyor ki karısı ile evin sahibi adam maşallah yani ...................... mğerse bayadır da ilişkileri varmış. Yemin ediyorum şoka girmiştim. Bu nasıl bir iğrençlik nasıl bir vicdansızlık nasıl bir bencillik.
Evli adamla ilişki yaşayan hiç kimseyi anlamamı beklemeyin benden, bi kere o pisliği yapan bir adama nasıl güvenipte bi ilişki yaşayabilirsin bu birincisi, ikincisi bu nasıl kötü bir kalptir ki kendi mutluluğun için başka bir bayanı mutsuz edebilecek kadar bencil olunabiliyor? Hiç birşey yapmanızı beklemiyorum sadece elinizi vicdanınıza koyup empati kurun, tabi vicdan varsa. Ne o9lur arkadaşlar kendinize gelin, bu dünya fani, 3 günlük dünya için böyle bi kötülük yapıp öteki dünyanızı cehenneme çevirmeyin yazıktır günahtır ya....

Yuhh burda yazılanlar hemcinslerime mi ait ? Nasıl bi genişlik rahatlık erkeklerden daha fena kadınlar bunu daha net anladım evlenirsem eşime ne kadar edersem ondan fazla hemcinslerime dikkat etmeliyim resmen.

Üni.de çok gördüm ama onlar zevk ve para içindi burdakiler hangisi için ?

Kimi kandiriyorsunuz Allah askina, aldatilan kadinlar bosuna niye diger kadinlara kiziyor, evlenirken imzayi atip sadakat yemeni veren o diger kadinlarmiydi, yoksa hergün yataginiza aldiginiz kendi esinizmi? Yani insanlar kendi esleri yaparken affetmeyi biliyorlarsa yaptigi kadinida affetsinler bir zahmet cünkü diger kadindan önce KENDİ esi sucludur, yuvasina esine cocuguna saygisi yok bu kisilerin ve yuvalarini diger kadinlar degil KENDİleri yikarlar

sonra o adamlar affedilirler de kötü olan diger kadin olur, baya celiskili bir durum

Büyük konusmak istemiyorum ama bana ters böyle seyler, beni aldatan adamdan ne gibi bir beklentim olabilirki, affetsen o seni her zaman kücük görücek

diger kadinlara gelince, onlar zaten bile bile yapiyorlarsa kendine bu cirkin sifati yakistirmis insanlardir, senin kendi esinin düsünmedigi yuvayi onlarmi düsencek sanki

Ne iğrenç olay ya. Yok arkadaş millet arsızlaştı artık. Ama bilmiyorlar ki hiçbir şey yanlarına kalmayacak.. Sefasını sürdükleri şeyin cefasını fena çekecekler.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…