G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
bu iliskinin hicbiryerinde mantik yok,askta yok..yaklsik ayni yastayiz ben bu saatten sonra cile ckmez istemezdim rahatima bakmak isterdim..once kendini dusun..evlilik kismet isi inan zamani gelince o senin karsina cikacaktir..herkes bir degildir ama hickimseyle cikmamis bir erkekle de ugrasmak cok zordur.iliskide nasil davranmasi gerektigi bilmez,seni hep yorar..evlilikte sevgi yoksa cekilmez..mantikla biryere kadar gider.sende duzenini kurmak istiyorsun ama simdilik acele etme.ayrica sen olmazsan baskasi olur diyen biriyle buyuk konusmayayim birlikte olmak istemezdim..cok kirici bir laf..cikmak dediginde karsina cok iyi insanlar cikiyor..bu konuda suphen olmasin..evlenmek icin evlenip ilerde pisman olma...
30a yaklaşmış olmak mı seni telaşandırdı acaba..hayatıma artık bi yön veriim duygusu.valla bu tamamen kişiye göre değişir tercih meselesi, bana mantıklı gelen, 29yaşıma kadar beklediysem 35ime kadar da beklerim, kesinlikle maddi durumu iyi, düzenini kurmuş, işi gücü oturmuş, ailesi de artık bi yere yerleşmiş, oğullarına bağlı olmayan, borcu falan söylemiorum bile, artı evi arabası ne biliim işte herşeyi olan, inançlı, dürüst ve en önemlisi çok aşık olduum biriyle evlenirim..hee nasıl bulcam böle birini diosan, büyük şehirde bu tarz ciddi düşünen biriyle karşılaşman zor, ailenin yanına dönme ihtimalini düşün derim, kocanın ailesiyle dipdibe olucağına annenlere hayat boyu yakın ol, hem küçük şehirde evlenme çağına gelmiş mühendis kızı hemen iyi aileler kapar benden sölemesi:))öyle daha mutlu olursun gibime geliyo, büyük şehirin stresiyle, saçma sapan yalan insanlarla uğraşıcağına git huzurlu mutlu küçücük dünyada yaşa(bol paralarla inşallah:))
mantıken bende bitirirdim sevgide yoksa..
özel sektörde iş bulmak kolay mı?
hiç uğraşma..
bekarlık şu şekilde evlenmektense en güzeli.
kısmetin daha iyisidir..
3500 mu?akannehir
canım çok özel değilse nedir acaba mesleği, çok merak ettim
sanırım şirkette bilgisayar network üzerine geleceğin işi aslında,
ilk çıktığı sen misin, ilk çıktığı sensen daha farklı davranması gerekirdi normalde, ne bileyim aman olsan da olur olmasanda olur değilde daha çok üstüne düşmesi gerekirdi
evet ama daha once bi kere istememistim ben onu
simdi tekrar gundeme gelince artik uzulmek istemiyormus o yuzden kendisini olmamasina gore de alistirmak istiyormus
hıııım bunu daha önce söylememiştin bak, belkide sana karşı öyle bi duruş sergiliyor olabilir, belkide gerçek düşünceleri farklıdır
canım öncelikle densizce edilen lafları hiç takma, alay edilecek bir mevzu mu bu ? sanki böyle alay edenler, leyla mecnun aşkı yaşamış da evlenmiş
öncelikle eş adayınla ilgili diğer arkadaşlardan farklı düşündüğüm, katılmadığım iki nokta var..bir tanesi borçları..sonuçta bilgisayar mühendisi ve istese , kendi kurduğu işi bırakıp işe girse 3500 en az alacağı maaştır değil mi?..yani bu durumda 10 bin küsür borcunu zaten iki üç ay zarfında kapatacaktır...
kendi şirketinde işlerin iyi gitmesi durumunda ise ; zaten borcunun kat be kat üzerinde kazanacaktır ki bilişim sektöründe dönen paraları biliyorum ben de..
diğer mevzu ise ailesi...ailesinin tek evladı olarak, ailesini kendi yakınına getirmeyi isteme kararı bence anormal değil..sonuçta bizler de ailemiz yakınımızda olsun, kötü günlerinde hemen yanlarında olabilelim isteriz değil mi? şu güne kadar bunu yapmamış olma nedeni ise bence kendi düzenini kurmayı bekliyor olması...
ailesi ile aynı şehirde semtte oturacak olmak bu kadar mı kötü ? bunu garipseyen arkadaşlar eşlerini yetiştirme yurdundan mı seçti acaba akannehir
kendi işin mevzusuna gelince ;
ben yerinde olsam büyük şehirde memnun olduğum işimi bırakmazdım..
sonuçta memleketinin küçük bir yer olduğunu söylüyorsun..iş ortamın, olanakların şimdikini aratabilir sana..
özel hayatında dA; orada iyi bir eş adayı çıkmadı diyelim karşına ve bekarken buradakinden daha fazla huzursuz olacaksındır etraftan duyacağın sözlerle..en azından büyük şehirde hakkında konuşan yok ..
yerinde olsam bu adayda olumlu olumsuz yanları tartardım ve olumlu yanları ağır basıyorsa, bir müddet görüşmeye devam ederdim..sonuçta aşk her zaman ilk görüşte olmuyor..ona biraz zaman verirdim ..
umarım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
karar verirken, kalbinin de sesini dinle olur mu opuyorumnanaktan
desu tesekkur
evet cok asik degilim hatta asik bile degilim, sadece mantigimi kullanmak istedim bu sefer, daha once duygularimizla haraket ettik de ne oldu, evlilik icin mantikli bi secim yapmak istiyorum aslinda, sizce bu yanlis bir karar mi olur? Soyledigim seylerde sorun var mi sizce ilerisi icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?