İşte bazı erkeklerin düşüncesinin özeti ama nedense erkeklerden ziyade onunla beraber olan kadınlara daha çok saydırılıyor, burada avcı olan adam aslında, her iki tarafı da seviyorum diyerek çok güzel kandırıyor, aldatılan kadınlar diğer kadınların değil kocalarının yakasına yapışmalı aslında, kandıran o, aldatan o.
Yahu bu ne kin?? Kadın kadının düşmanı diyip bana saldırmak nedir ? Zaten şu an görüşmüyorum ve bu işten en zararlı çıkan benim kimse kusura bakmasın ne çektiğimi ne yaşadığımı neler hissettiğimi yaşadıklarımı yaşayan anlar sadece. Adama gelince adam bunu hep diyor bak yuva yakanın yuvası olmaz sen sebep olma ben zaten boşanma yolunda ilerliyorum biz ikimizde birbirimizden tiksinmişiz nefret etmişiz diye. Kadın geçenlerde buna demiş ki yakında bir sene olacak sevgilinle ilişkin... ve evet ben ilk değilim önce de hep olmuş. Defalarca neden daha önce karşıma çıkmadın diye ağlayan bir adamın bu kadar kötü kalpli olup kandırdığını düşünmek istemiyorum
Çok tiksinmiş madem de o çocuk nasıl olmuş? Tiksindiği kadın ile sevişmeyi nasıl midesi kaldırmış.
Empati diyorsunuz ya, karısı için biraz da siz empati yapsanız. Her kim ne kadar kötü olursa olsun, asla aldatılmayı haketmez. Aldatan insan karaktersizdir. Karakterli olan ise, önce boşanır, sonra kiminle ne yaşamak istiyorsa yaşar. Dünyanın en kötü insanı olsa bile, çocuklarının annesi. Herşeyi geçtim çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor? Belki de kız çocuğu vardır. Bu yaşananlar o çocuk üzerinde travma yaratmayacak mı? Belki ömrü boyunca erkeklere güvenmeyecek. Düşünün işte, nasıl bir adamla berabersiniz. Kendi evladını düşünmeyen, hiç sizi düşünür mü...
inşallah o çocukların ahını alırsınız ve ikiniz de gün yüzü görmezsiniz. babamı küçükken sadece hafta sonları gördüm, boşanma sebepleri geçimsizlikti. şimdilerde yenebiliyorum ona olan öfkemi. bir de empati demişsin utanmadan sen o çocukların yerine koy kendini buna empati yap bence.
tüü bi de boşatıcak yuva yıkan kadın olacak. Yavrum hiç mi film izlemiyosun dizi izlemiyosun. Yaptıkların burnundan fitil fitil gelir haa. Empati kurcakmışız neyin empatisi bu. Daha hiç banlanmadım banlanmak da istemiyorum senin gibi birisi yüzünden. 28 yaşında koca kadın olmuşsun neyin aklını verelim biz sana. Ama kafan buysa eğer buyur devam et. Evlenseniz bile boşanacaksınız. Net. Sana acımıyorum da çocuklara acıyorum.
Önce de dedim yine söylüyorum direnerek, anlattığım kadarı ile biliyorsunuz, fazlasıyla yüzeysel o yüzden saf olduğumu yalanlara kanan biri olduğumu düşündünüz... ve siz kesinlikle benim açımdan bakmayı denemeden cevap veriyorsunuz nefret alay bunlar bunu gösteriyor, o yüzden şu nefret söylemleri alayları ciddiye bile almıyorum
Peki siz hiç o adamın karısının açısından baktınız mı ilişkinize ! Yoksa biz empati yoksunu insalar gibimisiniz kocası tarafından defalarca aldatılan hamile bir kadınının yerine koyamıyor musunuz kendinizi!!!
Önce de dedim yine söylüyorum direnerek, anlattığım kadarı ile biliyorsunuz, fazlasıyla yüzeysel o yüzden saf olduğumu yalanlara kanan biri olduğumu düşündünüz... ve siz kesinlikle benim açımdan bakmayı denemeden cevap veriyorsunuz nefret alay bunlar bunu gösteriyor, o yüzden şu nefret söylemleri alayları ciddiye bile almıyorum
Konu sahibesi topiğinizi kapatıyorum çünkü siz burada evli biriyle birlikte olmanızın hata olduğunu kabul etmeden yazdığınız müddetçe bir sürü hakaret işiteceksiniz zira bu sitede ve sosyal yaşamda eşleri tarafından aldatılmak kadınların kanayan yaralarından biri, burada aldatılan kadınlar da var, annesini aldattığı için babasından nefret eden çocuklarda.
28 yaşındasınız, 46 yaşındayım hayat tecrübem sizden daha fazla, bir sürü aldatan adam gördüm, yüzdelik isterseniz yüzde doksanı aldattığı ortaya çıkınca ağlayarak eşine geri döndü, sizin de yaşayacağınız şey bu, adam eşi için sizi terk edecek, velev ki umduğunuz gibi oldu adam boşandı, sizle evlenmeyecek, bir de çocukları ömür boyu düşmanınız olacak, ah alacaksınız, değmez daha fazla devam etmeyin.
Hanımlar,
hakaretlerinizi içinizde saklayın sizde, bu konu kapandı.