Evli biriyle birliktelik

umarım o kadın gerçeği görür bir gün ve boşanır adamın donuna kadar alır.

ve yine umarım o adamın çocukları benim gibidir de bu hayatı sana dar ederler, aynen babamın eşi gibi evlendiğin güne lanetler edersin. o çocukların hayatında bir travma olarak kalacaksın umarım dik durup seni her gün yerin dibine sokarlar da görürsün milletin yuvasını dağıtmayı. çünkü babalarını zaten ciddiye almayacaklar hakaret gırla gidecek yüzüne karşı. şimdi güzelce devam et en fazla 10 sene sonra göreceğim seni.

hee bekle boşanır..
annesi için mi sevişmiş karısıyla?
annesi üzgün diye :))
komik adam vesselam..

Ilk olmadığını biliyorsun da son olmadığına neden inanmıyorsun?Adamın karakteri bu sürekli aldatıyor karısını onunla bununla.Emin ol sana söylediği o "neden daha önce karşıma çıkmadin"sozu klasiktir senden öncekilere de söyledi senden sonrakilere de söyleyecek..Sende kendini yeşilçam tadında aşk yaşıyorsunuz hayaliyle avut dur..

Geç bunları kardeş geç.. bekar adam kalmadimi hiç ne işin var bu pislikle?

bence annesini ara. annesine kıyamıyormuş ya. annesini üzdün mü tamamdır bu iş..

5 yaşındaki çocuk bile bu yalanlara kanmaz. Bu soruları samimi sorduğunuza inanmıyorum.

O insan artığının, hamile eşini nasıl kandırdığını düşünüp vicdanınız hiç mi sızlamıyor? Bir de empati bekleyebiliyorsunuz bu durumda.

şu erkekler amma pislik.
ve tabi sizin gibi kadın müsvetteleri.
arsız bir de utanmadan insanlara soruyor ve ahlaksızlığına onay arıyorsun.

Boşanmaz, boşanmayacak. Sen onu beklerken hayatını çöpe atacaksın. Üstelik üzerinde bir kadının ve iki çocuğun ahı olacak. Onunla mutsuz olmayı bırak ömrün boyunca mutlu olamazsın.

Tabiki de bosanmayacak izle ve gör.. Bi kadin bi kadina bunu nasil yapar peki o masum çocuklara.. Yanlisindan dön bugün karisina yapan yarin sana da yapar..

Neden sadece iki kadın yarışı gibi algılayıp beni yeriyorsunuz? Benim yüzeysel anlattığım bu konu hakkında farklı açılardan bakıp da cevap vermiyorsunuz? Hepiniz nefretinizi kusmak için kurban arıyor gibisiniz.

Tam size layık bir adammış. Umarım mutlu olursunuz.

sen de ahlaksızlığına yandaş arıyor gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…