Allah yaşatmadi bu yaşadığını sen zevkinin esiri olmussun, bide sana acıyacağımızi mı düşünüyorsun Allah bilir çocuğu da vardır adamın. Karısı için çok üzüldüm, ne halin varsa gör. Birde kalkmış ben kınadım başıma geldi diyosun. Böyle her haltı yiyip suçu kadere atan insanlardan nefret ediyorum, midem bulandı senden de.İnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sana
Herkesin bedduasi tutsaydiBiz de bekar olduk evli adama hic bakmadik. Banlanmak istemiyorum. Ise baslayip tekrar ayni hatalari yapmaktan korkuyormus Umarim yasattiklarini yasar diyorum sadece.
Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir. Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.İnsan başına gelmeden bilemez neye ne tepki vereceğini, başkasında görüp yapmam etmem der ama öyle zayıf anına denk gelir ki aynısını sende yaparsın..
1Sen yazdığım mesajı anladiniz mi da hemen begenmedimi yapıştırıyorsunuz.
Sizinki dert değilki. Dertlenen, pişman olan,ders alan birinin yazacağı cümleler böyle olmaz.Ben dert paylaşıyorum işiniz gücünüz linçlemek
Şimdi her evli irkek te göbekli değil yaaa"Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan, duygularıma YENİK düşmekten korkuyorum."
Zaafın mı var evli, göbekli erkeklere??
Hadi diyelim kalp bu vs kilit vuramazsin Olurya gönlün kaydı oyle boyle soyle ilişki yaşanamaz yNı içine gömer uzaklaşırsin ne bileyim ya noldu bizim ahlaki değerlerimize artık kimin eli kimin cebinde belli değil şaşırmamaya bile başladık hicbirseyeŞurayı okuduktan sonra devam etmedim okumaya yuva yıkanın yuvası olmazmış. Sevgi böyle iğrenç birşey değil hanım efendi evli adamı sevemezsiniz severseniz böyle olur...
Acındırmaya çalışmıyorum ben içimi döküyorum.Allah yaşatmadi bu yaşadığını sen zevkinin esiri olmussun, bide sana acıyacağımızi mı düşünüyorsun Allah bilir çocuğu da vardır adamın. Karısı için çok üzüldüm, ne halin varsa gör. Birde kalkmış ben kınadım başıma geldi diyosun. Böyle her haltı yiyip suçu kadere atan insanlardan nefret ediyorum, midem bulandı senden de.
Spor falan yapıyolar evet pek bakımlılarŞimdi her evli irkek te göbekli değil yaaa
İstisnaları kaideyi bozmaz efendim...Şimdi her evli irkek te göbekli değil yaaa
zayıf bi insandım
Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum
Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum
bana bağlanma diyordu hep.
psikolojik olarak zayıf biriyim
Yok valla 2 yılı bitirdikİstisnaları kaideyi bozmaz efendim...
Evli erkek göbeklidir.
Aksini iddia eden 1 aylık gelindir.
Ajkım hangi karakterden bahsediyosun?Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir. Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.
Abartmıyorum ama benimkinde hem göbek hem meme varYok valla 2 yılı bitirdik
istisnayım
Yani vardır diye düşünüyordum ama..Ajkım hangi karakterden bahsediyosun?
Sahip çıkın kocalarınıza. Hele göbekli ve memelilereAbartmıyorum ama benimkinde hem göbek hem meme var
Olsa olsa arial sans yazı tipi karakteriAjkım hangi karakterden bahsediyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?