- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
o kadin mi senin kafan iyi mi esi oluyor kendisi malesef karaktersiz omurgasiz bir kocaso olan bir kadin burda ki ikinci olan sen oluyorsun ve onemin yok emin ol aldatiyor simdi seninle ya izle bakalim seninle evlense seni de aldaticak her an tetikte olucaksin asla huzur bulamicaksin o kucucuk gunahsiz kuzularin ve esinin hakkina girdin ya gun yuzu gormezsin emin ol ayrilamiyorum diye birsey yok karakted onur olsa zaten asla aklindan bile gecmezdi evli adama yanasmakBu arada ekleme yapmak istiyorum. Bu Facebook olayından sonra beni kaybetmemek adına kadınla bütün fotoğrafları sildi ve bana bütün sosyal hesaplarının şifrelerini verdi tek amacı güvenmem ama nasıl güvenebilirim ki hamileyken benle aldatmış kadını, bu ilişki sağlıklı olmaz ama bırakamıyorum ne yapcam bilmiyorum
Bunu ben de söyledim, herkes şaşırdı zaten dedi, bilinçli olmadı dedi. Yani söylediğim her şeye bir açıklaması elbet var. Bana beklememi söylüyor sadece izle bekle beni diyor
eşi tecavüz etmiştir.Sürpriz oldu, bilinçli olmadı çocuk yapmaya nasıl bir açıklama olabilir?
Mutsuz olduğu eşiyle bilinçsizce mi sevişmiş?
Bilinçsiz nasıl sevişiliyor ki çok içip sızmış ta karisi tecavüz mu etmiş yani?Ya ne becerikli hatunlar var be bravo birde hamile kal sen..maşallahBunu ben de söyledim, herkes şaşırdı zaten dedi, bilinçli olmadı dedi. Yani söylediğim her şeye bir açıklaması elbet var. Bana beklememi söylüyor sadece izle bekle beni diyor
Bende iki sene kadar evli biriyle sevgili oldum tabikide aynı mutsuzuz görücü usulü evlendik falan filan ama benim sevgilim bana karısıyla olan mesajları atyodu kavga gürültüü hep araları kötüydü ayrı yataklarda yatyolardı sabaha kadar konusuyoduk bu konuda yalan söylediği hiçbi şey olmadı ama çocuklarını bırakamadı bırakamazda ne kadar kötü olsada eşinide bırakamaz öyle kolay kolay yeni düzen sonra elalemin lafları sonra çocuklar büyüdüpünde aklı kestiğinde babasına düşman olabilme ihtimali gibi durumlardan dolaayı erkek kolay kolay yuvasını dağıtamaz he dağıtan vardır onlarınki deli cesareti aklı kesen hiçbir erkek yapmaz yani çokta ümitlenmeyin ben eşiyle arasının hiç olmadığını bile bile bitirdim bıraktım sonu yok kaldı ki boşandılarr onun çocukları var kendi çocuğunuzdan ayrı görmemeniz çok imkansız olır nerden tutsanız elinizde kalır ben yargılamıyorum benim başımdan da geçti tecrübe ettim evli erkekten hayır gelmez ailesi düşman olur başta bi erkeğin eşi olmak her konumda daha avantajlı bunu anladım yani heyecan yaşamak istyosanız devam edin ama evlilik gibi bi düşüncedeyseniz sakın aslaa olmaz o işBiliyorum burada empati yapamayan, yapmak istemeyen bir çok kadın tarafından aşağılanıp kötü muamele görcem ancak ben bu sıkıntımı anlatmalıyım umarım beni anlayan çıkar, konu uzun ama umarım sizi sıkmam..
28 yaşındayım bundan 1 sene önce şimdiki iş yerime başladığım günün ertesi tanıştım onunla, bakışları , tavrı beni direkt etkisi altına aldı. Bir ay mesajlaştık yani ben pek yanaşmıyordum aynı iş yeri diye ama çok üstüme düşüyordu. Neyse bir gün akşam bir yerlere gidip yemek yedik birbirimizi tanımaya başladık derken her şey başladı, yaşı 32 ve ben boşanmış olabildiğinden şüpheliydim hep. İki ay böyle geçti ve gece gündüz her an yazıyor arıyor üstüme titriyordu. Sonra ben iş yerinde aniden öğrendim, iş arkadaşım ondan ve kızından bahsetti bir diğeri eşi çok şanslı böyle biriyle evli olduğu için dedi, bunu yaşamayan bilemez, neyse ayrıldım ama hep peşindeydi klasik şeyler işte mutlu değildim inat uğruna evlendim vs. İki ay da böyle geçti ve ben yine aniden eşinin hamile olduğunu öğrendim kesin olarak bitirdim ama dünyam başıma yıkıldı tabi. Sadece bir hafta sürdü ayrılık. Bir şekilde yine kandım ağlamalarına aşkımlara. Bir gün face şifresini deneyerek buldum ve girdim bir baktım ki o mutsuzum dediği kadınla iki ayrı tarihte fotoğrafları var. Çocuk doğduktan sonra ve hamileyken bir arada bir yerdeler. Artık yeter dedim midem almıyor tamamen ilişkini kestim ama o yine gelip bir sürü bahane uydurdu, annem için yaptım dedi çok üzgündü dedi gecem gündüzüm senle dedi beni yarı yolda bıraktın benim tek dalım sensin sana sadece bekle dedim bu evliliğin bitmesine sen sebep olma biz zaten yapamıyoruz boşanma yolunda yürüyoruz ama sen koşmamı istiyorsun yapma koşamam, sebep olma yoksa ben sana beş yıl on yıl sonra “senin yüzünden” demeyeyim, eğer mutsuzsan beni bekleyeceğini bilsem benden uzak kal ve izle sadece izle bir gün gelicem dedi. Şu an izliyorum. Fikirleriniz nedir? Sizce boşanır mı boşanırsa mutlu olur muyuz çocuklar çok küçük psikolojik jileri nasıl etkilenir ne yapmam gerekirlütfen akıl verin
adam haremi kurmuş oh.Ablacim adam hem seninle beraber hemde karisiyla mercimegi firina veriyor. Neyse ben susayım buradaki ablalarim sana yeterince soyler :)
Elalemin seyiyle gerdege girilmez derler. Resmi nikahli karisinin fotograflarini sildirsen ne olur tapu kadinda. Aslannn gibi hemde.bak ikinciyide getiriyor masallah subhanallah... diyeyimmmmmBu arada ekleme yapmak istiyorum. Bu Facebook olayından sonra beni kaybetmemek adına kadınla bütün fotoğrafları sildi ve bana bütün sosyal hesaplarının şifrelerini verdi tek amacı güvenmem ama nasıl güvenebilirim ki hamileyken benle aldatmış kadını, bu ilişki sağlıklı olmaz ama bırakamıyorum ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?