Evli biriyle birliktelik

Romrei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
9
0
1
35
Biliyorum burada empati yapamayan, yapmak istemeyen bir çok kadın tarafından aşağılanıp kötü muamele görcem ancak ben bu sıkıntımı anlatmalıyım umarım beni anlayan çıkar, konu uzun ama umarım sizi sıkmam..
28 yaşındayım bundan 1 sene önce şimdiki iş yerime başladığım günün ertesi tanıştım onunla, bakışları , tavrı beni direkt etkisi altına aldı. Bir ay mesajlaştık yani ben pek yanaşmıyordum aynı iş yeri diye ama çok üstüme düşüyordu. Neyse bir gün akşam bir yerlere gidip yemek yedik birbirimizi tanımaya başladık derken her şey başladı, yaşı 32 ve ben boşanmış olabildiğinden şüpheliydim hep. İki ay böyle geçti ve gece gündüz her an yazıyor arıyor üstüme titriyordu. Sonra ben iş yerinde aniden öğrendim, iş arkadaşım ondan ve kızından bahsetti bir diğeri eşi çok şanslı böyle biriyle evli olduğu için dedi, bunu yaşamayan bilemez, neyse ayrıldım ama hep peşindeydi klasik şeyler işte mutlu değildim inat uğruna evlendim vs. İki ay da böyle geçti ve ben yine aniden eşinin hamile olduğunu öğrendim kesin olarak bitirdim ama dünyam başıma yıkıldı tabi. Sadece bir hafta sürdü ayrılık. Bir şekilde yine kandım ağlamalarına aşkımlara. Bir gün face şifresini deneyerek buldum ve girdim bir baktım ki o mutsuzum dediği kadınla iki ayrı tarihte fotoğrafları var. Çocuk doğduktan sonra ve hamileyken bir arada bir yerdeler. Artık yeter dedim midem almıyor tamamen ilişkini kestim ama o yine gelip bir sürü bahane uydurdu, annem için yaptım dedi çok üzgündü dedi gecem gündüzüm senle dedi beni yarı yolda bıraktın benim tek dalım sensin sana sadece bekle dedim bu evliliğin bitmesine sen sebep olma biz zaten yapamıyoruz boşanma yolunda yürüyoruz ama sen koşmamı istiyorsun yapma koşamam, sebep olma yoksa ben sana beş yıl on yıl sonra “senin yüzünden” demeyeyim, eğer mutsuzsan beni bekleyeceğini bilsem benden uzak kal ve izle sadece izle bir gün gelicem dedi. Şu an izliyorum. Fikirleriniz nedir? Sizce boşanır mı boşanırsa mutlu olur muyuz çocuklar çok küçük psikolojik jileri nasıl etkilenir ne yapmam gerekirlütfen akıl verin

Bu arada ekleme yapmak istiyorum. Bu Facebook olayından sonra beni kaybetmemek adına kadınla bütün fotoğrafları sildi ve bana bütün sosyal hesaplarının şifrelerini verdi tek amacı güvenmem ama nasıl güvenebilirim ki hamileyken benle aldatmış kadını, bu ilişki sağlıklı olmaz ama bırakamıyorum ne yapcam bilmiyorum

Bütün evli erkeklerin klasik bahaneleri; ailem istedi, sevmeden evlendim. Zaten mutlu değiliz boşanmak üzereyiz

Ayrıca bir şey diyeyim bu durumların empati ile alakası yok. Benim karakterime uymaz ve asla yapmam. Evli bir erkekle gönül ilişkisi yoluna gitmeden önce bir süreç var. Ki siz öğrendiğiniz halde bırakmamışsınız.. Uzak durmayı deneseydiniz sizde empati yapmış olurdunuz, başka bir kadının hayatında olan bir adamla gönül ilişkisine girmeyerek....

cnm boşuna kendimizi kandırmayalım.
adam muhtemelen sana söylediği yalanların kat be katını eşine de söylüyordur.
bu katmerli p..... ler böyle.
şe.....
inanma. kurtul.
bekar erkek bul. saçmalama.

Mutsuzsa neden ikinci çocugu yapmış annesimi istemiş yapmayın Allah aşkına o kadına yazık çocuklara yazık ve tabi sizede yazık yakmayın kendinizi
Bunu ben de söyledim, herkes şaşırdı zaten dedi, bilinçli olmadı dedi. Yani söylediğim her şeye bir açıklaması elbet var. Bana beklememi söylüyor sadece izle bekle beni diyor

Adamın boşanacağı yok zaten, annesi için Facebook’a fotoğraf koyup, karısını hamile bırakanı da ilk defa görüyorum.

Yalanlar diyorsunuz ama beraberlik hep devam etmiş. Nasıl oluyor? Gerçekten inanıyor musunuz yani sizi başkasıyla birlikte olan bir insanla beraber tutan nedir?

Metres olmuşsunuz, hala empati bekliyorsunuz. Pes doğrusu!

Kimse böyle biriyle empati yapmak zorunda değil kusura bakmayın.

Ne bekliyorsunuz, metresi olduğunuz adamı nasıl boşatırsınız diye tavsiye mi bekliyorsunuz buradan?

bravo ne güzel hareket
senin için bunu karısına yapan aşağılık bir adam bu farkında mısın? karısına bunu yapan sana neler yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…