G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Niye hayal olsun ki....
Yani evet dürüst olması çalışkan olması nançlı olması falan gerekli kriterler...
Ama sevmediğin bir adam da sırf bu kriterlere sahip diye de evlenecek halin yok..
Ben yanındayken içimehuzur dolmuyorsa, ellerim ellerine değidiğinde içimi heyecan kaplamıyorsa, gözlerimiz buluştuğundaiçimde fırtınaar kopmuyorsa ne anladım o evlilikten..
Bu tabii ki terch meselesi...
Ben eşimle evlenmeye karar erdiğimde sizin bahsettiğiniz hiçbir mantık kriterine uymuyordu...
Evet çok dürüst... Ama inançlı tabir edilen cinsten değil.. Yani tabi ki inanıyor ama sizin kastettiğiniz türden değil... Bu madde benim için kriter değildir mesela... Ben çok inançlı olduğunu iddia edip, hatta uygulayıp dürüst olmayan ahlaksız davranışları olan adamlar da gördüm. O yüzden benim için inançlı olmaktan daha önemli bir kriter var ahlaklı olmak....
Evet iyi bir firmada çalışıyordu ve orta halli bir maaş alıyordu ama tüm maaşı ailesine veriyor kendisi de günübirlik yaşıyordu....
O orta halli maaşla ev aldırttım, önce ailesi tepki verdi, tabii musluğun suyu kesilince babası tepki gösterdi ne gerek var kirasını verdikten sonra bütün evler sizin falan diye...
Şart koştum, benle evenmek istiyorsan bir evimn olmalı, yoksa bu iş olmaz dedim.. Paşa paşa ödedi kredisini ve evini aldı... Bu arada ben de ev aldım...
Nişanda takıları tam alacak parası dahi yoktu üstünü ben tamamladım...
Evlendik.... Evde onun tek başına parasını ödeyip aldığı sadece kendi kıyafetleri var...
Onun harici ya benim çeyizim ya da evlendikten sonra taksidini beraber ödediğimiz eşyalar...
Evlendikten 5 y sonra iş değiştirdi.. Olmadı kötü gitti işler... 6 ay kadar çok sıkıntı çektik.. Sıkıntı dediğim aslında eski yaşam standardımıza göre sıkıldık, yoksa sadece benim maaşım 2000 lira kadardı... eşya taksitleri falan biraz zorladı ama atlattık... Evlendikten 1 yıl sonra tekrar iş değiştidi. Ve şimdi evlenmeden önce asla tahmin etmediğimiz bir maaşla, çok iyi bir konumda çalışıyor....
Babas hala para tırtıklamanın derdinde... Arada göz yumuyorum para vermesine ama bu yıl hamile kalmayı planlıyorum, hamile kaldıktan sonra kusura bakması kendi maaşıyla yetinsin... Çoluğumun çocuğumun rızkını onun hesapsız harcamalarına yediremem....
Demem o ki her türli mantık kriteri önemlidir, ama kimin ne olacağı da belli olmaz.. Bugün çok zengin dediğin adam yarın iflas edebilir, bugün borcu harcı var maaşı az dediğin adamın başına talih kuşu konabilir....
Öneml olan birbirinizi sevmeniz ve dürüstlük....
Ben yanındayken içimehuzur dolmuyorsa, ellerim ellerine değidiğinde içimi heyecan kaplamıyorsa, gözlerimiz buluştuğundaiçimde fırtınaar kopmuyorsa ne anladım o evlilikten......
sabah bıraktıım yerde kalmış konu, arkadaşım bu insana bence de ümit vermeden olayı kapatırsan ii olur yoksa böyle bi topikle karşımıza çıkabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/326050-evlili287i-b246yle-hayal-etmemi351tim.html
ay bi de şu msn de, maillerle falan giden ilişkileri asla anlayamıorum, evlilik teklifini bile maille yapıyo baksanıza, hayatının en güzel anı böyle mi olmalı yani...bence kendine layık gördüün bu olmamalı
aslinda cok merak ediyorum herkes bu sekilde mi evlendi
çocuk mu bu seni deniyor allah aşkına... sevmiyorsun zaten kahrolmadın herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?