Evli bayanlara soru, e ve ailesi hakknda

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok sagol canım cok dogru soyluyorsun

mantıken bende bitirirdim sevgide yoksa..
özel sektörde iş bulmak kolay mı?
hiç uğraşma..
bekarlık şu şekilde evlenmektense en güzeli.
kısmetin daha iyisidir..

canım cok iyi anlamissin beni valla duygularima tercuman oldun, bu sekilde dusunuyorum aslinda aynen
hani ben buyuksehirde zor deyince anlasilmaz diye dusunmustum, hani buyuksehirde evlenilemiyor mu yani falan denilir diye dusundum, sacma gelebilir yani insanlara ama cidden de dedigin durum var
tarif ettigin gibi birini bulmak ne kadar zor ama

ben buldum cnm:))ama nasıl buldun dersen ben üni son sınıfta tanıştım eşimle, hem de alakasız bi ortamdan.ama sonuçta ünideyken girip çıktığın daha çok ortam oluyo, iş hayatına atılınca öle olmuyo.üniden ark larım var senin gibi bursalı falan, çokta şeker güzel kızlar istanbulda yaşıyolar, çalışıolar ve inan işten eve evden işe..ben evlendim, bebeğim oldu, onların hala ciddi bi ilişkileri yok
ama tabiki kısmet meselesi, yalnız ben eğer okul bitene kadar bulamasaydım kesinlikle dönücektim kırklareliye, artık orda görücü usuülü falan bakıcktık bişiler:))ama çulsuz birine gitçeeme valla evlenmezdim

mantıken bende bitirirdim sevgide yoksa..
özel sektörde iş bulmak kolay mı?
hiç uğraşma..
bekarlık şu şekilde evlenmektense en güzeli.
kısmetin daha iyisidir..

ya is arasa kesin bulur, meslegi cok iyi cunku issiz kalma sansi yok
daha gecen gun arkadasi 3500 tl ye ise girdi, o da basvursa alinirdi
ama o takmis sirketim yukselecek vs ilersi icin diye ama borclar da birikmis, ailesinden para alarak geciniyor iste, hemen ise girsem hemen de durumum duzelir diyor
dun konusmak icin disari ciktik, hesabi sen oder misin cok parasizim dedi, ben odedim, tek bir cay icti zaten sirf bu yuzden

3500 mu?akannehir
canım çok özel değilse nedir acaba mesleği, çok merak ettim

bugün hesabı ödeten yarın faturaları ödetir, sonra kirayı, sonra bakkalı çakkalı, bi bakmışsın elinde hiç bişey kalmmaış,hesap ödeten erkek benim gözümde erkek bile diildir,heleki sevgiliyken çok ayıp bi davranış,hayat müşterek lafına bu bağlamda katılmıorum.çünkü bizim erkeklerimiz bu tarz davranışların hakkını vermez, yani sen bütün paranı versen, canla başla çalışsan, saçını süpürge etsen değer bilmezler, ben çevremde hep bunu görüorum değer görmek istiosan kadınlığını öne çıkarıcaksın, erkekleşmiyceksin,erkek evi geçindirir, ona görevini belli ediceksin,senin kazandıın da kendinedir.baştan oyunun kuralını koyucaksın, elini verirsen kolunu kaptırırsın yoksa..

sanırım şirkette bilgisayar network üzerine geleceğin işi aslında,
ilk çıktığı sen misin, ilk çıktığı sensen daha farklı davranması gerekirdi normalde, ne bileyim aman olsan da olur olmasanda olur değilde daha çok üstüne düşmesi gerekirdi

evet ama daha once bi kere istememistim ben onu
simdi tekrar gundeme gelince artik uzulmek istemiyormus o yuzden kendisini olmamasina gore de alistirmak istiyormus

bi ewde maddi sıkıntılar varsa problemlerde artıyor hele bide arada sağlam bir sevgi aşk yoksa bence hiç çekilmez girişme bu işe derim evlilik çok farklı bişey kaldıki bencede bi erkeğin bi çay parasını dahi karsı tarafa ödetmesi hoş bişey değil bi çay parası nedirki borç bulur alır yine o şekilde gelmez yanına nacizane fikrim bu canım ama işin iç yüzünü eş adayının ruh halini sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı olsun inşallah

gelecek korkusu sen daha evlenmedinmi
valla ben erkek olsam seni almazdım kız :)

