Evli biriyle birliktelik

ikiniz de birbirinizden betersiniz.

kendini önemli bir şey mi zannettin adamın facebook şifresini alınca? ne yazsam banlanırım ben yahu. yazmamam lazım ama bütün değerlerine sövmek istiyorum ben yapsam bilemedim.

o kadin mi senin kafan iyi mi esi oluyor kendisi malesef karaktersiz omurgasiz bir kocaso olan bir kadin burda ki ikinci olan sen oluyorsun ve onemin yok emin ol aldatiyor simdi seninle ya izle bakalim seninle evlense seni de aldaticak her an tetikte olucaksin asla huzur bulamicaksin o kucucuk gunahsiz kuzularin ve esinin hakkina girdin ya gun yuzu gormezsin emin ol ayrilamiyorum diye birsey yok karakted onur olsa zaten asla aklindan bile gecmezdi evli adama yanasmak

Kanmayın böyle masallara anne zoru falan hikaye ve söyleyebileceğim tek şey yanlış başlanan bir işten doğru çıkmaz.Üzülürsünüz daha çok...

Boşanmaz. Sen sormadinmi madem beni seviyorsun o çocuk nasıl oldu demek ki ilişki yaşıyor karısıyla. Gayet mutlu seninle gonlunu eglendiriyor. Kendini daha fazla kullandırma yuva yıkanın yuvası olmadı bugüne kadar bundan sonrada olmayacak. Ayrıca sen çok karaktersiz bi kadınsın ögrendigin ilk an bitirip dönmemeliydin. Sende en az adam kadar suçlusun. Rabbim senin gibileri yuvamızdan kocamızdan uzak tutsun.. kocamızda adam olsun yanımızda dursun çok kötü bi durum

Bunu ben de söyledim, herkes şaşırdı zaten dedi, bilinçli olmadı dedi. Yani söylediğim her şeye bir açıklaması elbet var. Bana beklememi söylüyor sadece izle bekle beni diyor

Sürpriz oldu, bilinçli olmadı çocuk yapmaya nasıl bir açıklama olabilir?

Mutsuz olduğu eşiyle bilinçsizce mi sevişmiş?

Bunu ben de söyledim, herkes şaşırdı zaten dedi, bilinçli olmadı dedi. Yani söylediğim her şeye bir açıklaması elbet var. Bana beklememi söylüyor sadece izle bekle beni diyor
Bilinçsiz nasıl sevişiliyor ki çok içip sızmış ta karisi tecavüz mu etmiş yani?Ya ne becerikli hatunlar var be bravo birde hamile kal sen..maşallah

Bende iki sene kadar evli biriyle sevgili oldum tabikide aynı mutsuzuz görücü usulü evlendik falan filan ama benim sevgilim bana karısıyla olan mesajları atyodu kavga gürültüü hep araları kötüydü ayrı yataklarda yatyolardı sabaha kadar konusuyoduk bu konuda yalan söylediği hiçbi şey olmadı ama çocuklarını bırakamadı bırakamazda ne kadar kötü olsada eşinide bırakamaz öyle kolay kolay yeni düzen sonra elalemin lafları sonra çocuklar büyüdüpünde aklı kestiğinde babasına düşman olabilme ihtimali gibi durumlardan dolaayı erkek kolay kolay yuvasını dağıtamaz he dağıtan vardır onlarınki deli cesareti aklı kesen hiçbir erkek yapmaz yani çokta ümitlenmeyin ben eşiyle arasının hiç olmadığını bile bile bitirdim bıraktım sonu yok kaldı ki boşandılarr onun çocukları var kendi çocuğunuzdan ayrı görmemeniz çok imkansız olır nerden tutsanız elinizde kalır ben yargılamıyorum benim başımdan da geçti tecrübe ettim evli erkekten hayır gelmez ailesi düşman olur başta bi erkeğin eşi olmak her konumda daha avantajlı bunu anladım yani heyecan yaşamak istyosanız devam edin ama evlilik gibi bi düşüncedeyseniz sakın aslaa olmaz o iş

Adamın yalancı bi aşağılık olduğu o kadar belli ki. Seninse her seferinde kanman ve affetmen çok saçma. Salağamı yatıyorsun? Kanmıyorsunda kanmak istiyorsun gibi üzüldüm senin adına başka söylenicek kelime yok.

Yaw neyi izliyorsun..

Evli oldugunu ögrendiğin an konu kapanmalıydı.. Sen hala neyi bekliyorsun..

Adam karısıyla ve bırakmıcak.. Bırakacak olsa nıye kadını hamile bıraksın..

Ayrıca boşansa bile seninle evlenmicek.. Ki zaten asla boşanmıcak..

Ablacim adam hem seninle beraber hemde karisiyla mercimegi firina veriyor. Neyse ben susayım buradaki ablalarim sana yeterince soyler :)
adam haremi kurmuş oh.
aklıma geçmişten bir anı geldi, bizim eski işyerinde bir mali müşavir vardı. staja giden bir kızı kandırmıştı.
kızın başına birsürü iş geldi.
en sonunda karısı bunları yakalyınca da o kız o.... dedi.
çıktı işin içinden.
şu an hala evli vede karısıyla çok mutlu.
kız hala evlenemedi.
psikolojik tedavi gördü.
haberin olsun.

Her böyle konuya başladığımda ‘acaba benim kocam mı?’ iğrenisi düşer içime.
Sonra okudukça anlarım ben değilim ama nefretim daha da artar.
Çünkü günümüzde benim gibi hem koca müsvettesine hem de sizin gibilere ağzının payını verecek çok az kadın var, benim elime düşemedi, emdiği sütü burnundan getirirler inşallah diyerek okumamı bitiririm.
Ha sizin gibiye diyeceğim tek şey, bekle bekle 40 sene bekle belki boşanır.

Yahu bu ne kin?? Kadın kadının düşmanı diyip bana saldırmak nedir ? Zaten şu an görüşmüyorum ve bu işten en zararlı çıkan benim kimse kusura bakmasın ne çektiğimi ne yaşadığımı neler hissettiğimi yaşadıklarımı yaşayan anlar sadece. Adama gelince adam bunu hep diyor bak yuva yakanın yuvası olmaz sen sebep olma ben zaten boşanma yolunda ilerliyorum biz ikimizde birbirimizden tiksinmişiz nefret etmişiz diye. Kadın geçenlerde buna demiş ki yakında bir sene olacak sevgilinle ilişkin... ve evet ben ilk değilim önce de hep olmuş. Defalarca neden daha önce karşıma çıkmadın diye ağlayan bir adamın bu kadar kötü kalpli olup kandırdığını düşünmek istemiyorum

Kadın kadının düsmanı resmen ya şu hale bak! Herseyden önce senin o kadını düşünmen yasayacagı acıyı tahmin etmen gerek "empati " yapman gerek. O adi herife bunu karına nasıl yaparsın o sana 2 cocuk dogurmus baba yapmş demen gerek!

Elalemin seyiyle gerdege girilmez derler. Resmi nikahli karisinin fotograflarini sildirsen ne olur tapu kadinda. Aslannn gibi hemde.bak ikinciyide getiriyor masallah subhanallah... diyeyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…