evet ama daha once bi kere istememistim ben onu
simdi tekrar gundeme gelince artik uzulmek istemiyormus o yuzden kendisini olmamasina gore de alistirmak istiyormus

hıııım bunu daha önce söylememiştin bak, belkide sana karşı öyle bi duruş sergiliyor olabilir, belkide gerçek düşünceleri farklıdır

hıııım bunu daha önce söylememiştin bak, belkide sana karşı öyle bi duruş sergiliyor olabilir, belkide gerçek düşünceleri farklıdır

neyse canım simdi saldirilar , alaylar baslar burda, basladi bile
senle ozelden konusabiliriz ama ben sana ozel msj gonderemedim

canım neden alay edilsin ya, ben seni gayet samimi buldum

kesinlikleee mantığı kullan ve evlenme derim neden diyeceksin?
1- borcu varmış ki evlenince (sorun olucak)
2- ailesini yanına getircek (çk kötü )
3- evin tekçocuğu (allah yardımcın olsun derim...)

en iyisi memleketine git ailenin yanında yaşa...
anlattıklarında biraz kendimi gördüm sanki
özgürlüğe alıştım diye ankarada çalışıp ısrarla ailemin yanına gitmemiştim
en çok üzüldüğüm dönemler olmuştu benim için
sonra ailemin yanına döndüm
ve geriye dönüp baktığımda o yılları kayıp olarak gördüm
sonra memlekette eşimle tanıştım ve hayatın bana verdiği en büyük ödül oldu bu.
hiç düşünme memleketine git
ve borca batmış biriyle de evlenme

canım öncelikle densizce edilen lafları hiç takma, alay edilecek bir mevzu mu bu ? sanki böyle alay edenler, leyla mecnun aşkı yaşamış da evlenmiş

öncelikle eş adayınla ilgili diğer arkadaşlardan farklı düşündüğüm, katılmadığım iki nokta var..bir tanesi borçları..sonuçta bilgisayar mühendisi ve istese , kendi kurduğu işi bırakıp işe girse 3500 en az alacağı maaştır değil mi?..yani bu durumda 10 bin küsür borcunu zaten iki üç ay zarfında kapatacaktır...
kendi şirketinde işlerin iyi gitmesi durumunda ise ; zaten borcunun kat be kat üzerinde kazanacaktır ki bilişim sektöründe dönen paraları biliyorum ben de..

diğer mevzu ise ailesi...ailesinin tek evladı olarak, ailesini kendi yakınına getirmeyi isteme kararı bence anormal değil..sonuçta bizler de ailemiz yakınımızda olsun, kötü günlerinde hemen yanlarında olabilelim isteriz değil mi? şu güne kadar bunu yapmamış olma nedeni ise bence kendi düzenini kurmayı bekliyor olması...
ailesi ile aynı şehirde semtte oturacak olmak bu kadar mı kötü ? bunu garipseyen arkadaşlar eşlerini yetiştirme yurdundan mı seçti acaba akannehir
kendi işin mevzusuna gelince ;
ben yerinde olsam büyük şehirde memnun olduğum işimi bırakmazdım..
sonuçta memleketinin küçük bir yer olduğunu söylüyorsun..iş ortamın, olanakların şimdikini aratabilir sana..
özel hayatında dA; orada iyi bir eş adayı çıkmadı diyelim karşına ve bekarken buradakinden daha fazla huzursuz olacaksındır etraftan duyacağın sözlerle..en azından büyük şehirde hakkında konuşan yok ..
yerinde olsam bu adayda olumlu olumsuz yanları tartardım ve olumlu yanları ağır basıyorsa, bir müddet görüşmeye devam ederdim..sonuçta aşk her zaman ilk görüşte olmuyor..ona biraz zaman verirdim ..
umarım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
karar verirken, kalbinin de sesini dinle olur mu opuyorumnanaktan

off sen de dogru diyosun
inanin artik hicbi karar veremiyorum
bi yandan hazir herseyi oturmus biriyle olmak varken neden daha isin basinda olan biriyle birlikte sıkıntılara katlanicam diyorum
bi taraftan da bu soylediklerine hak veriyorum
ama esas olan sey onu bu tarz sıkıntılara katlanacak kadar cok seviyor olmamam galiba
yani hayalimdeki sevgi, ask bu degildi
belki de oylesi hic yoktur

madem mantık diyorsun, o zaman arkanı dön git. anlatığına bakrsan mantığın m si yok. aşk da hiç yoksa, evet bu çok ama çok yanlış bir karar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…